🌸 01.

7 2 0
                                    

Na obrázku Tony :)

Sobota 14:15

Všichni seděli u Sisi v pokoji. Lola, Bella a Nela seděly na posteli. Na stole seděla Warsy a Lusy. U nich na židlích seděli Tony, Murder a Roselle. Sisi seděla na zemi hned u postele a Varsiko seděl v okně. Wexi stál a opíral se o dveře. Všichni se navzájem pozorovali, až na Varsika, který se díval z otevřeného okna. Bylo v pokoji ticho.

„Dobrá tedy. Chtěla jsem se s vámi mluvit, protože jste se zapletli do nehezké události. Začalo to tím, že jste šli do toho lesa a mluvili jste s Varsikem." Začala pomalu vysvětlovat situaci Warsy.

„Ale my za to nemůžeme! Jasný?!" Vykřikla Bella. „To on nás začal otravovat! A navíc to byl její nápad, že půjdeme do toho lesa!" Vypadala naštvaně. Ukazovala na Sisi. Varsiko si naštvaně změřil Bellu pohledem.

„To sice ano. Ale vy jste s ním začali mluvit jako první! On jen slušně odpovídal." Řekla s klidem Sisi, aby bránila Vasika. Ten se jen díval zase z okna. Nastalo chvíli ticho.

„Pochopte, že teď není možný zůstat v tomto městě a ukrývat se. Pokud tu zůstanete, zemřete." V pokoji se opět rozmohlo ticho.

„A co naši rodiče? Stejně umřeme, pokud půjdeme s vámi." Bella propalovala pohledem Warsy.

„Nech rozhodnutí na ostatních. Takže Sisi půjdeš s námi?" Sisi se podívala na Bellu a pak na Varsika, který se na ní také díval. Chvíli se rozmýšlela a pak se rozhodla.

„Je to pro mě těžký, rozhodnout se mezi rodinou a kamarády... Ale půjdu s vámi." Varsiko se trochu pousmál. Potěšilo ho to.

„Dobrá tedy. Ten, kdo půjde s námi, pojďte ke dveřím." Řekla Lusy. Sisi se zvedla a šla ke dveřím. Lola, Bella a Nela pořád seděly na posteli. Rozhodovaly se. Pak Lola vstala a šla také ke dveřím. Nela a Bella na ní jen koukaly.

„Vy snad nepůjdete?" Ptala se jich Lola.

„A proč bychom měly jít?" Nechápala Bella.

„No, zažijeme dobrodružství a zachráníme třeba i svět a já chci držet při Sisi." Usmála se na Sisi.

„OK! Tak si ten svět klidně zachraňujte i beze mě!" Řekla Nela a zůstala sedět. Nehodlala si stoupnout. Sisi jí chápala. Měla toho už teď dost.

„Copak jste se zbláznily?! Je to jejich problém, né náš!" Křičela na Lolu a Sisi Bella.

„Bello klid." Snažila se jí zklidnit Sisi.

„Ty na mě takhle nemluv!" Křičela. Byla skoro až hysterická.

„Bello nech jí. Měla bys být vděčná Sisi, za to, že se pro nás obětovala. Nechtěla, abychom my dvě byly v tom domě také..." Říkala pobouřeně Lola.

„Cože?! To ti řekla ona?"

„Sisi mi to řekla, když mi zavolala." Bella se na Sisi podívala. Ta jen přikývla a podívala se na Varsika.

„Dobrá jdu s váma." Pousmála se falešně, ale seděla dál na posteli. Warsy se pousmála.

„Mám lepší plán." Všichni se na ní podívali a očekávali, co jim poví.

AkaaesuKde žijí příběhy. Začni objevovat