♡2♡

1.7K 111 7
                                    

Autor pov.:
Atunci pe ușa intra doi băieti înalti care erau îmbrăcați în halate albe și lungi. Unul avea parul de culoarea mov cu șuvițe roz și gri iar celalalt era șaten. Discutau despre o oarecare întâlnire dar se opriră când îl văzu pe Jimin în încăpere. Cel rozaliu se apropie de el, se pune la nivelul lui și spune.
J:Salut micuțule, eu sunt Seokjin. Ce te aduce pe aici?
Jk:Vântul serii Jin.
Jin:Ha ha... Hoseok ți-am zis sa nu îți mai aduci prietenii sa le arăți cum se examinează un hibrid. Se pot speria.
Jh:Stiu și îmi pare rău dacă sa speriat vreun hibrid dar....
Jin: Dar nu spuneam de hibrizi ca se vor speria. Spuneam de ei.
Jk:ha ha...
Jh:Bine, îmi pare rău dar de data asta e important, Jungkook era sa dea cu mașina peste acest hibrid și acum e inconștient
Jin :Aaa... Ok, lasă că văd eu de cel leșinat și Namjoon vede de aceasta pisicuta, ok?
Jk:Aaa.... Jin... Pot sa rămân cu tine? E-eu... Vreau sa ma asigur ca Tae e bine...
Jh și Nj(namjoon) :Siiiiiiguuuur...
Jin:Te-ai îndrăgostit deja?
Jk:Eu... Aa... Nu.... Doar ca.... Aa..
Jin:Da am înțeles.... Poți sa ramai.
Jungkook doar zambeste mulțumit și se pune pe un scaun de lângă patul lui Tae.

Namjoon îl ia pe Jimin de mânuța și iese împreună cu ceilalți doi băieți din încăpere. Namjoon se îndreaptă cu micul Jimin către o alta camera iar când da sa intre se aude vocea lui Yoongi.
Yg:Hei, Namjoon! Pot sa... Amm... Vin cu tine?... Eu nu pot sa plec pana când Jungkook nu pleacă de aici și mna... Ma gândeam ca... Poate.... Știi tu....
Nj:Yoongi... Și tu te-ai îndrăgostit ?
Jimin face ochii mari la auzul acelor cuvinte.
Yg:E-eu... A nu... Doar ca vreau sa îmi mai pierd timpul... Știi tu...
Nj:Ok atunci... Haide.
Băieții înaintează în camera unde Namjoon îl examinează pe Jimin, îl curata și îi dă haine curate și întregi cu care băiatul sa se îmbrace apoi îl îndruma către baie unde sa se poată schimba.
~~~

Jungkook pov:
După încă o ora în care am așteptat ca Jin sa termine cu Tae care se trezise, Namjoon îl aduce pe Jimin care arata mai bine, era curat și îmbrăcat în haine normale. Pe Taehyung încă nu îl curățase, acum avea de gând dar băieții au intrat în încăpere.
Nj:Noi suntem gata de plecare, Jungkook, Yoongi a spus ca el îl va lua pe Jimin, tu îl iei pe Tae sau sa îl ținem noi aici?.
Jk:Pai... Cred ca o sa îl iau cu mine acasă.
Spun și ma uit la micuțul tigrișorul care acum se uita la picioarele lui și fiind rosu în obraji. E adorabil.
Jin :Ok ok, acum ieșiți ca să îl pot curata, e foarte timid.
Nj:ok, ne vedem la masa Jin, pa băieți, te iubesc Jiiiiin~~~
Spune el lungind ultima vocala făcându-l pe Jin sa chivoteasca și sa ii trimita un pupic în aer lui Namjoon. Aceștia pleacă iar Jin începe sa îl curețe pe micuț, ii peria parul și îl curăță se pe restul corpului în baie unde eu nu am avut voie... Hmm... Când ies cei doi băieți din baie îl pot vedea pe Tae mai clar, era ca un îngeraș, tenul i sa luminat acum ne mai fiind murdar, era îmbrăcat în niște haine de spital care ii veneau cam mari. Zâmbesc la imaginea din fata mea.
Jk:Mai trebuie sa ii faci ceva?
Jin : Îl spăl puțin pe colțișori... Asta poate ca va dura ceva dacă se va opune.
Jk:Te ajut?
Jin:Daca poți sa îl ții puțin de mâini as fi recunoscător.
Jk:Sigur.
Ma așez langa cei doi băieți și ii prind mâinile lui Taehyung între ale mele apoi privesc ce urmează sa facă Jin. Încearcă sa ii deschidă gurița lui Tae dar el se ferește. Cu greu a reușit Jin sa îl facă pe băiat sa deschidă gura apoi totul a fost mult mai ușor Hibridului placandui la nebunie cum Jin ii masa colțișorii ascuțiți.

Eu stăteam și ma holbam la băiatul care mai avea puțin și adormea sub atingerile lui Jin. Era perfect tot la el. Nimic nu putea sa spună ca ii displacea la hibrid. În ochii lui era perfect.

După ce termina Jin totul mi-l înmânează mie pe Tae care avea capul plecat și nu scoate niciun cuvânt. Jin îmi mai da niște acte de care am nevoie pentru a deține un hibrid apoi plec acasă alături de hibridul acum al meu.
Autor pov. :
Când au ajuns acasă deja se înserase iar cei doi nu au mâncat nimic de o zi întreaga. Jungkook îl duce pe Tae în bucătărie unde ii pregătește de mâncare apoi ii pune în fata băiatului o farfurie plina la fel făcând și pentru el. Jungkook manca liniștit pana când observa ca băiatul îl privea și nu manca nimic
Jk:Hei tigrișor, de ce nu mănânci?
Niciun răspuns. Hibridul doar continua sa se uite intrebator la Jungkook care încă era confuz la faptul ca nu manca.
Jungkook lua furculița și ii întinse micuțului acesta luând-o și mâncând. 'se pare ca doar asa mănânci...' își spuse Jungkook în minte. Se muta lângă băiat și începe sa îl hrănească chiar el, hibridul mâncând tot din farfurie și apărându-i un zâmbet pătrațos pe față atunci când terminase tot. Jungkook pe de alta parca se topi, nu văzuse în viata lui ceva mai adorabili ca asta. Îl iubea asa mult pe Taehyung.
Cei doi pleacă în camera lui Jungkook după ce pun vasele murdare în chiuveta. Jungkook îl trage pe Tae în pat și îl învelește bine, Jin ia spus ca trebuie sa ii fie cât mai cald pentru a-și putea reveni. Se puse și el lângă băiat și îl îmbrățișa Taehyung ghemuindu-se la pieptul lui. Jungkook îl îmbrățișa mai tare căpătând un oftat micuț de la cel din bratele sale. Îl vedea asa de mic și neajutorat. Iubea asta... Iubea sa îl privească. Tae deja adormise dar Jungkook nu dădea semne ca vrea sa se culce ci doar sa privească chipul angelic al băiatului. Nu după mult timp îl lua și pe Jungkook somnul și adormi cu gândul la băiat.

Al 3-lea capitol.... Eeeeeee😂♡♡♡♡♡
Vot? 🥺👉👈🥺👉👈🥺👉👈🥺👉👈🥺

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now