18: arkadaşlığı bir kenara at.

1.7K 233 131
                                    

Bana verdiği pijama takımını giyip yanına gitmiştim, onunkinin rengi gri benimkide kahverengiydi. İkimizinkinde de fil desenleri vardı.

"Çok şirin olmuşsun." Gülümseyip yanına oturdum. Saçlarımı karıştırıp beni yanına çektiğinde kıkırdayıp elini itmiştim. "İzlemek için can atıyorum, haydi hemen aç." Sonrasında da filmi açmış ben başlangıçtaki yerleri izlerken o da içeri gitmişti. Açıkçası film için pek bir araştırma yapmamıştım, konusunu da bilmiyordum ama Taehyung'un bu konuda zevkli olduğunu düşünüyordum okulda bile konuyu sürekli filmlerden açmaya çalışıyordu.

Yan bir şekilde koltuğa yayılırken filme odaklanmaya çalıştım. O kadar sakin konuşuyorlardı ki sesi açmak zorunda kalmıştım.

Uzun boylu adamın oldukları yere gelme sahnesine kadar gelmiştim ki Taehyung içeri girmişti. Filmi durdurdum. Elinde ufak atıştırmalıklar vardı. "Yaslandığın yere oturabilir miyim?" Kafamı salladım, sorun olmazdı sanırım hem ben de ona yaslanırdım.

Sehpaya tabağı bıraktığında ona yer açmıştım, arkama geçti ve ona yaslandım. Bir şey demesine izin vermeden filmi devam ettirdim.

***

Filmin sonuna biraz daha varken yakınlaşma sahnesi gelmişti. Fazla film veya dizi izlemeyen biri olduğum için bu sahnelere yabancıydım biraz ve filmin erkek erkeğe olduğu gerçeği beni biraz germişti.

O sahneleri izlerken Taehyung'un sesli bir şekilde serzenişlerini işitmiştim, bu kadar tepki verecek ne olabilirdi sanki? Sahne açık açık bile verilmiyordu. Kafasını saçlarıma gömdüğünde ise ne yaşadığımı şaşırmıştım, utanıyor muydu? Sanırım...

Garip garip sesler çıkarmaya başladığında kafamı kaldırıp ters ters bakmaya çalışmıştım ona, tepkilerini biraz içeriden yaşayamaz mıydı? Kırk yılın başı bir film izliyordum ben.

O sahnelerde yavaş yavaş geçtiğinde Taehyung eski haline dönmüştü, ben de yaslanmaya devam etmiştim göğsüne. Evet, aşırı tepki verdiği için korkmuştum ve ondan uzaklaşmıştım malum sahneleri gösterirken. Yüzüme ve davranışlarıma bakıldığında tepkimi anlayamazdı ama ben de onun kadar utanmıştım. Kısa bir süreliğine o konumda ikimizi bile hayal etmiştim ve sonra da kızarmama engel olamamıştım.

Kendime kızmıştım sonra, biz arkadaştık arkadaşlar böyle yakınlaşmalarda bulunamazdı.

"Filmi izliyor musun Jimin?" O etkisinden çıkabilirdi ama ben çıkamazdım, olmuyordu sürekli aklıma geliyordu işte. "Evet izliyorum, sadece dikkatim dağıldı."

***

Artık sonlara geldiğimizde çok şey yaşamışlardı, mutlulardı ve yaptıkları her şeyden zevk alıyorlardı. Onları gülümseyerek izlemiştim, elimde değildi gülümsememek.

Ama en son ağlama isteğimi bastıramamıştım, kesinlikle bir devamı hak ediyordu. Ayrılık sahnesinde ve Élio'nın ağladığı sahnede Taehyung'un elini hissetmiştim saçlarımda. O da aynı duyguları hissetmişti muhtemelen ve benim sakin kalmamı istiyordu.

Gerçekten çok duygusal bir şekilde bitmişti ve ben neden çizgi filmleri sürekli izlediğimi artık daha iyi anlıyordum.

"Ağlama." Kafamı kaldırıp ona baktığımda saçlarımdan yanaklarıma kadar okşamıştı ve bunu tüy hafifliğinde yapıyordu, elinin içinde yaşamak istedim. O da ufaktan ağlamış gibiydi ama karanlıkta hiç belli olmuyordu. Işıkları açıp yüzünü inceleyesim o kadar vardı ki, anlatamam...

"Beğendin mi?" Kafamı salladım ve içten bir şekilde gülümsemeye çalıştım, elimi sıcak eline değdirmiştim. "Çok." Yerinde doğruldu ve televizyonu kapattı, artık ortam kapkaranlık olmuştu. Filmin etkisinden hâlâ çıkamıyordum, bir yerden sonra delirmiş gibi Taehyung'u hayal etmeye başlamıştım.

Cidden... bu saatten sonra yüzüne bakabilmem bile zor olacaktı. Yerimden doğrulup daha fazla yüzüne bakamayacağım bir şey yapmak geldi içimden, içimdeki isteği durduramıyordum. Elimle elini yana koyup doğruldum ve Taehyung'un üstüne çıktım.

Hiçbir şekilde baskı uygulamadan karanlıktan güç aldım, yüzündeki tepkiyi görmek istemiyordum, ve beline sarılıp boynunu öptüm.

Klişe gibi bakanlar olmasın, en sevdiğim ikinci filmi koymak istedim çünkü biraz da hislerini dökebilmek gerekiyordu. Kalkıp da klişe falan olmasın diye Bird Box'ı falan koyamazdım kusuruma bakmayın, başka film olarak hayal edebilirsiniz çok rahatsız olduysanız. Bu konuda üzgünüm öyle düşünenlerden.

Vee bölüme gelecek olursaaaak :33 yazmak istediğimin aynısını geçirdim resmen çook mutluyum umarım sevmişsinizdir. Bu arada 1k oy olmuş bunun için de çok teşekkür ederim, gururlandım ağlamak istiyoruum... 💙💓

unadulteratedWhere stories live. Discover now