♡10♡

1.1K 75 0
                                    

Okkk, hai ca am mai mult curaj acum 😂😂sper sa iasă mai ok ca celălalt  smut😂😂

Autor pov. :
După toate cele întâmplate în bucătăria lui Yoongi cei doi au ales mai bine sa plece la ei acasă pentru ca au observat ca și Yoonmin au treaba. Jungkook nu a condus pana acasă, era el beat dar nu atât încât sa conducă pana acasă asa. Oricum nu făceau mai mult de 5 minute pana acasa pe jos.
Ajunși acasă cei doi nu mai puteau aștepta, în timp ce Jungkook încă încerca să deschidă ușa, Tae își înfășoară mâinile în jurul taliei lui pe la spate și își duce mana la comoara băiatului începând sa o maseze cu propria mana. Jungkook încerca din răsputeri sa nu geamă la ce făcea micuțul pentru ca pana la urma sunt în fata casei lor și ii putea auzi sau vedea cineva oricând. Pana la urma Jungkook reușește sa deschidă ușa de la intrare și înaintează în casa cu Tae pe urmele lui. Se descalță apoi încep sa se sărute apăsat în mijlocul livingului. Jungkook îl ia pe Tae pe sus și îl duce în camera lui pe pat unde începe sa îl dezbrace pana în punctul în care mai avea doar o pereche de boxeri pe el. Tae începe sa îl dezbrace și el pe Jungkook dar fără sa mai rămână ceva pe el și începe sa îl sărute și sa lase semne mov și roșii pe pieptul și gatul brunetului în același timp frecându-și comoara de piciorul lui Jungkook. Acesta simte ca mai are puțin și se îndepărtează de Tae care suspina de la pierderea plăcerii și îl privește intens sperând sa primească tot mai mult. Jungkook și el era nerăbdător dar încă era destul de conștient încât sa își dea seama ca poate era prea mult pentru micuț sa o facă asa direct și pleca pana in camera alăturată de unde vine cu o sticluță albastra și o pune pe noptiera de lângă pat.
Jungkook continua cu săruturile pe clavicula lui Tae pana când vede ca acesta vrea mai mult și începe sa coboare cu săruturile lăsând și o cale de urme mov și roșii pana pe abdomenul sau unde se oprește și trage în jos de materialul boxerilor lui Tae și ii da jos. Se ridica iar la Tae și îl mai săruta o data apoi spune.
Jk:ești pregătit baby?
Tae:Daaa, Daddyy~~~
Jk:Cineva e nerăbdator? *spune el și rânjește la fata pe care a făcut-o Tae.
Jungkook îl întoarce pe Tae cu fundul în sus și fata între perne apoi pune niște lichid în palma lui ca mai apoi sa introduca direct doua degete în Tae. Acesta suspina încet de la durere dar nu după mult timp durerea devine plăcere. După câteva momente în care Jungkook îl pregătea pe Tae cu mișcări lente în interiorul sau, își scoate degetele și se poziționează la intrarea lui dar se oprește. Ii vine o idee în minte...
Jk:Tae, ce ar fi sa încercăm ceva nou?
Tae :Ce anume daddy?
Jk:Hai aici. *spune și se întinde pe pat cu spatele sprijinit de tăblia patului și ii face semn lui Tae sa se pună în poala lui acesta fii d ascultător și făcând numai de cât. Acum Tae stătea pe coapsele lui Jungkook.
Jk:Hopa sus. *spune el și ii da o palma ușoară peste fundul lui Tae pentru ai indica ce trebuie să facă. Pentru Tae totul era nou dar Jungkook a mai făcut asta și știa ca lui Tae o sa ii placa.
Tae își ridica fundul sprijinindu-se în genunchi și cu mâinile pe unerii lui Jungkook, brunetul își îndreaptă comoara la întrarea băiatului apoi își pune o mana pe soldul lui Tae impingandu-l în jos încet încet intrând în el. Tae pe de alta parte, simțea o grămadă de senzații noi: ca se rupe în doua, durere, plăcere și euforie de la care începe sa lacrimimeze. Cu cât intra mai mult Jungkook în el cu atât Tae credea ca nu se mai termina pana când ii simții baza iar acesta ofta ușurat.
Jk:Acum poți sa începi când te simți mai bine. Fă-o cum știi tu mai bine baby boy.
Tae sta puțin nemișcat apoi trage aer în piept și începe sa facă mișcări circulare peste Jungkook care începe sa geamă și sa își lase capul pe spate când simte senzația de placere. Tae cum vede ce efect are asupra băiatului asta dându-i curaj sa continue cu mișcări din ce în ce mai rapide și bruște înnebunindu-l pe Jungkook.
După multe gemete de placere din partea amândurora, Tae a început sa obosească iar Jungkook văzând asta ia prins șoldurile și a început sa îl ridice și sa îl lase în jos cu proprile mâini. După ce acesta ia găsit punctul sensibil al băiatului nu se oprea din al lovi și a face mișcări mai rapide fiind pe aproape.
Tae:Kookie ~S-sunt ap-aproape... *abea putea spune o proporție întreaga fara sa se înece în gemete.
Jk:Așteaptă... *spune și ii ține șoldurile băiatului pe loc împingându-se tot mai mult în el și apăsând punctul lui Tae care atunci când simții ce face a scos un geamăt lung și și-a dat capul pe spate. După încă câteva mișcări amândoi și-au dat drumul și au căzut extenuat pe patul moale.
Jungkook încă îl săruta pe Tae care era pe jumătate adormit.
Tae:Kookie, îmi este somn...
Jk:Dupa ce facem o băița poți sa te culci baby.
Cu astea fiind spuse Jungkook îl ia pe Tae in brate și îl duce în baie unde pregătește apa călduță în cadă. Pana când aceasta este gata a schimbat așternuturile patului apoi a mers înapoi în baie unde sa băgat în apa alături de Tae care ia mai furat câte un sărut dar nimic mai mult.
După băița cei doi au mers în pat, sau acoperit și un ultim 'te iubesc' a mai fost auzit în camera înainte ca ei sa adoarmă îmbrățișați, Tae ghemuindu-se la pieptul lui Jungkook.


Scz ca adurat asa mult =]]]
Sa îmi spuneți dacă e mai ok 😂 am început la cartea asta sa scriu smut pentru ca vreau sa ma pregătesc pentru viitorul meu cu cărțile 😂🤷🏻‍♀️ adică vreau sa continui sa scriu cărți de genul. Chiar acum scriu o noua carte tot Taekook ♡♡❤️❤️

Nu uitați sa votați ❤️♡💜🥺va ube mult🥺

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum