12.09.2002

203 49 21
                                    

Selam günlük, bugün Namjoon'un doğum günü!

Aslında bitmesine az kaldı, çünkü saat neredeyse 12'ye gelecek ama ben yine de gelip seninle konuşmak istedim, yarın da gelebilirdim ama bilmiyorum işte. Gece seninle sohbet etmek nedense daha güzel hissettirdi.

Sana bugün neler yaptığımızı anlatacağım, daha bir hafta önce başka bir doğum günü günü (garip oldu biraz) anlattığım için bugün seni fazla sıkmayacağım. Normal bir doğum gününde ne olur bilirsin. Pasta, yiyecek ve içecekler, hediyeler, eğlence, oyunlar...

Jungkook'un doğum gününden farklı olan iki şey vardı. İlki, onunki kadar süslü olmak yerine sade ve güzeldi. İkincisi de sadece ben, Hoseok, Yoongi, Taehyung, Jungkook, Jimin ve Namjoon vardı. Bir de annelerimiz, ama onlar bizden ayrı takıldı ve biz tamamen baş başa kalabildik.

Ve sana söylemeyi unuttuğum ama şimdi hatırladığım bir şey de var, hepimiz Jimin'le tanıştık. Ama şans eseri oldu, Jimin Taehyunglara geldiğinde biz de oradaydık ve... Sanırım iyi bir takım olduk. Namjoon'un doğum gününe de geldiğine göre iyice yakınlaşmış olmalıyız.

Ben Namjoon'a hediye olarak saat aldım, aslında çift saati. Onun saatinin rengi biraz maviye benziyor, benimki de daha toz pembemsi tonlarda, ama ağırlıklı olarak ikisi de gümüşi yani sadece biraz renk tonu katmışlar o kadar. Yine de ikimiz de taktığımızda çok güzel durdu, Namjoon hediyeyi çok beğendi, beğeneceğini düşünüyordum zaten!

Normalde doğum günlerinde farklı durumda olur ve farklı şekilde keyif alırdım. Bilirsin, hani bir arkadaşının doğum gününe gidersin ama hiç o aşırı eğlenen beş kişiden biri olamazsın ya, benimki de hep öyleydi. Yiyip içip hediye verip döndüğüm bir ortamdı diyebilirim. Ama hem Jungkook'un hem de Namjoon'un doğum gününde öyle değildi, Jungkook'unkinde en önemli arkadaşlardan biriydim ve bugün de... Neredeyse başrollerdendim diyebilirim. Gerçekten önemsendiğin doğum günlerinin tadı çok ayrı bir güzel.

Namjoon'la aramızdaki ilişki çok güzel gidiyor, ikimiz de çok mutluyuz. Bundan sürekli bahsetmiyorum çünkü herhangi bir değişiklik veya önemli bir şey olmuyor, yine de aramızın çok iyi olduğunu bil istedim. Duygularım ilk zamankinden farklı olmadı, hatta daha da derinleşti.

Saat çok geç oldu, hatta yeni bir güne girdiğimiz için tarihi ne diye yazsam bilemedim, yine de böyle kalsın.

İyi geceler günlük!

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now