♡20♡

842 53 0
                                    

Autor pov.:
Jk:Haide Tae ~Pune-ți pantalonii!
Tae :Kookie nu ma prinde ~Kookie nu ma prinde ~*striga el și aleargă prin toată cabana fără pantaloni numai într-un tricou larg și care ii ajungea pana la genunchi dar din cauza ca el fugea bluza se ridica și ii lasă la vedere funduletul pe care Jungkook încerca să îl acopere pentru ca nu vroia ca ceilalți băieți sa îl vadă. Numai el avea voie.
Jungkook fugea după Tae prin casa mare și încerca să îl prindă deja de o ora iar Tae nu dădea semne sa se oprească sau obosească. A mai avut perioade de genul în care are o energie de zici ca și-a băgat codița în priza. Lui Jungkook i se părea drăguț dar și puțin enervant pentru ca Tae încerca să îl enerveze în continuu pe băiat pana când ajungeau sa alerge ca la maraton prin toată casa.
Tae fuge și iar fuge, sare, se rostogolește și târaste pe sub măsuțele din casa iar Jungkook deja simțea cum ii vor ceda picioarele. Era prea mult pentru el... O fi  el sportiv și cu mușchi pe el de invidiat dar tot nu putea tine pasul cu micuțul tigrișor care în ciuda faptului ca era slab și nu se vedeau mușchii pe el, avea putere și rezistenta de invidiat și o viteza cu care nu se pune nimeni.
Jungkook sa oprit și a căzut lat pe jos zâmbind și respirând sacadat. Tae când la văzut  ca să oprit și a cazut a fugit la el și sa pus peste abdomenul lui cu picioarele pe lângă corpul lui Jungkook. Își ridica mâinile la cap și începe sa facă gesturi cu degetele ca și cum ar avea urechi de iepure.
Tae:Știam ca iepurii sunt foarte rapizi. Abea ii prindeam pe afara.
Jungkook își deschide ochii larg când aude ce  a spus micuțul lui tigrișor pe care îl considera inocent.
Jk:Tu prindeau iepuri? Pentru ce?
Tae:Pai fostul meu stăpân ma folosea la vânătoare... Chiar dacă nu îmi plăcea ma punea sa prind anumite animale... Dacă nu o făceam sau dacă nu reușeam primeam pedepse foarte dureroase... Încă am o urma aici de la un bici.... *spune și arata către mama lui trist. Jungkook ii ridica mâneca tricoului de pe el și poate observa o cicatrice pe bratul sau. Pielea lui alba era tăiată în doua de acea cicatrice de culoare roșiatica. Jungkook când vede rana acestuia se întristează gândindu-se ca în timpul nopții când își ținea pana pe spatele și talia lui simțea alte cicatrici pe pielea lui fina. Nu a întrebat și nu a știut ce sunt pana acum.
II pune la loc mânecă și se ridica în fund, Tae alunecând pe picioarele lui, și îl ia în brate strâns asa fel încât sa nu îl doară. Tae îl îmbrățișează la rândul sau și începe sa toarcă când ii simte mana mare prin parul sau ciufulit jucându-se cu unele fire și mângâindu-l.
Jk:Nu o sa ți se mai întâmple asa ceva cât timp trăiesc. O sa am mare grija de tine și o sa te iubesc chiar dacă tu nu o sa o faci...
Tae:Dar Tae o sa îl iubească mereu pe Kookie.*spune și își îndepărtează capul de pieptul băiatului pentru a-l putea privi în ochi.
Jk:Și eu te iubesc și o sa te iubesc mereu. *spune apoi ii da un pic sărut pe buze după care Tae se rușinoase știind ca Namjoon și Jin stau după ușa și ii privesc. Ii auzea cum respira și ii simțea. Instinctele de felina.
Își ascunde fața roșie în gatul lui Jungkook iar acesta se ridica odată cu el și se așează pe canapea unde ii pune pantalonii, de data asta fără a mai riposta Tae, iar după pornește televizorul și pune pe un canal de desene animate. Pe programul respectiv rula Bambi iar Tae se întoarce și își ațintește toată atenția către ecranul televizorului.
Jungkook plecase câteva momente pentru a-și lua o cana cu cafea și nu în ai puțin de 10 minute se întoarce în încăpere unde acum Tae nu mai era singur și nu mai avea nici pantalonii. Tae stătea și se uita la Bambi împreună cu Jimin, Jin și Hoseok. Namjoon și Yoongi apar de nicăieri și se așează pe canapea savurând și ei o cafea. Jungkook se așează lângă Tae și se uita la ecranul televizorului. Deveni-se interesant pentru el filmul animat.
                                         ~~~
Jungkook adormi-se pe canapea iar Tae la el în brate după ce sa terminat filmul. Ceilalți băieți erau plecați afara pentru ca aveau nevoie de aer și au decis sa ii lase pe cei doi sa doarmă.
Jungkook își deschide ochii și clipește des pentru a reduce ceata pe care o vedea. După ce totul este clar îl vede pe micul Tae peste el cu capul pe pieptul lui dormind liniștit. Îl privește preț de câteva momente pana când acesta începe sa își miște soldurile în fața și spate pe partea de jos a lui Jungkook. Jungkook nu vroia sa îl trezească, dormea prea frumos dar dacă mai continua cu mișcările o sa fie rău dar fiind faptul ca în casa aceea nu erau numai ei. Erau și prietenii lor.
Jungkook încearcă sa îl miște încet pe Tae pentru a-l trezi dar are o surpriza când acesta vorbește.
Tae:Sunt treaz...
Jk:Și de ce făceai asta?
Tae:Ce făceam? *spune și își întoarce privirea către a lui Jungkook și îl privește în ochi.
Jk:Făceai.... Am...
Tae:Asa? *spune și începe iar sa își miște soldurile pe partea lui Jungkook dar de data asta mai apăsat. Jungkook ii prinde talia și își lasă capul pe spate gamand înfundat când simte ca baiatul nu avea pantaloni nici acum asta făcându-l sa înnebuneasca mai tare simtindu-i pielea.
Tae se apleacă și îl săruta apăsat pe buze Jungkook răspunzând și mușcând încet buza hibridului. La un moment dat Jungkook îl oprește.
Jk:Nu putem baby... Poate o sa ii supărăm pe băieți...
Tae:Sunt plecați în pădure... Au spus ca numai deseară vin asa ca avem toată casa numai pentru noi Kookie... *spune și ii prinde mana băiatului punând-o pe propria lui zona intima. Jungkook geme când il simte și ii mai da un ultim sărut scurt înainte de a-l ridica și a merge cu el în camera lor unde îl întinde încet pe pat și începe o sesiune de săruturi pentru dominație.
...

Scuze ca postez cam rar... =/
Chiar îmi pare rău...

😂❤️💜💜

Snow Tiger[[[[[KTh×JJk]]]]]Where stories live. Discover now