╠8╣fainting

191 57 36
                                    

Yoohyeon gözlerini açtığında etrafındaki altı kızı görmüştü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoohyeon gözlerini açtığında etrafındaki altı kızı görmüştü. Kendisi ise yatak da uzanıyordu.

"Ben buraya nasıl geldim? En son taç törenindeydim." Handong, Yoohyeon'un yanına doğru yaklaşarak Yoohyeon'un ellerini tutmuştu.

"Yoohyeon galiba taç takılmadan önce çok heyecanlıydın. Taç takıldıktan sonra halka doğru döndün. Sonra bi anda yere yığıldın. Biz de seni odana getirdik." Handong olanları anlattıktan sonra Yoohyeon buna neden olan şeyin heyecan değil korku olduğunu anlamıştı.

"Evet büyük ihtimalle heyecandan oldu. Siz beni merak etmeyin kızlar, ben iyiyim." Yoohyeon, onun için endişelenmemelileri için gülümseyerek iyi olduğunu söylemişti.

"Şimdi sen dinlen Yoohyeon. Biz aşağıya inip halka kötü bir şey olmadığını açıklayalım. Senin için çok endişelendiler." Yoohyeon Bora'nın söylediğini onaylamıştı.

"Minji sen bekler misin?" Kızlar odadan çıkarken Minji Yoohyeon'un sesi ile duraksamıştı. Minji haricinde hepsi odadan çıktığında Yoohyeon konuşmaya başladı.

"Minji konsey sana bir şey dedi mi?" Minji yatağa doğru yaklaşmıştı. "Hayır Yoohyeon, sen bayıldığında bile hiç bir tepki vermediler. Adeta bunu bekliyorlarmış gibiydi. Hatırladığım kadarıyla Kraliçe Celia'da da böyle bir şey yaşanmıştı. Kraliçe Celia taç takıldıktan sonra ruhu kaybolmuş gibiydi.İlerleyen saatlerde ise bian da yere yığılmıştı. Tabii o zaman daha çok küçüktüm. Yoohyeon kendine çok dikkat et olur mu? Kraliçe Celia'nın başına gelenler senin de başına gelecek diye çok korkuyorum. Lütfen Yoohyeon bu özel görev ne bilmiyorum ama bu sana zarar veriyor. Kendine çok iyi bak tamam mı?" Yoohyeon'un aklına Minji'nin dediklerinden sonra bir şey gelmişti.

"Minji sol omzunu bana gösterir misin?" Minji anlamayarak saçlarını omzundan çekmiş ve biraz daha Yoohyeon'a yaklaşmıştı.

Yoohyeon, Minji'nin omzunu gördüğünde anlamıştı artık o tamamen bir kraliçeydi.

Yoohyeon, Minji'nin omzunu gördüğünde anlamıştı artık o tamamen bir kraliçeydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now