05.09.2002

215 48 12
                                    

Merhaba günlük, bugün hiç beklemeyeceğin bir haberle geldimmm.

Bugün yine Taehyung bizle takılırken bize bir şey anlattı, yeni dans kursuna başlamış ve kursta kimseyi tanımıyormuş. Bu yüzden garip hissetmiş, öğretmenle de rahat rahat konuşamadığı için ilk başlarda çok zorlanmış. Keşke bizden biri de onun yanında olsaymış diye düşünmüş ama sonra çok tatlı biriyle tanışmış. Yani onun anlattığına göre öyle, biz bilmiyoruz.

Jimin diye biriyle tanışmış ve birbirlerini çok sevmişler, hemen arkadaş olmuşlar. Taehyung sürekli onun çok tatlı olduğundan bahsedip duruyor, resmen başımızı şişirdi tüm gün.

Dans kursunda kimseyi tanımadığı için artık sürekli Jimin'le takılıyormuş, Jimin ona hep yardım ediyormuş ve öğretmene bir şey diyeceği zaman da cesaretlendiriyormuş. Biz de Jimin'le tanışmak isterdik, Taehyung'a bu kadar yardımcı olduğuna göre çok iyi biri olmalı!

Bir haftada bile araları baya iyi olmaya başlamış, bazı dans hareketlerini ve zor hamleleri birlikte çalışmaya başlamışlar. Taehyung yeni olduğu için zorlanacağını düşünmüş ama dans etmek içinden geliyormuş, çoğu hareketi çabucak ezberleyip yapabiliyormuş. Jimin de zaten birkaç yıldır oradaymış, daha küçükken başlamış ve kursun en usta dansçılarından biri seçilmiş.

Taehyung Jungkook'a Jimin'i o kadar övmüş ki Jungkook çok kıskanmaya başlamış. Hatta Jungkook bizimle konuşurken acaba dans kursuna yazılıp Jimin'le tanışsam mı diye bile söyledi, o ikisi tanışırsa kim bilir neler olur... Jungkook abisini paylaşmayı hiç sevmiyor, bizi de tanımasa belki Taehyung'la görüşmemize izin bile vermez klmonğökpsmdls.

Güldüğümü göstermek için random attım, bence tam yeriydi, bazı şeyleri kullanmayı öğreniyorum ;)

Bugün Hoseok'un boynunda bir kolye gördüüm ve ne olduğunu sordum. Yoongi'nin hediyesiymiş, bence çok tatlııı.

Kimseye söyleme ama, Yoongi'ye o kolyeyi seçmesinde Namjoon'un yardımcı olduğuna adım gibi eminim, onlar da Hoseok ve ben gibi çok yakın arkadaşlar ve kesinlikle bu konuda Namjoon'un parmağı vardır, demedi deme.

Namjoon'un doğum gününe bir hafta kaldı ve ben dün gittiğim yerde çok güzel bir hediye buldum. Biraz pahalıydı, hemen alamadım ama doğum gününe kadar alacağım. Bence çook güzel bir hediye olacak, kesinlikle almalıyım!

Bu hediyeyi de doğum gününe kadar söylemeyeceğim, en son söylerim :)

Ben gideyim artık, görüşürüz!

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now