🌸 02.

22 3 1
                                    

Na obrázku Lola ;))

Sobota 17:10

Stáli u lesa. Warsy rozdělila všechny na dvě skupiny. Warsy, Varsiko, Sisi, Lusy a Roselle půjdou z města a Murder, Tony, Bella, Wexi a Lola zůstanou hlídat město. Skupina Warsy vyrazila z města.

„Musíme si najít nějaký úkryt, ve kterém by jsme mohli sledovat celé město." Zavelel Murder a šli za ním. Když už našli byt, ve kterém by se mohli skrýt, Wexi očaroval město složitými a ohromnými kouzly a poté studoval magii. Lola ho pozorovala. Bella se učila dějepis, protože z něj v pondělí píšou test. A i přes to, co se jim teď dělo, chtěla získat dobrou známku. Tony byl u okna s Murderem a díval se na telefon. Murder se zase díval z okna na blížící se mraky.

„Blíží se bouřka. Co?" Ptala se jich Lola.

„Ano. A to nebude jen tak malá bouřka. On je už blízko a brzy bude veliký boj. Ale snad nezabije lidi ve městě. Nemusel by." Lola přikývla a dál pozorovala Wexiho.

„Nebojím se o svůj život. Klidně bojovat budu." Řekl bez jakýkoli emocí Wexi.

„To jistě." Pousmála se Bella.

„Bojím se o Sisi a ostatní." Wexi se podíval na Lolu, na které opravdu bylo vidět, že si o ně dělá starosti. Nervózně poklepávala nohou a očima těkala ze strany na stranu.

„Neboj. Isi je vždy poblíž Varsika. Pomůže jim." Pousmál se, otočil stránku v knize a četl dál. Lola se posadila na židli vedle něj a dívala se  se zájmem na tu knížku.

Varsiko seděl na stromě a odpočíval. Rozhlédl se a uviděl Roselle, jak kouzly kryje sebe a Sisi. Warsy seděla na jiném stromu a s ní byla i Lusy. Pršelo a foukal vítr. Na zemi zapraskala větev a bylo slyšet šplouchnutí vody. Z křoví vyšel chlap.

„Je to upír." Řekl si pro sebe Varsiko. Byli připraveni zaútočit jenže tam přišla i čarodějka. Udělala kouzlo a Roselle neudržela své krycí kouzlo. Byly vidět. Upír k nim šel, díval se spíše na Sisi než na Roselle. Varsiko se nemohl dívat, jak jí zabije, a i když Warsy jasně ukazovala, ať se neprozrazuje, proměnil se ve vlčí neko a seskočil na zem. Čarodějka s upírem se na něj překvapeně otočili a jen ho pozorovali. Nastalo ticho.

AkaaesuWhere stories live. Discover now