7.5

2.1K 81 0
                                    

Pow Markas.

Aš vos nenukritau vietoje kai išvydau savo seserį to kvailio glėbyje. Kad ir kaip man būtų sunku tai pripažinti, bet aš taip ir nesugebėjau išmesti jos iš galvos.

-Kokie žmones, Markai, aš tokia laiminga tave matydama. Broliuk.-Rėkia ta išdavikė, o aš jau pradedu svajoti kaip ją nusivesti į nuošalesnią ir gerai parodyti iš kur kojos dygsta.

-Mažyle, o aš koks laimingas. Čia tavo naujas jaunikis?-Sugniaužiu kumščius, kaip mane nervuoja tas pusgalvis. 

-Sveiki, o aš Elė, Marko mergina. Jis tiek daug apie tave pasakojo.-Prieina prie jos mano taip vadinama ''Draugužė'', iš tiesų ir taip aišku, kad ji man nieko nereiškia. 

-Rimtai? Aš jau galvojau, kad tu eilinė jo lėlytė. Žinai jis tiek merginų turėjąs jog vardus painioja. Vat niekšelis, ane?-Ji atsakys už šiuos žodžius. 

-Ele, čia tik šiaip taip sesuo juokauja, ji pas mus seniai per užpakalį gavus.-Ir netrukus į pokalbį įsimaišo tas mamyčiukas:

-Taip Markai, tave tik grabo lenta ištiesins. Kada ruošiesi vesti?-Visai neblogą taktiką pasirinko snarglius, bet aš nesiruošiu stovėti tylėdamas:

-Su mano išrinktąja mudu niekada nebūsime kartu.-Numetu žvilgsnį į savo sesę, matyt suprato mano liūdną komentarą. Mums reikia su ja pasilikti tik dvejiems.

-Na gal gana mus laikyti lauke? Rodyk tuos savo firminius ledus, Margo žinai kaip norėjo jų paragauti!-Priduria tėtis, o aš niekaip negaliu nutraukti savo žvilgsnio nuo savo mažylės, ji taip mielai plepa su tuo Maksu. 

-Visi prie stalo, reikia atšvęsti atvažiavimą!-Visi ramiai nuėjome ant terasos ir aš vos susilaikiau nuo to troškimo, užvažiuoti Maksui per dantis, kai mano sesuo sėdasi jam ant kelių ir kažką įdėmiai pasakoja:

-Pameni ką aš pridirbau!

-O mums nepapasakosi, turėtų būti labai įdomu.-Specialiai sėduosi priešais, kad ji negalėtų nuo manęs per daug atsipalaiduoti. Apsimeta, kad jai nesinori nutraukti plepalų su Maksu ir gudriai atsako:

-Aš pasakojau kaip nusigėriau per išleistuves. O po to mudu su Maksu iki pat ryto vaikščiojome po miestą be batų.-Kalba visą tai žiūrint tiesiai į akis, ji galvoja jog man ant viso to vienodai šviečia.  

-Taip? O tu jam netikėtai savo apatinių neparodei?-Praskriejo baisi banga, ji skleidė jog jai viduje skaudu. 

-Žinoma, jis juk nepamiršo apie mano šventę.-Akimirkai aš apmiriau, tarsi nieko šalia nėra. Kaip gi aš jos pasiilgau, visą tą laiką stengiausi išmesti visas jos nuotraukas, kad pabusti iš šio nesusipratimų pilno liūno. Beje aš ne specialiai praleidau jos svarbią dieną, tiesiog taip aš kaunuosi su begaline trauka  jai. 

-Sesute, man ne tu buvai galvoje. Pati žinai kaip mėgstu linksmintis.-Suprantu jog visi šie žodžiai gali ją galutinai supykdyti. Ji tuojau pat užmiršta apie ledus ir kreipiasi į tą ožį:

-Maksai, eime pasimaudyti, man kažkaip dingo apetitas.-Atsistoja nuo suoliuko ir mes liekame keturiese, Elė su kažkuo kalba telefonu, todėl net neišgirdo mūsų pokalbio. 

-Oi Markai, su kiekviena diena ji tampa labiau nevaldoma. Nesuprantu kur dingo mano Margo?-Skundžiasi teta Emilia ir jei atvirai aš ją pilnumoje suprantu. 

-Pereinamasis amžius! Viskas susitvarkys.-O pats noriu ją nubausti už tokį elgesį, mes taip niekada nesipykome. 

-Palikit jūs tą mergaitę ramybėje, ji ir taip užbaigė mokyklą, įstojo į universitetą, ko daugiau reikia iki pilnos laimės? Su Maksu susitikinėja.-Tėvo žodžiai tarsi aštrus peilis per širdį, lai bus kas tik nori, bet tik jau ne šitas alkoholikas. 

-Markai, nueikime į pliažą?-Sugrįžo Elė ir aš prisiminiau jog mano mažoji sesuo taip pat ten nuėjo. 

-Su malonumu, o jūs prisijungsit prie mūsų?-Kreipiuosi į tėvą ir tetą. 

-Ne, mudu su broliu pasėdėsime ir paspoksosime į nuostabius peizažus. Jūs eikit ilsėkitės jaunimas.-Specialiai paimu Elę ant rankų ir einu link vienos įsimylėjėlių porelės. Mano sesuo sėdi ant karšto smėlio ir juokiasi su Maksu, kai tik ji pamatė mane iš karto pasimetė.

-O mes su jumis! Nepamaišysime? Ar jūs čia aptarinėjate savo nešvankius juokelius?-Sėduosi greta jos ir uždedu ranką jai ant nugaros, ji pasisuka į mane ir aš matau jos pasimetusį žvilgsnį, ji gali apgaudinėti ką tik nori, bet man šita meilutė tikrai neabejinga.

-Taip broliuk, renkamės pačią geriausią pozą seksui, gal patarsi?-Pastaruoju metu ji tapo tokia kale, kad taip ir norisi išplauti burną su muilu. Gerai jog aš puikiai žinau kokį mygtuką reikia paspausti, kad pastatyti ją į vietą:

-Kokia nešvanki mergina. Markai, ji visai nepanaši į angelą.-Įsiterpia į mūsų pokalbį Elė ir aš pastebiu kaip tai nepatinka saldainiukui.

-Aš dar ir kandžiojuosi, taip, kad laikykis nuo manęs kuo toliau. Maksai, žiūrėk kokį maudymuką sau išsirinkau. 

Toliau aš prarandu kontrolę, kai ji nusiima savo suknelę ir lieka su juoda liemenėle ir bikiniu. Čia vadinama maudymuku? Atrodo paeis kelis žingsnius ir viskas bus matyti. Liemenėlė vos dengia jos krūtinę, aš taip užsimaniau ją nuo jos nutraukti. Nukreipiu žvilgsnį į patenkintą Maksą, jis jos negaus. 

-Margo, tu tikra gražuolė!-Duoda komplimentą su tokiu tonu, tarsi kažką laimėjo. Klysta, ji visada liks mano sesute. Margo pasitiesina plaukus ir juda link jūros. Aš su malonumu mėgaujuosi jos idealiu kūnu, ji nesupranta, kad visi vyrai tiesiog eina iš proto dėl jos grožio. Tas kvailys nuėjo paskui ją, o aš jau pamiršau apie Elę kuri buvo prilipusi prie manęs kaip koks pleistras. Sesutė jau plaukioja vandenyje ir aš jau sugalvojau planą kaip ją pagrobti.

-Markai, ištepk man nugarą kremu.-Prašo manęs Elė ir aš išpildau jos prašymą, ji užmerkia savo akis. Pasinaudoju momentu ir judu kaip kulka link jūros. Pasiekiu vandenį ir tiesiog pasikeliu Margo sau ant peties.

-Iš proto išsikraustei?-Bando ištrūkti, bet aš jai greitai atsakau:

-Dar nesuaugai, kad tokius maudymukus nešioti!

-Paleisk ją, ji jau suaugusi!-Netrukus bando pastovėti ir tas mamyčiukas kaip aš jam primenu:

-Geriau nelįsk jei nenori paskęsti šioje jūroje!-Margo ištrūksta tik tada kai atnešu ją į namelį netoli jūros. Raktus man davė draugas, kuris dirbo gelbėtoju pliaže.

-Ką tu sau leidi?-Numečiau ją ant sofos, ji liko visiškai nepatenkinta.

-Čia tu kur smegenis palikai? Žinai ką norisi su tavimi padaryti, kai taip rengiesi?-Negaliu kontroliuoti savo geismo, ji tarsi uždraustas vaisius kuris tik ir prašosi jo atsikąsti. 

-Įdomu paklausyti, apšviesk mane Markai!

-Aš geriau parodysiu.

Griebiu ją už plaukų ir prispaudžiu prie sofos, mano lūpos įsisiurbia į jos lūpas ir mudu aistringai bučiuojamės, rankos traukiasi link liemenėlės, kad jos staigiai atsikratyti. Ji aimanuoja man į ausį ir aš įkandu jai į kaklą, jos dejonės tarsi susimaišę su skausmu:

-Išdavikas, pats į mane spjovei, o dabar neduodi būti laimingai!-Priekaištauja tarsi mažas minkštas kačiukas, kurį aš noriu glamonėti iki begalybės. 

-Jei aš būčiau atėjąs į išleistuves Margo, tu tikrai būtum praradusi nekaltybę.-Mano pirštai glamonėja jos krūtinę per tą ploną liemenėlę, mes galime iškrėsti kai ką labai baisaus reikia liautis. 

-Man laikas eiti. 

-Vėl mane meti? Markai, mes tapome vienas kitam svetimi!-Akyse atsirado ašaros, ji per daug išsigandusi.

-Taip, Margo! Taip bus geriau. Linkiu tau laimės su Maksu, bet turėk omenyje, kad jis paskutinis mūlkis.

Suprantu, kad neturiu gadinti jai gyvenimo, čia viską ir baigsim. Aš negaliu žudyti jos nekaltos širdelės, per daug ji liūdėjo dėl manęs. Matyt šiame gyvenime mudu negalime būti netgi brolis ir sesė.  

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now