18.08.2002

222 49 5
                                    

Selam günlük...

Sana iki haftadan uzun süredir yazmıyorum, ama gerçekten haklı bir sebebim var. Kötü zamanlar geçirdim, kurtulduğum için mutluyum.

Çok endişelenmeni istemem ama, yediğim bir şeyden dolayı zehirlendim ve sonrasında alerjim tuttu, bir hafta boyunca hastanede yattım. Annemin ve arkadaşlarımın ne kadar endişelendiğini tahmin edebilirsin, Hoseok yanımdan hiç ayrılmadı neredeyse. Namjoon da sık sık ziyarete geldi ama gitmesi gereken yerler vardı, o yüzden çok kalamadı. Taehyung ve Jungkook da ziyarete gelip çiçek getirdiler, aslında hastanede yatmak -sinir bozucu alerjimin tutması dışında- güzeldi çünkü fazla ilgi görmek hoşuma gitmişti.

Hastaneden taburcu olduktan sonra da bir hafta evde dinlendim ve sürekli annemin kontrolü altında kaldım, o yüzden seninle konuşmaya gelemedim bir türlü. Ben evde dinlenirken Namjoon ve Hoseok sürekli yanımdaydı, hatta bir gün Taehyung, Jungkook, Yoongi de ziyaretime geldi ve birlikte uno oynadık. Alerjim geçtikten sonra oldukça iyi oldum, her şey artık normale döndü.

Sana yazamadığım sürede de hastalık yüzünden çok bir şey yaşayamadım zaten, anlatacak bir şey bulamamam normal.

Yazacağım şey kısa olacak bugün, sadece fazla endişelenmemen için durumu açıklamaya geldim. Daha fazla bekletmeyeceğim seni bir dahakine, söz.

Görüşürüz!

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now