╠7╣crown ceremony

220 58 36
                                    

"Kraliçe Yoohyeon hazır mısınız?" Minji kapının önünden Yoohyeon'a seslenmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kraliçe Yoohyeon hazır mısınız?" Minji kapının önünden Yoohyeon'a seslenmişti.

"Hazırım gidebiliriz Minji" Yoohyeon elbisesini giymiş bir şekilde kapıda görülmüştü. Kendisi önden Minji ise arkasından sarayın bahçesine doğru yürüyorlardı.

"Heyecanlı mısınız Kraliçem" Bahçeye yaklaşmışken Minji konuşmuştu.

"Ne kadar heyecanlı olduğumu sana anlatamam Minji. Bugünden sonra her şey değişecek resmen. Bir sürü sorumluluğum olacak. Umarım her şey sorunsuz bir şekilde biter." Kapının önüne gelmişlerdi. Yoohyeon arkasına dönüp kollarını Minji'ye doğru uzatmıştı. Minji de ona sarılmıştı.

"Sen çok güçlüsün Yoohyeon. Her şeyin üstesinden gelebilirsin. Ama kendine güvenmen gerek tamam mı? Hadi şimdi gidelim. O tacı kafanda görmek için sabırsızlanıyorum" Yoohyeon Minji'ye bakarak kafasını sallamıştı. Derin bir nefes alıp vermişti.

Askerler Yoohyeon'u görünce kapıları açmıştı. Yoohyeon yavaş yavaş kapıdan dışarı çıkmıştı. Halk Yoohyeon'u gördüğünde alkış tutmaya ve ıslık çalmaya başlamıştı.

Yoohyeon yüzündeki gülümseme ile onları selamlıyordu. Tam karşısında ise konsey vardı ve yanlarında üzerinde gözleri kamaştıran taşlarla dolu bir taç...

"Dream halkı bugün burada yeni kraliçemiz için toplanmış bulunmaktayız. Kraliçemizin tahtın başında olması bugün kesinleşmiş olacak. Ve bu elimde gördünüz taç yeni sahibine kavuşmuş olacak." Konsey başkanı elinde tuttuğu tacı önünde duran Yoohyeon'un kafasına yavaşça takmıştı. Yoohyeon yavaşça halka döndüğünde alkış sesleri her yeri kaplamıştı.

"DREAM HALKININ YENI KRALIÇESI KIM YOOHYEON" Halkın alkış sesi Yoohyeon'un heyecanlanmasına neden olmuştu. Kalbi çok hızlı atıyor, çok hızlı nefes alıp veriyordu. Yavaş yavaş etrafındaki sesler uğuldamaya dönüşmüştü. Ve Yoohyeon duyduğu belki de sadece aklından geçen bir ses ile kıpırdayamadı. "Bize hazır mısın Yoohyeon. Umarım kendini iyi hazırlamışsındır. Eğlenmeden kazanmak en nefret ettiğim şeydir. Seninle çok eğleneceğiz Kraliçe Yoohyeon."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minji'nin bugün doğum günü💕💕I Love You 3000 coverını dinlemeyi unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minji'nin bugün doğum günü💕💕
I Love You 3000 coverını dinlemeyi unutmayın.

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now