╠20╣god please

143 44 55
                                    

"Şimdi anlatıyorum beni dikkatli bir şekilde dinleyin" Kızlar Yoobin'e kafalarını sallamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Şimdi anlatıyorum beni dikkatli bir şekilde dinleyin" Kızlar Yoobin'e kafalarını sallamıştı. Ardından Yoobin anlatmaya başladı. "Şimdi kızlar biz şu ana kadar ne yaptık?" Bora hemen Yoobin'in sorusuna atlamıştı. "Yoohyeon'u baş koruma olabilecek kadar geliştirdik" Yoobin devam etti. "Evet, bunu niye yaptık?" Bu sefer de Gahyeon cevapladı. "Onlar her kimse Minji'nin gücünden faydalanarak Yoohyeon'a zarar verebilirler. Bizde Yoohyeon'a zarar gelmemesi için onun gücünü en az Minji kadar geliştirdik." Gahyeon biraz durakladı. "Yani umarım" Yoohyeon yan gözle baktığında kıkırdamasına engel olamamıştı Gahyeon.

Yoobin ikisini de takmayarak konuştu. "Evet şimdi Yoohyeon'u saraya götürmemiz lazım. Minji'ye ne yaptılar bilmiyoruz ama ona kötü bir şey yapacaklarını hiç düşünmedim. Çünkü yapamazlar." Yoobin'in konuşmasını bitirdikten sonra sırıtmasana kimse anlam verememişti. "Nasıl bir şey yapamazlar?" Soruyu soran Siyeon'du. " Siz olsanız elinizdeki en güçlü kişiye zarar verir misiniz? Heleki bu kişiyi isteğiniz gibi kullanabiliyorken?" Yoobin'in söylediği şey çok doğruydu. Neden ellerindeki en güçlü kişiye zarar versinler ki? Kızlar da Yoobin'in söylediği şeyi mantıklı bulmuş olacaklar ki onaylayan mırıltılar çıkarmışlardı.

"Yola ne zaman çıkacağız?" Handong'un sorusunu Yoohyeon cevaplamıştı. "Yarın sabah yola çıkacağız. Yolumuz uzun olduğu için şimdi iyice dinlenmemiz lazım" Handong kafasını sallayarak bağırdı. "HADİ ARTIK HERKES UYUMAYA" Hepsi odalarına girmişlerdi. Yarın uzun ve yorucu bir gün onları bekliyordu.

Yoohyeon ise yattığı yerden tavanı izliyordu. Aklında bir sürü endişe vardı. Artık uyuması gerektiğini düşünen Yoohyeon gözlerini kapatarak tanrıdan son bir kez dilekte bulundu. "Lütfen, lütfen Minji'ye bir şey olmasın. Tanrım lütfen hem Minji'yi hem de tahtımı kurtarabileyim"

 Tanrım lütfen hem Minji'yi hem de tahtımı kurtarabileyim"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

'Derin bir sessizlik içinde uykuya dalıyorum'

-Deja Vu/Dreamcatcher

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now