♡12♡

1K 56 1
                                    

Autor pov. :
Jk:Și eu am mers la el și el se uita la băiețel și eu ma uitam la el și el ma întrebat aia și eu m-am blocat și am spus ca da și în ultima vreme îmi tot spune despre viitorul nostru copil și ca e foarte fericit și nu înțelege greșit, și eu vreau unul dar cred ca  suntem prea tineri și-
Yg:OK M-AM PRINS STOP!!!
Jk:Scuze... Dar sunt agitat... Nu știu ce sa fac...
Yg:Nu exista chestia ca sunteți prea mici pentru un copil, adică eu zic ca aveți anii perfecți pentru unul. Și var sta super cu un mic tigrișor după voi. Sincer.
Jk:Da Yoongi dar dacă o sa îl rănesc pe Tae? Dacă o sa ne certam și o sa ne despărțim și copilul va rămâne singur fără părinții lui lângă el și dac-
Yg:HOOOO!
Jk:Scuzee...
Yg:Uite... Nu o sa se întâmple chestia cu despărțitul pentru ca voi va iubiți unul pe altul și dacă o sa va certați o sa va implicați, asa fac oamenii care se iubesc, nu?
Jk:Presupun ca da...
Yg:Fi bărbat Jungkook. Trebuie sa o faci dacă vrei ca Tae sa fie fericiți.
Jk:Cred ca ai dreptate... O sa o fa-
Nu apuca sa își termine propozitia pentru ca aude o bubuitura din camera unde erau cei doi hibrizi și se jucau. Jungkook și Yoongi se sperie și fug către camera iar când deschid ușa ii vad pe amândoi hibrizii pe jos fiecare cu câte o rana la mana stânga. Yoongi fuge la Jimin iar Jungkook la Tae.
Yg:Ce ați făcut?
Jm:Nu e mare lucru... E doar o zgarietura.
Jk:Zgarietura asta sângerează tare și nu e asa de mica cum spui.
Tae:Am pățit și mai rău...
Jm:Asa e.
Yg:Ashi... Hai sa curatam rana...
Jungkook și Yoongi merg în baie cu cei doi hibrizi și încep sa curețe rănile celor doi. După ce termina ii lasă pe cei doi sa se joace în continuare dar cu promisiunea de a avea mai multa grija. Merg înapoi în living unde își continua discuțiile.
                                         ~~~
După joaca din casa cei doi hibrizi iau convins pe Yoongi și Jungkook sa merge în parc. Acum Jungkook și Yoongi stăteau pe o banca și vorbeau despre rețetele ce i le-a dat Jin lui Jungkook. Nu erau atenți la cei doi hibrizi care fugeau unul după altul fiecare cu câte un clopoțel la gat ca să nu ii piardă. Aceștia fug de o ora în continuu și niciunul nu a obosit.
Tae:O sa te prind Jiminie!
Jm:NICIODATĂĂĂĂ!!!
Jimin ia un băț de pe jos și se întoarce către Tae care acum câteva momente îl fugarea dar acum a luat-o la fuga în partea opusa lui Jimin căutând și el o '' arma''. Pana la urma a găsit un ziar și au început sa se lupte cățărandu-se pe topogane și Jimin prin copaci. Acum erau pe lângă ieșirea din parc iar Jimin pentru ca și-a pierdut arma în'lupta' lor sa urcat într-un copac și se uita în jos la Tae scoțându-i limba și făcându-i în ciuda ca nu poate ajunge la el. Tae flutura cu ziarul prin aer încercând sa îl atingă pe Jimin ca să câștige dar nu reușea pentru ca era prea sus.
Jm:Ha ha, cum e vremea acolo jos Taetae?
Tae:O sa ajung la tine și o sa câștig, nu poți sta toată viata acolo.
Jm:Vrei sa vezi? Ia uite!
Spune și se așează mai bine și relaxat pe creanga copacului care era destul de puternica încât sa îl tina pe Jimin fără nicio problema. Jimin tot râdea de Tae pana când vede în spatele lui, nu la mia mult de 3 metrii, o silueta care avea fata acoperita de un material negru și care avea în mână un fel de plasa de fluturi mai mare... Sta și se gândește apoi își da seama ce se întâmplă și face ochii mari de la sperietura.
Jm:Tae... Trebuie sa ne  oprim...
Tae:De ce, îți e frica?
Jm:Da... Dar nu de tine... AI GRIJA TAE!
Acel om ridica plasa și îl prinde pe Tae in ea Tae căzând pe jos și începand sa plângă și sa țipe. Yoongi și Jungkook erau prea departe ca să il poată auzii.
Jm:TAEE! NUU!
X:Treci și tu aici corcitura ce ești!
Barbatul, fiind înalt, îl prinde pe Jimin de coada și îl trage jos din copac el căzând pe spate pe cimentul tare și rece. Omul îl pune pe Jimin într-un sac și îl ia în spate iar pe Tae îl târăște după el pana la o mașină mare unde ii baga pe amândoi în spate și închide ușile.
Tae începe sa roada ața plasei și o rupe la scurt timp apoi merge și îl scoate pe Jimin din sacul ala.
Tae:Ce sa întâmplat?
Jm:Nu știu... Unde suntem?
Tae:Într-o mașină... A închis ușa dar uite un gemuleț. *spune și arata către un geam micuț și deschis. *Nu intru... Încearcă tu.
Jimin se apropie de geam, îl privește puțin apoi spune.
Jm:Eu pot sa ies aici dar tu?
Tae:Du-te după Yoongi și Jungkook... O sa rezolve ei.
Jm:Ok... Ai grija... Dacă se întoarce și pune mana pe tine sa îl muști, da?
Tae:Bine, acum dute pana nu vine.
Jimin iese pe geamul mașinii și o ia la fuga către locul unde erau stăpânii lor care acum ii cautau de nebuni prin parc.
Jm:YOONGI!!!! JUNGKOOKIE!!!!
Cei doi se întorc către pisicuta care striga din toți plămânii și aleargă către el Yoongi luând-ul în brate.
Jk:Jimin, unde e Tae??
Jm:Un om ciudat nea prins pe amândoi și ne-a băgat într-o mașină, eu am reușit sa ies pe geam dar Tae nu... Haideți rapid...
Cei doi bărbați îl urmează pe Jimin pana în locul unde trebuia sa fie o mașină dar acum în locul ei era clopoțelul lui Tae strivit pe jos.
Jungkook sa apropiat încet de clopotel și a căzut în genunchi în fata lui începând sa suspine încet... Ce se făcea el fără Tae?
Aceștia încep sa caute mașina după numărul pe care i l-au spus Jimin dar de câteva ore în care au cautat nu au găsit nimic.
S-au dus chiar și la politie și l-au dat dispărut. Jungkook începea sa își pună o grămadă de întrebari:'Daca îl ranea acel om?'. 'Dacă nu îl va mai putea vedea vreodată?'. 'Ce se face el fără tigrișorul lui?'
Nici nu își mai amintește cum era viata lui înainte de Tae. Nu înțelegea cum a trăit pana acum. Îl iubea, îl iubea și îl vroia înapoi.
Și va face orice pentru a-l putea avea înapoi.
                                       Orice!

OK, am cam întârziat dar am o scuza 😅școală online mai mult ma încurcă decât sa ma ajute și am mai multe de făcut acum decât când eram la școală...

Dacă sunt greșeli, scz, le corectez eu =]]]]]]]
Și încă ceva 😂 vreți sa fac ceva gen:voi puneți întrebări despre mine și eu sa răspund într-un capitol? 😂
Dacă da, băgați cât mai multe întrebări 😂❤️aștept ❤️❤️💜💜💜

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin