♡11♡

1.1K 63 11
                                    

Ok, deci mi sa întâmplat ceva super amuzant (pt mn e foarte amuzant 😂) și am zis sa va povestesc și vouă:
(o sa mai pun în capitole povesti sau poze de ale mele care nu au legătură cu cartea dar sunt amuzante=))) )
OK, deci tata, cum e șofer pe tir în Olanda, ia împrumutat mașina lui personala unui coleg ca să poată merge pana acasă, colegul lui fiind și un prieten apropiat. Așa... Și toate bine, colegul lui a plecat, tata liniștit ca are încredere în el. Bun... 😂
Omul, cum se plictisea la volan și avea ceva de mers cu mașina, a pornit muzica din mașină pe care tata a pus-o... Și numa bine ca a început B.U.G. Mafia... Și lui ia plăcut. (ca să fim clari:mama la volumul 1 ii spune la tata sa dea mai încet, tata și cu mine ascultam la 10  pentru ca boxele din mașină sunt FOARTE tari... Iar zăpăcitul, ca altfel nu ii pot spune, a dat la volumul 30... Mașina bubuia și geamurile erau deschise ca să nu se spargă... Și numa bine ca la oprit politia și la întrebat în olandeză, pentru ca erau olandezi:
Polț:Ce muzica e asta?
Întreabă el curios... La care omu a fost sincer, știind ca mașina e de la un român, a stat el și sa gândit... Și a răspuns :
Cl:E din FOLCLORUL ROMANESC!
Politia la lăsat sa treacă și el după ce a ajuns înapoi la tata ia spus cele întâmplate... Tata ia spus la mama și mama mie... Jur ca muream de ras când am auzit 'folclor românesc' 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Și apoi am zis sa va spun și vouă ca să mai radem și noi pentru ca viata e frumoasa și scurta și mai trebuie și sa radem și zâmbim =)))) ❤️
Concluzia:B.U.G Mafia=folclor românesc😂❤️

Acum sa trecem la carte =)))))❤️
Jungkook pov:
Dimineața următoare ma trezesc din cauza ca ceva ma gâdila la nas... Îmi deschid ochii leneș și ma uit în jur, în camera era întuneric... Se pare ca nu e chiar dimineața. Aprind lampa de lângă pat și îl vad pe Tae cum sta cu totul invers de cum ar trebui să stea in pat... Era cu picioarele pe perna și capul pe genunchii mei coada lui lunga ajungând la fața mea unde ma gâdila pentru ca se misca în toate direcțiile. Probabil că are un vis... Ma uit la ceasul de pe telefon și vad ca e ora 6 dimineața. Trebuie să mai dorm. Îmi e tare somn... Ma pun înapoi la somn dar coada lui Tae se izbește cu putere de obrazul meu. Ma ridic în fund și ma uit la fața lui Tae care era roșie. Ii pun mana pe frunte și observ ca are febra. Vreau sa ma dau jos din pat ca să merg sa iau niște prosoape ude pentru Tae dar el ma tine strâns de picioare și nu mi le pot misca. Decid sa îl trezesc, e mai bine asa pentru ca pot sa ii dau și o pastila.
Jk:Taee~Te rog trezește-te și dă-mi drumul la picioare ca să ma duc sa îți caut o pastilă...
Spun în timp ce îl zgudiu încet de umăr. El își deschide un ochi și se uita la mine.
Tae:Dar nu vreau... Ai picioarele reci, vreau sa ți le încălzesc...
Adevărul asta era, îmi era cam frig pentru ca eram dezvelit și mai era și geamul deschis.
Tae:Și nu am febra... Eu fac asta ca să te încălzesc Kookie...
Jk:Ok, haide la mine în brate, o sa ma acopăr și nu o sa îmi mai fie frig.
O sa îl întreb când ma trezesc pe Jin ce se întâmplă cu el dar acum vreau sa mai dorm. Ma acopăr pe mine și pe Tae și adorm la loc.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M-am trezit de o ora, e ora 11, Tae încă doarme iar eu stau în bucătărie cu Jin care îmi povesteste despre ce sa întâmplat.
Jin: Știi cum animale își reglează temperatura corpului? Pai asa fac și hibrizii pentru a se încălzii pe ei sau pe cineva din jurul sau. De aia credeai ca are febra. E normal la ei sa facă asta, și Yoongi ma întrebat de asta și aceeași chestie i-am spus. Sunt foarte atașați de voi și de aceea vor sa va protejeze. O sa ajungă pana în punctul în care sa mârâie la persoanele care se poarta urat cu voi sau la cele care se apropie prea mult de voi. Și pentru ei e ceva normal.
Jk:Ok, am înțeles acum, mersi Jin. Ma mai ajuți la ceva?
Jin:Sigur.
Jk:Am auzit ca gătești foarte bine... Ai putea sa ma înveți câte ceva? Nu prea mai am idei de ce sa ii fac lui Tae de mâncare...
Jin:Asta era? Sigur ca te ajut. Îți scriu aici  niște rețete preferate de hibrizi în general, o sa le adore.
Jk:Mersi Jin, raman datoare.
Jin:Nu trebuie iepure, doar sa ai grija de micuț. Eu plec pentru ca ma așteaptă Namjoon. Pa Kook
Jk:Paa.
După ce a plecat Jin și mia lăsat o foaie cu mai multe rețete, m am apucat sa fac una dintre ele. Bucătăria a ieșit varza dar mâncarea arata bine. Am urcat în cap era mea și a lui Tae unde îl vedeam cum încă doarme. Torcea în somn și arata adorabil. Ii fac câteva poze iar pe una o postez pe Instagram.

 Ii fac câteva poze iar pe una o postez pe Instagram

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Prea drăguț... După asta îl trezesc și mergem jos la mâncare. Acesta începe sa mănânce și lasă farfuria goala de 2 ori.
Jk:Mai poți?
Spun în timp ce ma uit la el cum mănâncă a treia porție. El îngână un da și continua.
Tae:Kookie, azi ce facem?
Jk:Pai dacă vrei mergem la o plimbare prin parc?
Tae:DA DA DA DA DA!
Rad la comportamentul sau nerăbdagor și îmi continui de băut ceaiul.
După ce Tae a terminat de mâncat în sfârșit am plecat spre parc pe jos. Ajunși acolo, Tae ma trage după el spre locul de joaca și începem sa ne jucam alături de alți copilași adorabili. La un moment dat îl vad pe Tae ca se îndepărtează de leagănele unde eram și merge către cutia cu nisip către un băiețel care era și el un hibrid dar arata mai mult a cățeluș. Tae se apropie de el și după ce mai vorbesc puțin încep sa facă un castel de nisip. La sfârșit încep sa rada apoi vine mama copilului și îl ia pe micuț. Ma duc la Tae care încă se uita la familia fericita și la băiețel cum ii face cu mâna. Ma pun jos lângă el și îl îmbrățișez pe la spate.
Tae:Kookie, noi o sa avem un copil?
Ma blocat... Ce ar trebui sa ii spun acum? Și eu vreau unul dar cred ca suntem prea tineri pentru un copil.
Jk:Aaaa... Da baby... Normal ca o sa avem. Dacă asta e ceea ce îți dorești, sigur ca da.
Atunci vad ca se întoarce cu fața la mine și ma privește cu o sclipire în ochi care pe mine ma orbea, sincer... După câteva momente în care ma privea vesel ma săruta apăsat și aproape cad pe spate pe cimentul rece. Ne sărutam pe jos lângă o groapa cu nisip iar toți copii cu care ne jucam înainte se uitau la noi, zâmbeau și faceau''Awww'' în continuu. Mai erau și niște priviri ciudate ale părinților dar nu ne pasa. Noi eram fericiți asa cum suntem. Și chiar o sa ii fac cadoul asta lui Tae dacă asta își dorește.
Hai ca o fac și pe asta! Ce am de pierdut?

Cam atât prieteni           =)))
Sper ca v-au plăcut ambele povesti       =]]]]]
Va țuc             =}}}}}
Carantina plăcută       :D

Cam atât prieteni           =)))Sper ca v-au plăcut ambele povesti       =]]]]]Va țuc             =}}}}}Carantina plăcută       :D

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now