22.Aš tavo uždraustas desertas...

2.1K 88 9
                                    




Pow Margo.

Prabundu ir išvystu jo miegantį veidą. Jis toks gražus, kad man net svaigsta galva. Negaliu nustoti juo grožėtis. Už lango sninga sniegas. Atsikloju patalynę ir prieinu prie lango. Sniegas taip gražiai apsupęs mūsų miestą. Dar kartą žvilgteliu į Marką ir suprantu jog man daugiau nieko ir nereikia šiame gyvenime. Tik jo kvėpavimas, tik patys švelniausi prisilietimai mano oda. Dieve, ačiū už šią meilę. Ji saldesnė nei medus, ledai ir visi pasaulio desertai. Nueinu į virtuvę ir imu gaminti, noriu jam visko ko geriausio, todėl nusprendžiu gaminti kvepiančius blynus su jo mylima vyšnių uogiene. Greitai padarau arbatą ir sudėjusi visus gardumynus ant padėklo grįžtu į miegamąjį. Padedu padėklą ant greta buvusios spintelės ir baksteliu jam į nosį nuo ko jis iškarto prabunda:

-Meilute, tu mane išgąsdinai.-Jis suspaudžia mane savo glėbyje, aš tarsi pasiklydau jo akyse. Vėliau jis tiesiog atsigula ant manęs ir pasiėmęs ant piršto galiuko uogienės perbraukia man per skruostą.

-Markai, ką tu darai?

-Kaip tais ką? Gaminu pusryčius.

-Ką? Jie juk tau prieš nosį.-Bandau išsisukti ir jis staiga nuima nuo manęs savo marškinėlius, po kurių lieku visiškai nuoga. Jis užpila uogienės man ant krūtinės, o po to liečia ją savo liežuviu.

-O dieve!-Sudejuoju, negaliu kontroliuoti savo emocijų.

-Kaip skanu, ačiū už pusryčius saldainiuk.-Jis toliau ima lieti uogienę man ant pilvo ir aš jau pamiršau, kad noriu valgyti.

-Markai, dėl dievo meilės, mes visą naktį tai darėme.

Jo lūpos leidžiasi žemiau ir žemiau, o aš visiškai pasiklystu savo jausmuose.

-Aš noriu dar. Man tavęs maža.-Jo liežuvis mane glamonėja ir aš imu giliau kvėpuoti nuo pačio nuostabiausio malonumo.

-Prašau sustok, aš nebegaliu.-Pasiekiu piką, o jis vistiek nesiruošia sustoti lietęs mano apatinės vietelės savo liežuviu, tiesiog užlaužia man rankas ir grasina:

-Aš pasakiau gulėt. Ar man pasiimti diržą?-Jis apsuka mane taip, kad aš gulėčiau ant pilvo, o vėliau tęsia savo linksmybes.

-O Dieve Markai, aš tuoj atsijungsiu.-Prie liežuvio jis prideda savo pirštus ir ima į mane įeidinėti, kita jo ranka sugriebia mane už plaukų. Ne, to neįmanoma apsakyti žodžiais.

-Dabar sesute, tu prarėksi savo balsą nuo orgazmo. Mes gi turime pabaigti.-Jis išsikraustė iš proto su pirštų judesiais, o aš jaučiu kaip visą kūną apima orgazmas. Mūsų pusryčiai atšalo. Vėliau jis tiesiog įėjo į mane savo organu vis nenustodamas laikyti manęs už plaukų.

-Na ir ką? Tu dabar suvoki, kad aš tave išprievartausiu. Margo, aš gi prašiau prie manęs taip arti nesiartinti. Ką tu padarei su manimi?-Jis įeina per daug grubiai, mano riksmai tampa labai garsūs, jis uždengia man burną savo delnu, kad nepritraukčiau kaimynų dėmesio.

-Markai, aš noriu dar. Padaryk tai!-Ir jis pilnumoje pavertė mane žaisliuku, savo žaisliuku. Jis dar labiau įkimba į mano plaukus, o jo judesiai tampa dar labiau nešvankūs.

-Kalė! Aš dabar tave kiekvieną dieną taip mokysiu gerų manierų.-Jis sužvėrėjo, ėmė tiesiog mane plėšyti, kaip žiaurus žvėris, o aš meldžiau, kad tik jis nesustotų. Mes išleidžiame aimanas nuo mudu apėmusio piko. Vos sugebame atgauti kvapą.

-Margo, aš jaučiu kaip mano širdis su kiekviena diena eina dėl tavęs iš proto. Aš myliu tave mažute. Mano mergaite.-Jo žodžiai tai pats saldžiausias vaistas mano ausims. Aš nebūsiu tokia laiminga be savo Marko. Jis pasiustas man likimo.

Ir taip praeidinėjo dienos ir naktys. Mes mylėjomės su juo kiekvieną minutę ir mums visą laiką buvo maža. Aš imdavau geisti vien tik nuo jo balso, jis skyrė man laiko ir dieną, ir naktį. Sakykite mudu nukritome į bedugnę? Taip ir dabar paprastai iš jos nepakilsime. Šiandien aš visą dieną tvarkiau namus ir laukiau savo broliuko kuris neatsiliepė į mano skambučius. Jis vis nenorėjo sugrįžti. Aš prasėdėjau virtuvėje iki pat nakties ir užmigau prie stalo. Girdžiu kaip durys atsidaro, laikrodžiuose pirma nakties. Markas vos pastovi ant kojų. Išeinu pas jį į koridorių ir jis susitinka su mano nepatenkintu veidu.

-Meilute, eikš pas mane aš noriu tave pabučiuoti.

-Markai, tu galėjai bent paskambinti.-Nesuspėju nė mirgtelėti, kaip jo tvirtos rankos įsitaiso man ant liemens.

-Nepyk, tai buvo labai svarbus reikalas dėl darbo. Įsivaizduoji, mes atidarome restoraną mūsų mieste. Tėvas aišku mane užmuš, jis visada buvo prieš šiai idėjai, bet dabar svarbu ne tai.-Jis vėl liečia mano skuostą lūpomis ir paleidžia mano surištus plaukus.

-Markai, eik gulkis miegoti.

-Tik su tavimi, bet iš pradžių  noriu savo mažylės.-Jis atsiklaupia ant kelių ir numauna mano sijoną, o iš paskos ir kelnaites, aš sujaudinta.

-Markai nereikia. Aš pavargau, visą dieną tavęs laukiau.

-Pavargai? O gal tu jau su kuo nors dulkinaisi?-Sugriebia mane už kaklo ir veda į vonią, visiškai mane nurengia ir prispaudžia prie sienos.

-Iškrypėlis, tu visai nudurnėjai.

-O ką man daryti, jei aš ištisai tavęs trokštu. Dabar broliukas tave mylės.-Staigūs jo judesiai ir mudu abu atsiduriame vonioje, jo rankose kai tik buvo šampano butelis, jis atkemša jį ir pila man ant krūtinės tuo pačiu metu gaudydamas jo lašelius lūpomis.

-Kaip aš tavęs pasiilgau, Markai.-Noriu jį pabučiuoti, bet jis neleidžia man to padaryti.

-Margo, iš pradžių aš pažaisiu su tavo krūtine.-Jo liežuvis, tarsi specialiai mane kerėjo, jis vėl užliejo šampano ant mano kūno, lašeliai tekėjo mano pilvu žemyn ir jis stengėsi nepraleisti nė vieno iš jų nepagauto, galiausiai jis pasiekė jauriąją odą.

-Pasakyk, nes negausi.-Šnabžda pačius karščiausius žodžius ir aš suprantu, kad jau nebegaliu be jo nuostabaus žvilgsnio.

-Paimk mane Markai.-Suprantu kaip stipriai kenčiu be jo saldžių lūpų, jis praskečia man kojas ir užpila šampano ant apatinės mano vietelės, vėliau nuleisdamas savo lūpas prie jos. Dabar aš tikrai pasimečiau savo saldžiose kankinimuose.

-O dieve mano!-Jis glamonėjo mane taip, tarsi aš saldi ledų porcija. Nusirengia pats ir lieka visiškai nuogas, o vėliau daro taip, kad mano kojos apglėbtų jo liemenį, nereikia ilgai laukti kaip jis į mane įeina.

-Markai, bijau jog mano širdis gali sustoti.

-Kodėl Margo? Pajausk, koks kaifas!-Jis įeina dar grubiau ir stipriau, aš suvokiu kaip stipriai skęstu šioje vonioje aistros ir begalybės. Yra tik jis ir mūsų pamišęs geismas. Mes pripildėme vonios kambarį savo riksmais, meilė padarė mus bejėgiais ir dabar aš mielu noru rituosi žemyn nuo pačios stipriausios meilės pasaulyje. Taip gera man dar niekados nebuvo.

-Dar Markai! Mano meile.-Iš mano lūpų išėjo dejonės ir dabar mūsų santykiams tikrai nėra jokių kliūčių.

-Aš myliu tave.-Dar vienas tvirtas judesys ir mudu dūstame nuo kūnus apėmusio orgazmo. Mes taip stipriai įsijautėme, kad negalėjome normaliai kvėpuoti.

-Markai, ačiū tau už šią meilę ir tavo begalinį adrenaliną!-Pati prisitraukiu jį bučiniui ir mudu toliau ėmėme skęsti glamonių jūroje kur susitinka mūsų kūnai. Bemiegė naktis iki penkių ryto man tikrai buvo būtina.

Sorry, kad vakar nebuvo dalies, kartais pritrūksta laiko💕 Ačiū jog skaitote ir dedate vote❤️

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang