🌸 2. ČÁST - úvod

22 3 0
                                    

Na obrázku Murder :)

Rok 1648.

Podzimní bouře rychle postupovala. Varsiko seděl na louce a pozoroval krajinu kolem. Černé mraky rychle letěly nad jejich hlavy. Začal foukat nepříjemný a studený vítr. Sem tam spadla na zem z mračen kapka. Varsiko se podíval na Warsy, která kousek od něho učila Lusy, jak se správně chovat mezi nadpřirozenými. Už tři roky chodili po světě tři. A to Varsiko, Warsy a Lusy. Vítr postupně přibýval na síle. Začalo prudce pršet. Kolem Varsika se něco mihlo a kousek od něj udeřil blesk. Cukl sebou, ale víc si toho nevšímal.

Obrovská bouře, již přišla. Další rána od blesku. Warsy a Lusy přiběhli k Varsikovi. Metr od Varsika udeřil ohromný blesk. Byl to nesnesitelný zvuk, po kterém jim nesnesitelně pískalo v uších. Obloha se rozzářila zeleným světlem, které nakonec dopadlo před Varsika.

Objevila se tam obrovská postava a řekla: „Přesně za 367 let si pro tebe přijdu Varsiko!" Vykřikl hromový mužský hlas. Zase se objevil ten hrom a záblesk a ten muž zmizel.

*******
Ahoj :)
Omlouvám se, že strašně dlouho nebyla další kapitola... :/ ale konečně jsem v mém neskutečně velkým bordelu našla sešítek, kam jsem si kdysi tenhle příběh psala... :3 :) takže budu snad přidávat kapitoly častěji... :3 :) :D

AkaaesuWhere stories live. Discover now