♡24♡

1K 51 27
                                    

Autor pov. :
Silueta ajunge în spatele lui Jae, își ridica arma ca mai apoi sa lovească puternic ușa băii. La ratat pe Jae. Băiatul de după ușa striga și încerca să oprească focul cu apa de la robinetul de lângă el dar în zadar totul... Focul era prea puternic pentru niște stropi de apa. Parca mai mult se enerva când arunca apa în el. Sung era tare speriat pentru el și pentru Jae care era afara cu acel om.
Jae stătea ascuns după o bucata mare de fier căzută în urma 'cutremurului' provocat de copii agitați care fugeau pe hol ca disperatii. Se ascundea de acel om care a vrut sa îl lovească cu acea bâtă groasa și nu vroia sa fuga pentru ca dacă el pleaca îl va lua pe săracul Sung sau îl va lăsa să ardă închis în baie. Nu avea nicio scăpare. Singurul care îl poate salva este Jae care momentan este ocupat sa scape de acel om care merge hotărât catre bucata mare de fier după care se ascunde Jae. Totul era complicat și agitat.
La un moment dat nici Jae nu știa de unde i-a venit curajul și puterea de a merge în spatele acelui om și de a-l lega cu un fir gros și lung de curent. L-a înfășurat în jurul lui pana acesta nu se mai putea misca. Nu avea de gând sa îl omoare, de aceea a ales firul de curent care era rupt in ambele capete. La legat strâns și a fugit înapoi la ușa băii pe care reușește sa o spargă. Intra în baie și îl găsește pe săracul Sung pe jos, cel mai probabil a inhalat prea mult fum ceea ce la făcut sa leșine. La luat în brate stil mireasa și a luat-o la fuga pe holurile scolii pline de fum încercând sa găsească o ieșire. Focul s-a extins și a ajuns sa ardă pereții, băncile, scaunele și toate lucrurile din școală. Jae deja ametise de la fum dar nu se lasă pana nu ajunge în siguranță cu dragul lui Sung.
După un drum lung a ajuns în curtea scolii unde a căzut frânt în genunchi încă cu Sung în brate. Chiar înainte de a cădea pe pământul rece niște polițiști l-au prins și i-au dus pe amândoi în brate pana la ambulanță. La fata locului au mai apărut părinții celor doi băieți care au mers cu mașina lor după ambulanță pana la spital unde au fost puși în același salon și au fost conectați la aparatele care aveau sa ii ajute sa își revină.
                                           ~~~
Doua zile mai târziu amândoi băieții și-au revenit, erau sănătoși și plini de sentimente puternice unul pentru celălalt. Școală este închisă pentru a repara ce a ars iar ei aveau mai mult timp de petrecut împreună, mai exact 3 / 4 luni.
Acum ei erau gata sa fie externați din spital, se țin de mâini și se privesc dragastos la fiecare 5 secunde iar Sung îl mai inghionteste când se strâmbă pentru a-l face pe Jae sa rada și sa ii mai dea un pupic pe obraz. În mintea fiecăruia era o singura intrebare. Una singura și atât de simpla încât nu te așteptai sa nu aibă un răspuns. 'Ce suntem noi?' asta răsună în capul amândurora de când s-au trezit unul lângă altul pe paturi separate de spital dar ținându-se de mana și fetele asa de apropiate încât își puteau simți respirația calda unul pe față celuilalt. După ce s-au trezit, Jae i-a povestit lui Sung ce sa întâmplat după ce a leșinat iar acesta a ajuns sa plânga în bratele celuilalt și sa ii strângă bluza de spital în mâini pana când Jae a început sa îl alinte și sa îl liniștească ca un... Ce era el pentru Sung...
Sincer sa fie, Jae mereu a vrut sa fie ceva mai mult între el și Sung iar Sung nu sa gandit niciodată ca va fi atât de apropiat de el încat sa înceapă sa își dorească și el mai mult. Pe scurt: ei se iubeau unul pe altul în secret și, în ciuda gesturilor pe care le fac, nu și-au imaginat niciodată ca celalalt simte la fel pentru el.
Ajunsi fiecare la casa lui aceștia sunt întâmpinați de părinții lor iubitori care ii țin ca în puf de atunci.
In următoarele zile au început sa fie tot mai apropiati și sa facă cam totul împreună.
Se iubesc mai mult ca niciodată și nu ar renunța unul la altul pentru nimic în lume. Părinții lor erau foarte mândrii și fericiti pentru ei, ii susțineau în orice și ii ajutau în orice. Chiar le-au luat o casa unde sa locuiască împreună luând în considerare ca  le trebuie și intimitatea lor, daca știți la ce ma refer.
Trăiesc fericiti amândoi, alături și de familie și prieteni. Se iubesc enorm de mult și nimic nu va schimba asta. Amândoi își făceau deja planuri pentru viitor, pentru viitorul lor împreună. Aveau sa trăiască unul lângă altul pana când moartea ii va despărții și probabil nici moartea pentru ca nu puteau sa trăiască unul fără altul.
Pentru unii era prostie. Pentru alții exagerare. Unii spuneau ca nu pot fi împreună pana la bătrânețe pentru ca o sa se plictiseasca unul de altul. Alții încercau sa ii desparta pentru a le arata ca nu au cum sa fie mereu împreună. Ii jigneau, batjocoreau, mințeau și ii luau în ras. Toate astea pentru ai despărți. Doar ca, ce nu știau toți acei oameni care se strofocau sa ii desparta și își pierdeau timpul spunând vorbe în vânt era ca lor nu le pasa. Da, ii afecta într-un fel tot ceea ce se spunea de ei, pana la urma oricât de puternic psihic și fizic sau oricât de mult susții tu ca nu bagi în seama ceea ce spune lumea, oricât de tare ești tu și oricât de mare ești sau crezi ca ești! Poți fi cine vrei tu sa fi, Spider Man, Einstein, Alex Tew, Steve Jobs, Iohanis, Eminem, ORICINE! Dar tot ai o durere în suflet pentru ceea ce spun oamenii despre tine. Și asta nu poate fi schimbat. E în natura omului de rand. Te prefaci ca nu te afectează dar poți sa fi sfâșiat în mii de bucatele de cuvintele cuiva pe care nici nu îl cunoști, poți sa suferi pe dinăuntru, poți sa ajungi sa ai gânduri rele despre tine însăți, poți sa pățești multe și toate astea în spatele unnui zâmbet care spune tuturor ca ești bine dar defapt te minți pe tine ca să nu cumva sa arăți slăbiciune prin lacrimi.
Dar ei, cei doi băieți care o data erau doar ca frații și se băteau în noroi sub ochii părințiilor, ei acum se iubesc și lasă vorbele lumii sa treacă pe lângă ei, mai greu, dar trec.
Se iubesc prea mult pentru a se despărții din cauza unor vorbe rele spuse la întâmplare de cineva care habar nu are prin ce au trecut și prin ce trec. Lumea habar nu are. Dar ei tot împreună rămân.

Împreună pentru totdeauna♡

Cam atât și cu asta ='))) îmi pare asa de rău că nu am mai postat de asa de mult timp 😭chiar îmi pare rău. Cartea asta este cam gata 😭am iubit-o, o iubesc și o sa o iubesc în continuare 😭este una dintre cărțile mele preferate, dacă nu chiar preferata mea 😢
Sper ca am încheiat oarecum ok, nu știam ce sa mai pun la sfârșit dar cred ca e ok 😢am plâns putin😢 e emoționant 😢
Oricum cealaltă carte a mea o sa o continui și poate mai pun niște cărți în viitor 🤷🏻‍♀️ cine știe =))))
Grija de voi dragi mei, va mulțumesc pentru tot suportul și pentru toate ★ pe care mi le-ați dat 😢🥺🥺va iubesc mult ❤️sper sa rămâneți cu mine în continuare și sa fiți la fel de drăguți ca pana acum 🥺🥺sunteți minunați ❤️❤️🥺🥺🥺
Pa pa 🥺🥺👋😗😗😗😗

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz