♡19♡

959 52 6
                                    

Autor pov. :
Astăzi cei 7 băieți au hotărât sa meargă într-o vacanta de o săptămână la casa de pe plaja a lui Jin și Namjoon care au primit liber de la munca și le-au propus imediat băieților care au acceptat cu entuziasm.
Acum fiecare erau la casa lui și își făceau bagajele. Tae era ajutat de Jungkook iar în total aveau doua bagaje mici în care erau haine și niște jucării mici pentru Tae plus ursulețul de pluș cu care încă se certa ca la atins pe Jungkook.
Jimin era ajutat de Yoongi iar în total aveau și ei tot doua bagaje cu haine și jucării micuțe. J hope avea numai un bagaj cu haine și încă câteva lucruri iar Jin și Namjoon au 3 bagaje în care au luat tot ce le trebuie pentru '' copilașii '' lor .
Jin și Namjoon au mers cu mașini separate la fiecare acasa și i-au luat. Jin era cu J hope, Tae și Jungkook iar Namjoon era cu Jimin și Yoongi care cantau, sau mai mult strigau, versurile melodiilor de la radio.
In mașina lui Jin nimeni nu spunea nimic în afara de Jin care canta și dădea din mâini în toate direcțiile stârnind rasul lui Jungkook și J hope și rasul colorat și puternic a lui Tae. Jungkook încerca să îl calmeze ca să poată respira normal pentru ca Tae deja se îneca la cât de mult și tare a ras. Pana la urma melodia sa oprit la fel făcând și Jin care a început sa rada de Tae care era rosu de la lipsa de aer și de la atâta ras. Arata cu adevărat adorabil când era rosu, pentru Jungkook arata mereu adorabil dar atunci când se înroșea, mai ales când o făcea din cauza rușinii, ii topea inima și tot corpul, uneori ii venea sa îl mănânce la cât de dulce era plus ca avea mirosul sau specific de căpșuni. Jungkook murea după el.
Încă câteva melodii venite de la micuțul radio din mașină iar cele doua mașini au ajuns într-un final ca casa mare din mijlocul pădurii a lui Jin și Namjoon. Aceștia parchează mașinile și încep sa ducă bagajele în casa. Când intra în casa toți, mai puțin Jin și Namjoon care au mai fost acolo și știu cât de frumos e, au rămas masca și au scos numai sunete de uimire. Casa era într-adevăr uimitoare și mult mai spațioasă pe interior decât arata din exterior.

Fiecare cuplu si-	a ales camera iar J hope a  rămas singur dar nu se plângea, el era fericit ca nu trebuie sa împartă lucrurile cu cineva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Fiecare cuplu si- a ales camera iar J hope a rămas singur dar nu se plângea, el era fericit ca nu trebuie sa împartă lucrurile cu cineva. I se părea neigienic (la fel fac și eu... Nu îmi place sa îmi folosească altcineva lucrurile sau sa îmi mănânce cineva din mâncare pentru ca lasă microbi și numai la gândul asta mi se face rău 😂😂). Tae și Jungkook împărțeau o camera, Jimin cu Yoongi iar Jin cu Namjoon, normal =)) Cu toții au început sa despacheteze și sa așeze lucrurile prin camere. In timpul asta Jin si J hope pregateau mâncarea. Acum amândoi erau în bucătărie singuri numai sunetul cărnii care sfârâie se aude. Jin decide sa spargă toată liniștea asa ca profita de ocazia ca sunt singuri și băieții nu ii puteau auzi.
Jin:Îți mai place de Yoongi și Jimin?
Jh: *rosu în obraji*Nu o spune asa tare... Poate ca te vor auzii...
Jin:Mai bine, poate ca o sa fiți toti într-o relație.
Jh:Nu cred... Jimin presupun sa fie de acord dar Yoongi nici în ruptul capului nu îl va împărții pe Jimin... Știi cât de protectiv e...
Jin:Sa știi ca eu cred ca e cu totul invers și ei chiar te plac. I-am auzit într-o seara cum vorbeau despre tine și spuneau cât de mult țin la tine. Ei chiar te plac Hobi...
Jh:Pfff... Și dacă era vorba ca ma plac doar ca prieten? Eu oricum nu am curaj sa le spun ceva despre asta...
Jin:Bine... Dar măcar vrei sa te ajut?
Jh: *Dă încet din cap afirmativ iar Jin zâmbește și îl ia în brate apoi se întorc la mâncare.
Nu după mult timp mâncarea e gata iar Jin și J hope încep sa strige ca disperații prin casa după cei cinci flămânzi.
Jh:BAIEEETI! LA MASAA!
Jin:MAMA VA FĂCUT PAPA BUUN! *în următoarea secunda masa era înconjurata de cei cinci băieți care așteptau ca și niște copilași cu tacâmurile în mâini și stand drepți privind cum Jin și J hope pun mâncarea pe masa și în fata lor . După ce și aceștia se așează la masa își urează 'pofta buna' și încep sa mănânce in liniște.
Jin, stand lângă J hope și Namjoon, avea un plan 'malefic', se uita in locul de lângă J hope și îl vede pe Yoongi. Ii ia mana lui J hope și o pune pe piciorul băiatului de lângă el care tresare si se uita cu un oarecare rânjet la J hope care numai după ce ia văzut fata lui Yoongi a observat ce a făcut Jin. Și-a retras repede mana și sa înroșit la fata ceea ce stârnește chicotitul drăguț a lui Yoongi și Jimin. Namjoon nu era atent, numai se îndopat cu mâncarea iar Tae și Jungkook își dădeau mâncare unul altuia nefiind atenți la ce era în jurul lor. Jin observa privirea lui Yoongi și simte ca o sa se întâmple ceva frumos în continuare și fără ajutorul sau asa ca se întoarce către Namjoon care la provocat la un concurs de mâncat.
Hoseok încă era rosu la fata și cu mana care a fost pe piciorul lui Yoongi între picioarele sale strânse și încordate. Yoongi observa ca sta încordat asa ca vrea sa îl mai linișteasca și își pune mana pe piciorul lui masandu-l încet. Nu după mult timp privește în dreapta lui și îl vede pe Jimin nedumerit asa ca se ridica și îl muta pe roșul Hobi pe locul lui acum fiind între cei doi băieți. Jimin prinde ideea lui Yoongi și începe sa își plimbe coada pe glezna goala a lui Hoseok și mana lui traversând de sus pe coapsa lui pana la genunchi. Yoongi făcea aceleași mișcări cu mana ca Jimin dar fiind mai îndrăzneț ca Jimin își duce mana tot mai sus pe coapsa lui J hope care stătea cu capul plecat și urmarea mișcările mâinilor de pe picioarele lui. Când simte și vede mana lui Yoongi tot mai aproape de juniorul sau își mărește ochii tot mai tare și se întreabă' pana unde vrea sa meargă băiatul '
Yoongi ajunge unde a vrut de la început și începe sa ii mângâie membrul îmbrăcat a lui Hobi care încerca din răsputeri sa nu scoată vreun sunet, atât de tare încât nici nu respira . Yoongi vede ca el se a ținea asa ca își strânge puțin mana câștigând pana la urma un geamăt mic și firav de la băiat. J hope, fiind rușinat de ceea ce a făcut, își ridica privirea pentru ai spune sa termine dar ii întâlnește privirea seducătoare care îl face sa își închidă gura imediat.
Restul serii a decurs normal... Nimeni în afara de Jin J hope și cuplul Yoonmin nu știa ce sa întâmplat la masa. La sfarsitul zilei fiecare se duse în camera lor iar Yoongi și Jimin l-au invitat pe Hoseok la ei ca să nu se simtă singur iar el a acceptat ajungând sa și doarmă pe pieptul lui Yoongi alături de Jimin care torcea și miorlaia după mângâieli.

OK... O sa pun dimineața noua carte pentru ca acuma sunt obosita rău și nu am apucat sa îmi fac tema la romana. Trebuie sa ma trezesc mai rapid ca să o fac și la 10 am ora cu ea... O urăsc... Mereu îmi spune ca am ochii de căprioară și ca ma uit milos la ea și o enervez... 🤦🏻‍♀️🙄
Ma rog...
Noapte buna tuturor ❤️💜nu uitați de vot și dacă vreți puteți lasă și părerea voastră despre aceasta carte în comm♡♡♡♡♡
Pwp 😉🥺😚

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now