18.04.2002

515 80 103
                                    

Bugün ne oldu biliyor musun?
Aşık oldum.

Şaka şaka. Yani aşkın ne olduğunu bile bilmiyorum, bir şey olmuş olması çok düşük bir ihtimal. Yine de ben öyle demeyi tercih edeceğim, sanırım hoşuma gitti.

Bugün yine Hoseok'la hızlı hızlı kantine indik. O da Yoongi'yi görebilmek için can atıyordu zaten, merdivenlerden koşarak inerken düşme tehlikesi bile atlattı.

Ama kantine girdiğimizde Yoongi'nin yanında bir çocuk daha vardı. Normalde hep tek takıldığı için bu bize çok garip geldi ama yine de sessizce yemeğimizi aldık. Hoseok biraz üzüldü yanında başka bir çocuk görünce ama ben onu teselli ettim. Sonuçta yanında bulunan herkesle sevgili olacak değildi ya.

Ama o çocuk fazlasıyla dikkatimi çekti benim. Yani, nasıl anlatabilirim ki? Yakışıklı biri ve... Sanırım biraz hoşlandım. Ama ne yaptığımı anlayamıyorum zaten ben. Birazcık, azıcık hoşlanmış olabilirim belki, bilmiyorum işte.

Ooff... Sanırım utandım...

Yani... Nasıl anlatırım bilmiyorum, emin de değilim zaten. Ama onu çok fazla izledim. Benden çok azıcık fazla daha uzun ve ben onun yanında biraz daha cılız kalıyorum. Saçları gri renkte ve çok güzel. Ben de saçlarımı boyatmak istiyorum ama annem izin vermiyor, daha küçükmüşüm. O da benimle aynı yaşta ama demek ki onun ailesi izin veriyor ona. Keşke ben de boyatabilsem...

O da Yoongi gibi çok mutlu olmayan biri gibi duruyor ama Yoongi gibi sürekli somurtmuyor (Ne kadar gibili bir cümle oldu böyle.). Onun aksine biraz daha gülüyor gibi. Onu izlerken birkaç kere güldüğünü gördüm, yanağında çok şirin bir gamzesi var. Keşke hep gülse... O gamzeyi sürekli görmeyi çok istiyorum.

Artık Yoongi'den çok onunla konuşmak istiyorum. Hoseok zaten kafayı Yoongi'ye takmış durumda. Ben de ona takarım, böylece ikimiz birlikte koşuştururuz peşlerinden. Zaten normalde hayatımda ders çalışmaktan başka bir şey yok, artık 4. sınıfa geldim ve büyüdüm. Bu değişmeli.

Bugün ne kadar çok yazdım değil mi? Anlatacak çok şeyim vardı çünkü. Eğer o çocuğun da ismini öğrenirsem çok iyi olur. Umarım Hoseok'ların sınıfındadır o da, böylece ismini kolayca öğrenebilirim.

Şimdi gidip banyo yapmalıyım. Annem az önceden beri söyleniyor, bana kızabilir.
Görüşürüz Günlük!

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now