Dankwoord

280 34 29
  • Dedicated to Felien
                                    

Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben tegenover iedereen die dit heeft gelezen of nog aan het lezen is. 

Ik weet dat het cheesy is, maar het is waar. Dit is het eerste verhaal die ik ook heb afgemaakt en waar ik zo'n goeie band heb gecreeërd met de personages en met de verhaallijn. En nu is het allemaal gedaan, ik kan wel huilen. Ik laat de karakters waarvan ik zoveel hield achter: Mia, Tyler, Gwen, Jenny en zelfs Ash.  

Zelf al was het een bewuste keuze niemand te persoonlijke trekken te geven, in mijn hoofd zijn het echte mensen. 

Met dat gezegd, er komt geen vervolg,prequel of spin-off. Het was de bedoeling om een alleenstaand verhaal te worden en het zal zo blijven tot de dag dat ik beslis het van Wattpad te halen. 

Jullie hebben duidelijk hele sterken zichtspunten van mij hierin gelezen. 

Nee, ik ondersteun abortie niet, of labels, maar dat was niet het centraal thema dat ik wou onderdukken terwijl ik dit schreef. 

Het was dat zelfmoord niet enkel jou aanraakt, maar iedereen rond jou ook. 

Dus please, please, please, als je ooit het gevoel hebt dat je het allemaal wilt eindigen, stop met voelen, en vertel het iemand die je vertrouwt. Kansen zijn dat de persoon van je houd je wilt helpen. En als je niemand hebt die je vertrouwt, vertel het dan aan mij. 

Het betekent vast niet veel voor jou, maar wel voor mij. 

Zelfmoord is een beslissing dat vaak te snel en overhaast word gemaakt, maar het blijft heel erg lang een last. Iedereen waarvan je houd zal zijn aangedaan: familie, vrienden, iedereen. 

Een keer je dood bent kan je niet meer terug. 

Dus alstublieft, als je het allemaal wilt eindigen, blijf gaan. Als het niet voor jezelf is, dan voor de mensen rond je. En als je het niemand wilt vertellen, is er altijd één persoon die open staat je te ontvangen. 

Het is God. En hij wacht  op jou. Hij kent je al, je hart, en Hij weet alles over je. Je moet niets zeggen tegen Hem. Hij weet het al. 

Psalms 139

Veel liefde en prettige feestdagen, en een schitterend 2015!

Opgedragen aan Felien, het meisje aan het busstation. 


Gwen JenningsWhere stories live. Discover now