Honvágy

451 30 4
                                    

- Még mindig olyan meleg van! - sóhajtottam panaszosan fel mire csak egy szúrós szempárt kaptam válaszul.

- Te csak ne panaszkodj mikor nekem kell cipelnem ezt a nőt!

- Nyugi nem sokára fel fog ébredni. - legyintettem majd tovább legyeztem magam kezemmel.

- Hogy tessék?! Ezt te mégis honnan veszed?

- Ne legyél már úgy kiakadva Itachi. Csak egy megérzés. Egy hiper szuper genjutsu sem tart örökké.

- De ez nem egy hiper szuper genjutsu-kezdte sértődötten- hanem az én genjutsum. Ez jobb mint bármelyik más.

- Csak el ne szállj magadtól egoista. -szúrtam oda mintegy válaszul mire az előttem álló morcosan felhúzta orrát tovább indulva be egy ismét utunkat álló erdősorba.

*********

- Ita szólj hozzám~ ne legyél már ennyire gyerekes.- amióta csak bejöttünk az erdőbe a fekete hajú szótlanságával próbál büntetni. Kár hogy az ilyenek nem hatnak rám.  Heee..~ van egy tervem. -mosolyodtam el sunyin úgy hogy társamnak ez ne tűnjön fel. Hirtelen jött ötletemtől egyenesen felragyogtak szemeim.

- Ita-nii! - nyújtottam el nevét nyálas hangon. Láttam ahogy az Uchiha megrándul majd megáll. Mindig is kisöcc komplexus volt és ha már Sasuke nincs akkor itt vagyok én. Az édes kishúg szerepe egészen vonzó tud lenni.

- Jó jó nem haragszom de ezt most hagyd abba. Tudom mire megy ki az egész. - Nos végtére is nem csalódtam. Hamar átlát mindenen mint ahogy eddig mindig. Tervem így is sikeresnek tudható be és nem kell megpusztulnom a tudattól hogy nem beszél majd velem az egész haza út alatt.

- De legalább már nem hallgatsz. Ez is valami-mosolyodtam el mellé sétálva. Csukott szemmel enyhén elfordítva fejem néztem fel irányába. Mégha nem is igazi testvér ő az egyetlen támaszom a szervezeten belül. Igazából az egész életembe Itachi az egyetlen biztos pont akit ténylegesen a családomnak tekinthetek.

- Nora. Feltűnt már hogy több mint fél éve vagy az akatsuki tagja?

-Hm? - meglepetten nyitottam fel szemeimet kérdőn vizslatva az engem néző fekete szempárt. Jobban bekegondolva igaza van. Tényleg lassan 7 hónapja történt hogy csatlakoztam.

- Nem is tűnt fel hogy ennyire rég volt már.

- Te mit gondoltál rólunk a csatlakozásod előtt? Minden Konohai utál.

- Igazából ez természetes. Bűnözők vagyunk. Mi vagyunk a rossz fiúk. Nem szerethetnek minket az emberek. Jinchurikiket gyűjtünk és ölünk igazából meg a bennük lakó démon miatt. Illegális és brutális akármi miatt is tesszük. Az emberek nem látják és ismerik az indokokat. Csak azt tudják hogy ölünk és megfosztjuk az életüktől au embertársaikat. Ez pedig nem valami pozitív dolog. Amúgy is te sem azért csatlakoztál az akatsukihoz mert annyira szerettél volna. Konoha miatt tetted. Ne tagadd.

- Ezt mégis honnan veszed?

- Itachi nem vagyok bolond. A történeted nem épp a legjobb de mindent a falu miatt tettél holott nyugodtan mondhattál volna nemet és még mindig Konohában élhetnél nem pedig egy faluban ahol mindig szakad az eső.

- Szeretem az esőt.

- Ne terelj!

- Nem minden úgy alakul ahogy azt mi szeretnénk.

- Na ne mond. Képzeld mikor letettem a jonin vizsgámat nem gondoltam volna hogy a hirhedt áruló klán gyilkos Uchiha Itachival az oldalamon fogok sétálni az akatsuki tagjaként.

Sweet bitternes (Naruto f.f)Where stories live. Discover now