22.06.2002

369 72 80
                                    

Heeyoo, selam!

Okulların bitmesine çok az kaldı, heyecanlıyım!

İlk başta Namjoon'u daha fazla göremeyeceğim için üzülüyordum çünkü tatilde okul olmadığı için tek buluşma yerimiz de yok olmuş olacak.

Yine de biz bunun hakkında onunla konuştuk, yani biraz utanmış olsam da yazın ondan uzak kalmak istemediğimi söyleyebildim.

Amaa soonnrrraaa....

Asıl güzel kısma geliyoruumm.

Ben böyle söylediğimde üzgün olduğumu gördü ve neden yaz tatilinde tamamen ayrı kalalım ki diye sordu!!!

Yani, yazın birbirimizden çok da uzak olmayacağız. Annemin de sayesinde Namjoon'un numarasını annemin telefonuna kaydettim, istediğimiz zaman oradan konuşabiliriz! (Ve evet, onun telefonu var ama benim yok henüz. Annem biraz daha büyüdüğümde alacağını söyledi :()

Yazın bazı yerlerde buluşmak istediğini söyledi Namjoon. Birlikte lunaparka gidebilirmişiz, sahilde bana pamuk şeker alabilirmiş ve hamburger ya da pizza yemeye de gidebilirmişiz! Gerçekten eğlenceden çok iyi anlıyor!

Tabii annem tek gitmeme izin vermez ama o da bizimle geldiği zaman onunla buluşmama kızmaz. Hem annem de Namjoon'la tanışmak istiyor çünkü... Imm... Onu sana anlattığımdan biraz daha fazla anlatıyorum anneme.

Onunla çok mutlu olduğumu, yaptığı ufak bir şeyin bile bana çok güzel hissettirdiğini söylüyorum ve annem de gülerek dinliyor beni. Benimle gurur duyuyormuş, öyle söylüyor. Açıkçası bir erkeğe aşık olmamın onu böylesine mutlu edeceğini tahmin edemezdim.

Yine de annemin istediği gibi bir çocuk olmak, çok mutluluk verici!

Artık okulların kapanmasına da az kaldı, yaz tatili başlayana kadar Namjoon'un da ilgisini çekecek fikirler bulmalıyım. Bana sürprizler yapan ve beni şaşırtıp mutlu eden nedense hep o oluyor, ben de bir şeyler yapmalıyım artık.

Benden daha büyük durduğu ve daha olgun davrandığı için de yanında ona sığınmayı seviyorum, belki de bu yüzden aramızdaki ilişkide tüm sürpriz işlerini o üstleniyordur. Tüm fikirler de ondan çıkıyor, artık bunu engelleyip ben de bir şeyler üretebilirim!

Şimdi gidip yaz tatilim için planlamalar yapacağım, daha sonra neler düşündüğümü sana da anlatırım!

Sonra görüşürüz!

inner child ¦ namjinOnde histórias criam vida. Descubra agora