🏀Bölüm 7

7.4K 414 116
                                    


Merhaba,

Bölüm bırakıp gidiyorum uyumaya fkslxnsnxsş

İyi okumalar ♥️💦

*


Cem o cümleyi kurduğunda birkaç saniye ne iddiası diye düşünmüştüm. Nilay'ın üzerinden iddiaya girdiğim aklımdan çıkmıştı çoktan. Ta ki Cem hatırlatana kadar. Garip bir şekilde Nilay'a iddia için yanaşmıştım ama iddia aklımdan çıkmıştı.

Nazlı saniyesinde "Ne iddiası?" diye sorduğunda onu geçiştirmiştim. Şimdi ise odamda, yatağımda yatıyordum. Bu akşam beni sorguya çekeceğine emindim.

"Geldim" dedi kapının önündeyken. Yatağımda yerini alırken bana baktı. Sandığımdan daha da erken sorgu başlamıştı. İtiraz etmeden anlatmaya başladım.

"Okulun ilk günüydü. Kızların bakışları üzerimdeyken Hande de şikayetçiydi her zamanki gibi. Cem de 'sana bakmayan kız yok mu ya' gibisinden şeyler diyordu. O sırada Tuna bize Nilay'ı gösterdi. Tek bir kız var o da bu diye. Sonra olaylar nasıl gelişti bilmiyorum ama kızı etkilemek için iddiaya girdik"

Gözleri şaşkınlıkla açılırken bana baktı bir süre. "Cidden böyle bir şey yaptığına inanamıyorum" dediğinde başımı öne eğdim.

"Ya bir anda oldu her şey. Hande zaten küsmüştü bir de sen gelme üzerimize. En ufak bir etkilenmede bitireceğiz. Çıkıp gideceğim hayatından. Duygularıyla oynamayacağım" dediğimde gözlerini kısarak baktı.

"Senden etkileniyor zaten"

Gözlerimi devirdim. "Kör müsün acaba?"

"Ya gerçekten görmüyor musun basbayağı belli etkileniyor"

"Kızım ne etkilenmesi? Elinde olsa öldürecek beni" dediğimde kıkırdadı.

"Aşkta olur böyle şeyler" dedi saçlarını savurup. Ona kaşlarımı çatıp baktım.

"Allah allah sen aşkı nereden biliyorsun acaba?"

Gülerek iyice yanaştı bana. "Beni boşver şimdi. Konumuz sensin"

"Nasıl benim? Anlattım işte kızım" dediğinde kaşlarını kaldırıp indirdi.

"Sen olayı yüzeysel anlattın. Bak ben Nilay'ı sevdim. İyi kız yani. Biraz sert ama senin de çok iyi olduğun söylenemez. Ona karşı bir şeyler hissediyorsun"

Ters ters baktım.  "Saçmalama. Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum"

Güldü.  "İnkar evresindesin çünkü. Abi söylesene bu zamana kadar kaç kızı sevdin?"

Benim cevap vermemi beklemeden cevapladı. "Hiç! Bu zamana kadar doğru düzgün hoşlandığın bile olmadı. Sen nereden bileceksin aşık olup olmadığını"

"Peki siz nereden bileceksiniz küçük hanım?" dediğimde göz devirdi.

"Boşuna o kadar kitap okuyup dizi izlemiyorum"

"Burası gerçek hayat" dedim elimle etrafı gösterip.  "Senin izlediğin dizilerdeki gibi kötü karakter değilim ben. Nilay da o dizilerdeki masum kız değil"

"Abi neden bozuyorsun beni?" dedi mızmızlanıp.

"Bak Nazlı ben aşık olmam. Olsaydım bu zamana kadar olurdum. Ve o kızla sadece bir iddia için yakınım"

"Onu düşünmen de mi iddiaya dahil? O yüzden mi beni görüp gittiğinde peşinden koştun? O yüzden mi üşüdüğünü görüp sweatini verdin? O yüzden mi -" diye devam edecekken sözünü kestim.

Var Mısın İddiaya? | Tamamlandı✅Where stories live. Discover now