♡18♡

923 50 5
                                    

Jungkook pov. :
După incidentul de la secția de politie lui Tae i-au rămas urme de vânătăi pe fund și cum el încă  poarta fuste care mai de care scurte, se cam vad urmele. Astăzi trebuie sa vina Jin ca să îl verifice iar pe Tae asa ca acele răni sunt o oarecare problema pentru ca celelalte sau vindecat. Jin cine știe ce o sa creadă când o sa le vadă. Poate o sa creadă ca am făcut eu cine știe ce cu el. Sigur o sa ma certe...
Tae:Kookie ~*striga el iar eu ma îndrept grabit către el crezând ca a pățit ceva.
Jk:Da Tae?
Tae:Îmi e foame... *spune și își face cerculețe pe burtica. Zâmbesc, îl iau în brate și pornesc către bucătărie unde încep sa ii fac mâncare pana vine Jin.
Pun mâncarea pe masa iar acesta începe sa mănânce.
Tae:Mulțumesc mult mult mult! *spune el ch gura plina.
Jk:Nu vorbim cu gura plina baby
Tae:Bine kookie ~
Nici nu am apucat sa iau o gura din mâncare ca să auzit soneria indicând ca Jin a ajuns. Ma ridic, ma șterg pe mâini cu un prosop și pornesc spre ușa de la intrare. Deschid ușa și de după ea apare un Jin zâmbăreț și cu aceeași trusa ca data trecuta atârnând de mana lui pe lângă corp.
Autor pov. :
Jin:Salut Jungkook, am venit pentru consult.
Jk:Sigur, intra.
II fac loc sa intre în casa iar acesta înaintează și se descalța apoi merge către bucătărie unde la auzit pe Tae ca vorbea cu jucăria lui de pluș. Da, Tae vorbea cu jucăriile de pluș și le povestea noaptea cât de mult iubeste dulciurile și pe Jungkook . Jungkook de multe ori stătea și se uita la băiat cum se juca cu un zâmbet tâmp pe față. Pentru el Tae era adorabil când spunea lucruri de genul animalelor de pluș și componentandu-se ca și cum ele ar răspunde.
Jungkook și Jin stau în pragul ușii și privesc toată acțiunea ce se petrecea în bucătărie. Tae era pe jos cu încă trei plusuri, un urs, un elefant și o pisica și le spunea cât de mult îl admira pe Jungkook pentru ceea ce face pentru el.
Tae:Kookie e ataaaaaaat de dragut cu mine. Ieri ma salvat, păcat ca nu ai fost acolo sa ii vezi fata. Era atât de supărat pe acel polițist rău. Pana acasă a fost tot nervos. Și când am ajuns acasă a început sa ma îngrijeasca. Îl iubesc foarte mult și nu o sa te las sa mi-l iei domnule urs. Kookie al meu e doar al meu și nu îl impart. *sta puțin și se uita la animalul de pluș care între timp a căzut pe spate și nu se mai misca. *
Tae:Asa! Și acolo sa stai! Kookie e numai al meu. Te-am lovit cu puterile mintii asa ca ai grija. Sunt periculos!
Jin râde la imaginea din fata lui și îl împinge încet pe Jungkook cu umărul pentru a-l face atent la el.
Jin:Asa face mereu?
Jk:Cam asa... E adorabil. Mai ales seara în camera mea face asa. Le mai și canta uneori, le face masaj, se 'lupta' cu ele și uneori când vede ca m-am atins din greșeală de ele începe sa le certe pentru ca eu sunt al lui și nu au voie sa ma atingă. *spune el la sfârșit chicotind încet ca să nu îi atragă atenția lui Tae care încă vorbea de cât de adorabil e Kookie. Jin chicoteate și el apoi înaintează către el și se pune pe un scaun de lângă el. Începe sa își scoată lucruri din trusa lui apoi se întoarce spre Tae care deja știa ce trebuie sa facă.
                                       ~~~
După o ora de plictiseala pentru Jungkook, în sfârșit Jin a terminat și a plecat lăsându-i pe cei doi băieți singuri dar fericiti pentru ca sunt iar amândoi.
Tae stătea în bratele lui Jungkook pe canapea cu bratele înfășurate în jurul gatului lui Jungkook care se uita la serialul care se difuza la televizor. Nu la mai văzut asa ca era atent serialul fiindu-i interesant.
După câteva minute, mai exact un sfert de ora, Tae a început sa se fâțâie la Jungkook în brate și torcea pentru atenția băiatului. Își ducea coada în fata lui ca să îl facă atent dar degeaba, Jungkook era prea atent la serial.
Tae începe sa toarcă mai tare și sa miorlăie încercând sa ii capteze atenția băiatului dar încă nu primea nimic. La un moment dat ii vine o idee '' malefica '' asa ca o pune în aplicare sperând ca nu va primi o pedeapsa după asta...
Începe sa își apropiere partea de jos tot mai mult de corpul lui Jungkook care stătea nemișcat, momentan. Tae se apropia tot mai mult sunetul materialelor hainelor lor auzindu-se cum se freacă unul de altul pana când Tae ajunge în locul unde a vrut sa ajungă. Așteaptă un moment ca să vadă dacă băiatul de sub el și-a dat seama ce făcea dar nimic, asa ca începe sa faca mișcări de dute-vino cu fundul pe partea de jos a lui Jungkook care atunci când începe sa simpta presiunea geme înfundat și își pune palmele mari pe fundul lui Tae începând sa îl maseze încet. Jungkook credea ca Tae avea nevoie de atingeri asa ca îl ajuta fără nicio supărare, adora când ii putea atinge cele mai ascunse locuri și iubea felul în care Tae ii cerea uneori din priviri sa îl atingă și nu oriunde... V-ați prins voi unde ... El credea ca Tae asa procedează când se simțea rușinat dar puțin excitat și accepta asta. Pana la urma cu toții avem nevoie la un moment dat de ceva anume pentru ca fiecare are nevoile lui. Și nevoia principala a lui Tae era atingerea lui Jungkook pe tot corpul lui, de sus pana jos, de la stânga la dreapta, din exterior în interior, pe toate le vroia dar știa ca deocamdată numai atingeri PE corpul lui primea pentru ca încă avea răni și puteau sa îl doară mai tare după asta.
Tae când ii simte mâinile mari a le lui Jungkook pe fundul lui geme încet și începe sa se apese tot mai tare pe Jungkook junior ceea ce îl făcea pe băiatul de sub el sa înnebuneasca. Jungkook ii prinde baza cozii lui Tae și începe sa se joace cu ea Tae adorand asta. Strânge și eliberează, face mișcări pe ea și o mângâie, repeta acest ritm un timp apoi trece iar la fundul băiatului pe care îl strânge nu prea ușor făcându-l pe Tae sa scanceasca de la durerea și plăcerea pe care o primea. Tae numai de la atingerile lui Jungkook ii venea sa își dea drumul și Jungkook și-a dat seama de asta când ia simțit codita înfoiată și tremurând asa ca își baga mana încet în pantalonii băiatului și în boxeri doar pentru a ajunge unde a vrut de la început. Cu mișcări gentile, începe sa învârtă un deget la intrarea hibridului care gemea din ce în ce mai tare și se împingea efectiv pe degetul lui Jungkook care pana la urma a decis sa între în locul cald a lui Tae și sa se miște încet. Tae, după un timp, nu mai simțea asa de multa placere asa ca începe sa miorlăie după mai mult iar Jungkook, parca citindu-i mințile, a mai introdus un deget, acum fiind doua în Tae care făceau mișcări încete și gentile pentru a nu-l răni pe hibrid. Jungkook misca tot mai repede degetele ceea ce îl face pe Tae sa fie aproape. Simțind asta Jungkook se gândii sa îl ajute asa ca, cu mana libera ii desfacu pantalonii și își baga mana în boxerii lui de data asta pe față și începe sa ii frece membrul. Pe Jungkook nu îl derajea ca face asta pentru ca în primul rand, avea o priveliște grozava și în al doilea rand, dacă Tae era fericit era și el .
Nu după mult timp Tae își da drumul în mână lui Jungkook care își scoate mana din pantalonii hibridului și o duce în fata lui pentru ai arata ce a făcut dar Tae a înțeles altceva și a început sa ii lingă mana de propriul lichid alb. Jungkook, când îl vede, își mărește ochii și nu după mult timp pe față lui apare un rânjet pervers.
După ce Tae își termina treaba se întinde înapoi pe pieptul lui Jungkook și acolo adoarme. Jungkook își continua serialul ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Scuze ca am postat atât de greu dar credeți-mă ca nu am timp nici sa fac un dus...
De dimineață de la 8 până seara la 12 sunt numa cu ochii în laptop și în caiete... Nu dați vina pe mn ca e numai și numai vina profesorilor =]]]] îs obosita rău 😢numa ce am terminat acuma de făcut al 15 -Lea test la mate pe ziua de azi... Nu ca nu le știu dar sunt multe...+ alte materii 🤦🏻‍♀️😢
Sper sa va placa cartea și sa nu va plictisesc =]] la capitolul 20 o sa postez încă o carte 😂deja are 6 capitole =))))și mie îmi place 😂🤷🏻‍♀️

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now