08.07.2002

269 56 45
                                    

Se se se selaamm

Çok iyi haberlerim var, dün Namjoon'la buluşmadan geldiğimde hemen uyudum ve anlatamadım, bugün her şeyi anlatmak için sabırsızlanıyorum!!

İkimizin de annesi oldukça iyi anlaştı, gerçekten eğlenceli vakit geçirdik ve bir yerden sonra annemler çok değişik sohbetler etmeye başladılar. Konudan o kadar uzaklaştılar ki, en son konuştukları şeyle en başta konuştukları şeyin alakası yoktu resmen. Onlar öyle konuşurken biz de Namjoon'la ikimiz takıldık.

Kafede buluşacağız demiştim, kafeye girdiğimizde onlar bizden önce gelmişti bile, ama daha yeni geldiklerini söylediler. Genelde hep öyle söylenir zaten, umarım gerçekten yeni gelmişlerdir.

Açıkçası gayet normal bir buluşma gibi oldu, tabii sen şimdi tüm ayrıntıları merak edersin ama anlatacak pek bir şey de bulamıyorum. Oturduk, birbirimize tatilimizin nasıl geçtiğini sorduk ve öylesine sohbet ettik.

Birbirimize pek önemli bir şey anlatamadık zaten çünkü birkaç haftadır görüşmüyoruz sadece, ayrıca görüşmediğimiz zamanlarda da telefondan yazışıyoruz sonuçta. Yine de onu görmek bana iyi geldi, sanırım birazcık özlemişim.

Sadece iki hafta geçtiğini biliyorum, ama ne yapayım işte. İnsan sevdiği kişiyi özlüyor :)

Konuşmamızda anlatacak bir şeyim yoktu yani, kafede dondurma yedik ve birbirimize en sevdiğimiz dondurmaları söyledik. Benim karamel ve avakado, onun da orman meyvesi ve limonmuş. Aslında ben tüm dondurmaları çok seviyorum, çok da ayırt edemiyorum yani (:

Şimdi gelelim kafeden sonra yaptıklarımıza, biz çok ısrar ettiğimiz için annemlerle birlikte sahile doğru yürüdük. Sahilde annemler bankta otururken biz de pamuk şeker alıp deniz kenarında biraz dolaştık, gözlerinin önünde olduğumuz için birazcık uzaklaşmamıza bir şey demediler tabii. Namjoon biraz daha rahat konuşmaya başladı sanki uzaklaşınca, deniz kenarında olmak iyi geldi.

Ve... El ele tutuştuk, yani ufacık. Aslında ufacık değil de... İşte amaan. Yürürken elimi tuttu ve ben de gülümseyip izin verdim, öyle yürümek de ayrı bir güzeldi.

Sonra annemlerin yanına banka döndük, Namjoon'un annesi gondola binmek isteyip istemediğimizi sordu. Namjoon gondola binmeyi çok severmiş, bunu da öğrenmiş oldum. Annem de izin verdiği için gidip bindik, biraz korktum ama bence çok eğlenceliydi. Korkuyu hissetmek kalbimi hızlandırdı ve bu da eğlenceliydi, yani tam anlatamıyorum ama güzeldi işte.

Yani, dün oldukça güzel bir gündü benim için. Bugünü sadece anneme yardım edip, kitap okumak gibi normal şeylerle geçirmek istiyorum. Biraz dinlenme günü gibi sayabiliriz, annemle değişik yeni bir tarif deneyeceğiz üstelik :)

Şimdilik görüşürüz günlük!

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now