Hoofdstuk 5

59 2 3
                                    

*Lily POV*

'Ik geef het op...' zucht ik na een uur wiskunde huiswerk, nou ja een poging. Celena ligt ook al met haar gezicht in haar hoofdkussen en slaat een gefrustreerd gilletje. 'Wiskunde is echt niet gezond voor ons.' Lach ik. Celena gaat recht op zitten en trekt een boos gezicht, maar haar kapsel is helemaal pluizig en staat dus ook omhoog. Ik begin te lachen om dit mooie aanzicht en maak een foto met mijn telefoon. 'Dit moet je echt als profielfoto instellen!' zeg ik terwijl ik de foto in haar gezicht duw. 'Ik hoef niet blind!' roept Celena. 'Wie is er blind?' hoor ik Scott ineens vragen. Celena en ik staren hem beide aan, want natuurlijk is er niemand blind. 'Oke... Ik kwam vragen wat jullie willen eten.' Zegt Scott.

'Lily heeft super veel zin in lasagne.' zegt Celena terwijl ze mij grijnzend aan kijkt. 'Alsjeblieft niet...' zeg ik. 'Blijft Stiles eten?' vraag ik om Celena te plagen. Ze kijkt me gelijk boos aan wat het voor mij alleen maar leuker maakt om hier mee door te gaan. 'En hoe zit het met Theo? Komt hij ook eten?' vuurt Celena terug. 'Nodig anders gelijk heel de school uit Celena.' Lach ik. Scott kijkt ons verward aan. 'Ik denk dat het slim is om hier niet op in te gaan... Pizza dus?' zegt Scott.

Ineens hoor ik snelle voetstappen in de gang en al snel komt het hoofd van Stiles om de hoek. 'Pizza Hawaii?' zegt hij blij. 'Ananas op pizza is net zo erg als een witte legging.' Zegt Celena boos. 'Ja nou, nee. En lange nagels bij meiden zijn ook niet oke.' Zegt Stiles. 'Oeh, nu gaat het fout...' zegt Scott. Hij heeft het nog maar net gezegd en Celena begint naar Stiles te grommen. 'Oh god.' Zegt Stiles zenuwachtig en rent ergens heen. Celena staat op en rent hem achter na. 'Zullen wij maar pizza gaan bestellen dan?' vraagt Scott aan mij. 'Goed idee. Dus een pizza Hawaii voor meneer Stiles?' lach ik. 'Ik denk het wel ja.' Antwoord Scott lachend. Samen lopen we naar beneden zodat we in rust pizza kunnen bestellen terwijl Celena Stiles af maakt.

*Celena POV*

'Maak me alsjeblieft niet dood!' roept Stiles terwijl hij de badkamer in rent en op slot draait. Dit kind heeft echt een probleem, met zijn ananas op pizza gedoe. 'Neem terug wat je zei over mijn nagels!' roep ik boos. 'Nee!' roept Stiles weer. 'Stiles, ik zweer het je, het is dat mama boos wordt als ik iets kapot maak, maar anders had ik deze deur ingetrapt.' Ik hoor Stiles stiekem lachen, maar zo snel is hij niet van mij af.

Ik kruip zachtjes uit het raam van Scott zijn kamer en loop via het dak naar het badkamer raam. Ik zie Stiles een of andere happy dance doen. Ik kruip zo stil mogelijk door het badkamer raam en sta nu achter Stiles. Ik sla mijn armen over elkaar en zeg dan: 'Weet je zeker dat je het niet terug gaat nemen?' Stiles schrikt en begint te gillen. Hij probeert de badkamer deur open te maken maar faalt hier enorm in. Rustig loop ik naar de deur en haal hem van het slot af waardoor Stiles naar buiten valt. 'Jij bent wel echt een drama queen of niet?' vraag ik aan hem terwijl ik met mijn hoofd boven hem hang. 'Misschien een heel klein beetje.' Zegt hij. 'Zeg sorry Celena.' Zeg ik op een kinderachtige toon. 'Sorry Celena...' mompelt hij. 'Sorry, wat zei je? Ik verstond je niet.' Zeg ik overdreven. 'Sorry Celena!' roept hij nu wat harder. 'Help je mij nog omhoog of hoe zit dat?' vraagt Stiles terwijl hij zijn hand naar mij uit steekt. Lachend pak ik zijn hand, maar dan trekt Stiles mij naar de grond waardoor ik boven op hem val. Hij begint kei hard te lachen en mijn hoofd ontploft bijna van het rood zijn. Snel kruip ik van hem af en probeer ik mezelf uit deze situatie te redden. 'I-ik moet plassen.' Zeg ik snel en ren de badkamer in waar Stiles net uitgevallen is. Wat een nachtmerrie.

*Lily POV*

'Wat gebeurd daar boven allemaal?' vraagt Scott lachend. 'Ik ga wel even kijken.' Zeg ik terwijl ik richting de trap loop. Al snel kom ik Stiles tegen in de gang. 'Heeft ze je een beetje heel gelaten?' vraag ik aan hem. 'Ja hoor, het was een eerlijk gevecht.' Lacht hij en loopt langs mij de trap af. Waar zou Celena zijn... Ik heb haar binnen no time gevonden. Ik doe de badkamer deur open waar ik een gillende Celena aan tref. 'Rustig, rustig ik ben het maar!' roep ik. 'Oh Lily, ik heb net het ergste meegemaakt wat je maar mee kan maken!' roept Celena half huilend. 'Je hebt je nagel gebroken, laat eens zien meid.' Zeg ik gelijk.

'Nee het gaat om Stiles!' gelijk verandert mijn gezichtsuitdrukking. 'Hoezo? Wat dan? Vertel!' ratel ik en schud Celena door elkaar. Ze neemt een diepe zucht en begint met vertellen. 'Nou ik zat dus Stiles achter na en toen sloot hij zich op in de badkamer en toen ging ik via het dak en toen viel hij en toen lag ik boven op hem en hij moest lachen maar ik werd super rood en toen rende ik de badkamer in.' Celena heeft heel dit verhaal gerateld zonder te ademen waardoor ze nu dus buiten adem is. 'Oke, ten eerste, dat is heel gevaarlijk... Ten tweede, is you in love?' zeg ik met een grote grijns op mijn gezicht. 'Nee joh! Hoe kom je daar nou weer bij?' zegt Celena terwijl ze wegloopt.  


(A/N) Heey lezers! Sorry dat dit hoofdstuk zo laat kwam... Ik heb 2 rot weken achter de rug in mijn prive leven, en mijn hoofd stond er dus echt niet naar om te schrijven. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik ga nu weer aan de slag om zo snel mogelijk weer een hoofdstuk voor jullie te publiceren! xx Quinty)

Derek Hale's Little SisterWhere stories live. Discover now