╠12╣strange

166 54 49
                                    

"Yoobin sence Kraliçe Yoohyeon bu elbiseyi beğenir mı?" Yoobin, Handong'un diktiği elbiseye bakmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Yoobin sence Kraliçe Yoohyeon bu elbiseyi beğenir mı?" Yoobin, Handong'un diktiği elbiseye bakmıştı.

"Niye beğenmesin ki Handong sen bir harikasın." Yoobin elini Handong'un çakması için havaya kaldırmıştı. Handong da ona karşılık vererek eline çakmıştı.

"Sence Yoohyeon'un hareketlerinde bi' gariplik yok mu Handong?" Yoobin yanındaki duvara yaslanarak sıkıntıyla konuşmuştu.

Handong da Yoobin gibi duvara yaslanarak "Sen de farkettin demek Yoobin. Son bir kaç aydır onu hiç iyi görmüyorum. Yoohyeon dört yıldır tahtın başında şuana kadar çok iyiydi. Hâlâ da iyi halkını seviyor, onlara hep yardım ediyor. Ama şu bir kaç aydır bize olan davranışları çok garip. Yanına yaklaştığımızda rahatsız oluyor gibi. Hadi biz onu zaten çok görmüyorduk işimiz gereği ama hep yanında olan Minji'yi bile sürekli yanından uzaklaştırıyor. Anlamıyorum Yoohyeon'a noluyor böyle." Yoobin derin bir nefes vermişti. O da Handong gibi düşünüyordu. Yoohyeon'a ne olmuştu böyle?

"O hiçbir zaman bize karşı kötü davranmaz Handong. Ama Yoohyeon'un davranışları yüzünden aklıma kötü şeyler geliyor. Niye bize bunu yapıyor. Biz ona ne yaptık? Bizi artık sevmiyor mu? Aklımda sürekli bu sorular dönüp duruyor." Yoobin'in gözleri dolmuştu. Handong, Yoobin'in gözlerinin dolduğunu görünce ona doğru yaklaşarak sarılmıştı.

"Aklında dönüp duran o soruları görmezden gel Yoobin. Biz onun her şeyiyiz o da bizim her şeyimiz. O bize kötü bir şey asla yapmaz. Bizim hakkımızda kötü bir şeyi aklının ucundan dahi geçirmez. Ben Yoohyeon'un böyle davranmasının bir nedeninin olduğuna eminim. Ve içimden bir ses bu nedenin bizim iyiliğimiz için olduğunu söylüyor."

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorumlarınızı eksik etmeyin♡

'Kulaklarını ve gözlerini kapa,uyanma!'

-The Curse Of The Spider/Dreamcatcher

👑Endlessly Before My Eyes[Dreamcatcher]✔Where stories live. Discover now