🏀Bölüm 26

5.3K 257 124
                                    

Selamlar❤️

İyi okumalar diliyorum❤️

İyi okumalar diliyorum❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*




Şok içinde ekrana bakarken yığılıp kalacak gibi hissediyordum.

"Eda" dedim dişlerimin arasından. Başımı geri yatırıp gözlerimi kapattım. Nilay'ın hâli geldi aklıma. Ufak bir küfür savurup koşar adımlarla spor salonundan çıktım. Tuna, Cem ve Hande arkamdan bağırsalar da umursamadım. Soyunma odasına doğru ilerlerken koridorda duraksadım.

"Eda!" dedim kükrercesine. "Allah'ın cezası, nerdesin?"

"Beni mi arıyorsun?" dedi umursuzca bir anda karşımda belirirken. Öfkeyle kolunu tuttum.

"Ne yaptın sen?" dedim kolunu sıkarken. Acı içinde kıvranmaya başladı.

"Poyraz... Kolumu acıtıyorsun!"

Sinir bozukluğuyla güldüm. "Kolunu acıtıyorum öyle mi?" dedim alayla ve onu kollarından tutup geriye doğru ittim. "Benim kalbim acıyor lan" dedim öfkeyle. "Şurası nasıl acıyor biliyor musun!"

"Sen beni bırakırken ben de aynı şeyleri hissettim!" dedi öfkeyle. "Takıntılı dedin, saplantı dedin! Ama ben seni sevdim!"

Ellerimi saçlarıma geçirdim. "Bu mu lan senin sevgin!" dedim öfkeyle ona adım atıp.  "Hayatımı mahvettin! Seven sevdiğinin mutluluğunu ister. Bu mu senin sevgin?"

"Sen bunları hak ettin Poyraz!" dedi alayla. "İddiaya girmeden önce düşünecektin!"

"Nereden öğrendin?" dedim bu kez acı içinde.

"Sesinizi kaydettim" dedi gülerek. "O kadar aptalsınız ki ulu orta konuştunuz! Bunu avantaja çevirmek lazımdı değil mi?"

Öfkeyle kolunu tuttum tekrar. 

"Eda!" diye kükrercesine bağırdığımda Tuna ve Cem tuttu kollarımdan. 

"Abi bırak öldürecek misin kızı?"

Nefretle gözlerine baktım. Gülerek karşılık verdiğinde Tuna ve Cem'e rağmen ona doğru adım atacakken Hande geçti önüme. Elini kalbime koydu. 

"Yapma" dedi fısıldayarak ağlarken. "Ona istediğini verme"

Öfkeyle kollarımı Cem ve Tuna'dan kurtarıp yanımızdaki boy aynasına yumruk attım. Ardı ardına vururken elimin kanamasını umursamadım. Hande tiz bir çığlık attı, ardından Tuna ve Cem bana doğru bir adım attıklarında kanlı ellerime aldırmadan tek elimi durmaları için havaya kaldırdım.

"Yaklaşmayın!"

Ardından arkamı döndüğümde Eda korku dolu gözlerle bana bakarken ona doğru bir adım attım ve kana bulanmış işaret parmağımı omzuna dokundurdum.

Var Mısın İddiaya? | Tamamlandı✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin