╠4╣right person

284 66 29
                                    

Yoohyeon üzerindeki kabarık beyaz elbiseyle konseyin karşısında yerini almıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoohyeon üzerindeki kabarık beyaz elbiseyle konseyin karşısında yerini almıştı.

"Kraliçe Yoohyeon görevinizi öğrenmeye hazır mısınız?" Yoohyeon çok heyecanlanmıştı. Sonunda o büyük ve önemli görevi öğrenecekti.

"Evet efendim hazırım." Yoohyeon kararlı bir sesle cevaplamıştı.

"Küçükken gece camdan gökyüzüne baktığında gördüğün pembe gezegende neler olduğunu hiç merak ettim mi Yoohyeon" Her çocuk gibi her yetişkin gibi o da merak etmişti elbette. Çünkü bu pembe gezende neler olduğu, oranın nasıl bir yer olduğu halk arasında kimse tarafından bilinmezdi. Konsey ise halkın bu merakını bastırmak için orada sadece birkaç bitki olduğunu onun dışında herhangi bir şey olmadığını açıklamıştı. Halk tabiki bu açıklamaya inanmamıştı ama bu konunun üzerine gitmenin onlara hiçbir faydası olmadığını düşündükleri için ses etmemişlerdi.

"Orada neler olduğunu kim merak etmedi ki efendim. Hakkında bir sürü efsaneler anlatıldı, kitaplar yazıldı, oyunlar oynandı. Bunların hepsi hayal güçlerini körükleyen meraklarının mükemmel birer sonuçlarıydı." Yoohyeon'un söyledikleri tam da konseyin istediği gibiydi. Etkileyici.

"Tahmin ettiğin gibi orada sadece bitki yok Yoohyeon. Orada başka bir medeniyet var. Çok büyük ve güçlü bir medeniyet ve eğer sen görevini yerine getiremeyip bu medeniyet ile aramızı bozarsan. Her şey tepetaklak olacak. Kraliçe Celia bize senin doğru kişi olduğunu söyledi. Bende sana tekrardan soruyorum Yoohyeon. Sen doğru kişi misin? Sen bu görevi yerine getirebilecek misin?"

 Sen doğru kişi misin? Sen bu görevi yerine getirebilecek misin?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorumlarınızı eksin etmeyin. Umarım kitap güzel ilerliyordur^-^

'Güvenebileceğim tek kişi var, o da sensin'

-TheCurse Of The Spider/Dreamcatcher

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now