26.06.2002

339 63 34
                                    

Selam günlük!

Sonunda okul bittiii!!!
Artık ortaokula geçtim, biliyorsun.

Yani aslında üç ay sonra geçmiş olacağım ama ben yine de şimdiden beşe geçtim demeyi tercih ediyorum çünkü daha büyük gösteriyor.

Tatilleri çok seviyorum, bol bol dondurma yiyorum, karnem iyi geldiği için bir hediye alıyorum ve bazen de istediğim abur cuburu yeme hakkım olabiliyor! Hem ders çalışmama da gerek yok, sadece kitap okuyorum ve onu da çok sevdiğim için benim için sıkıntı yok! Televizyon izleme ve bilgisayarla oynama saatlerim de uzuyor... Yani kısacası tatil çok güzel bir şey!

Şu ana kadar okuldan uzak kalacağıma hiç üzülmezdim ve hala da üzülmüyorum aslında ama bu sene yeni arkadaşlarım oldu, onları görmemek biraz sıkıcı olacak. Gerçi Hoseok'un annesiyle benim annem konuşup tanıştılar, birbirimizin evlerine gidip geliyoruz. Hoseok'la çok ayrılmayacağız, resmen yapışık ikizler gibi olduk!

Yoongi'yi görmesem çok da üzülmem zaten, Hoseok baştan aşağı anlatır durur onu.

Taehyung'un ailesiyle sorunları hala bitmemiş, ona gerçekten çok üzülüyorum. Jungkook'la da konuşamıyorum Taehyung hakkında, neden bilmiyorum. Derslerine ve sınavlarına çok çalıştı Taehyung, ama hala ailesinin kötü muamelesinden kurtulamamış gibi duruyor. Keşke onun annesi de benim annem gibi olsaydı, o zaman daha güzel bir hayat yaşardı.

Benim babam yok ama, onun babası olması da ona bir fayda sağlamıyor. Bazen okula gelmediği oluyordu, Jungkook'a sorsam da ağzını bıçak açmıyordu. Sanki çok korkmuş gibi duruyordu ama çok fazla zorlarsam onu üzerim diye düşündüğüm için bir şey soramıyordum.

Bu üzücü şeyleri sana neden anlattım bilmiyorum, senin de canın sıkıldı şimdi.

Ama bir sorun daha var, Namjoon'u artık her gün göremeyeceğim. Yani bunu daha önce de konuşmuştuk ama yaz tatili çok uzun ve ben onu her gün görmeye alışmıştım, şimdi garip hissediyorum.

Namjoon'la aramızdaki şey... Yani ne olduğunu bilmiyorum ve isim olarak da söyleyebilecek bir şey bulamadım ama... Birbirimize farklı davranıyoruz işte. Senin kolayca anlayabileceğin bir şey, tanışmamız çok garip olmuş olsa da şu an onu çok seviyorum.

Bu okul yılı benim için çok güzeldi, bitmiş olmasında hissettiğim şeyleri de buraya yazdım. İleride okuduğumda şu anki düşüncelerimin ne kadar değişeceğini görmek için heyecanlanıyorum.

Gelecekte olacakları düşünmek çok garip gerçekten, düşündükçe daha da garip hissediyorum.

Şimdi gitmeliyim günlük, annem karne gününe özel pizza yaptı! Ev yapımı pizzaya bayılıyorum!

Görüşürüüüz!!

inner child ¦ namjinWo Geschichten leben. Entdecke jetzt