19: seni seviyorum.

1.7K 230 87
                                    

Fotoğrafı düzenledim ve ppye uygun hâle getirdim, kullanabilirsiniz. 💙

"Jimin kapıyı açar mısın lütfen?" Neredeyse on beş dakikadan beri lavabodaydım ve hiçbir şekilde Taehyung'a cevap vermemiştim.

Yüzüne bakmak bile istemiyordum, bakamazdım da utançtan hiçbir şekilde... Kapağa oturup derin bir nefes aldım, ona karşı bir şeyler hissediyor olabilirdim ama hiçbir şekilde bunu yapmamam gerekiyordu. Kesinlikle hayatımda tek sevebildiğim kişiyi de kaybedecektim bu hareketlerim yüzünden...

"Lütfen aç şu kapıyı, güzel bir şekilde konuşalım. Sonsuza kadar orada kalamazsın." Kalabilirdim, bunu yapabilirdim. O pes ettiğinde de evinden tüyebilirdim.

Filli pijamalarımla.

Hızlı bir şekilde çıkma şansımda yoktu, lanet olsun çok utanıyordum... Taehyung'tan da artık bir ses gelmiyordu. Gözlerimi kapattım ve elimdeki anahtarı sıktım. Son kez kapı tıklandığında ayağı kalktım. Belki de yüzleşmeliydim hatamla, bana artık güzel bir gözle bakmayacağına emindim.

Yine de anahtarı çevirdim.

Yavaşça görünmeye başlamıştı yüzü, düşündüğüm gibi gülümsemiyordu yüzünde hiçbir mimik yoktu. Ben de bundan korkuyordum işte, benimle bir daha asla görüşmek istemeyecekti.

"Sonunda." Taehyung lavaboya benimle beraber girdi ve kapıyı kapattı. "Özgüvenini anlayamıyorum Jimin, neden bir kez olsun gözlerime bakmadın ki?" Gözlerine bakınca pişman olmaktan korkmuştum... "Özür dilerim, bu olmamış ve ben hiç böyle bir şey yapmamışım gibi davranalım."

Bu dediklerime onay vermesini beklemiştim bir süre boyunca ama dediği şey beni daha fazla yıpratmıştı: "Ben bunlar olmamış gibi davranamam." Benimle bir daha konuşmayacaktı. "Çünkü seni seviyorum Jimin." Ben kurduğu cümleyi daha kavrayamamışken onun hareketi beni daha fazla afallatmıştı.

Dudaklarımda dudaklarını hissetmiştim...

unadulteratedOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz