22.07.2002

239 53 6
                                    

Merhaba günlük!

Bugün arkadaş buluşması yaptık!
(Bence çift buluşması gibi oldu ama neyse.)

Ben, Namjoon, Hoseok ve Yoongi hep birlikte dondurmacıya gittik. Yoongi'nin annesi götürdü, dondurmaları bile o ödedi.

Yoongi'nin annesi hiç de Yoongi gibi değildi, oldukça sevecendi yani. Yoongi bu huyunu nereden buldu bilmiyorum, babası öyledir diyeceğim ama benim öyle yumuşak bir annem olsa hiç de böyle sert kalamazdım. Sonuçta sürekli onun yanındayken neden biraz daha yumuşayamayasındı ki? (Burada benim annem yumuşak değil anlamı vermişim gibi oldu ama öyle değil, benim annem de gayet yumuşak ama eğer Yoongi gibi bir karakterim olsaydı ve annem yine yumuşak olsaydı ben değişirdim ama o değişmemiş anlamında söyledim. Oldukça uzun bir açıklama oldu ya.)

Hoseok Yoongi'nin annesinin yanında öyle bir değişti ki, inanamazsın. Bir anda mükemmel derecede potansiyele sahip aşırı iyi uslu evlat moduna büründü, onu daha önce hiç böyle görmemiştim. Ama ben onun normal ve gerçek halini bildiğim için böyle hareketlerine sadece güldüm, benim yanımda dönüştüğü canavarı diğerleri nereden bilecekti ki zaten?

Arkadaş buluşması şeysiyle de hem Yoongi ve Hoseok hem de Namjoon'la ben buluşmuş olduk. Sürekli buluşmamız garip gelebilir ama koskoca yaz tatilinde gezip eğlenmek dışında yapabileceğimiz bir şey de yok zaten, sadece öylesine evde yatsak aslında çok daha garip olurdu. Hem zaten haftada bir mi ne buluşuyoruz, belki biraz daha sık olabilir bilemiyorum ama...

Buluşmalar, konuşmalar, eğlenceler derken günler gerçekten çok hızlı geçiyor. Evde olduğum günlerimi de oyun oynayarak, bir şeyler izleyerek ya da kitap okuyarak geçiriyorum. Tabii bir de senin yanına gelip sana bir şeyler anlattığım vakitler var. Seninle konuşurken çok eğleniyorum zaten, sohbetlerimiz eğlenceli.

Temmuzun bile şimdiden sonuna geldik, okul kapanalı bir ay oldu bitti bile. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor, biraz da verimli geçirmek önemli tabii. Sanırım yeni şeyler öğrenmeye başlayacağım, böylece kendimi daha iyi hissedebilirim. Ya da sadece kitap okuyup oradaki bilgilerle yetinirim, bilemiyorum...

Bu sıralar çok fazla ve farklı şeyler düşünüyorum, o kadar karmaşık ve saçma geliyorlar ki bazen... O yüzden anlatmama gerek yok bence, hem anlatmaya çalışsam da anlatamam, dedim ya karmaşık.

Güzel bir sohbetti, şimdi ben gideyim günlük!
Görüşürüz :)

inner child ¦ namjinWhere stories live. Discover now