Κεφάλαιο 5.

3.2K 236 21
                                    

"Γειά σου κούκλα. Καιρό έχω να σε δω." Μόλις γύρισα είδα τον Jackson. Είναι το μόνο αγόρι που δεν θέλει μόνο να καταλήξει στο κρεβάτι μαζί μου. Ξέρω είναι περίεργο που διασκεδάζω τόσο πολύ και κανω κάτι με οποιον όμορφο άντρα βρω μπροστά μου, αλλά πιστεύω πως η παρθενιά είναι κάτι σημαντικό και θα αφήσω να μου την πάρει κάποιος μόνο οταν θα είμαι πραγματικά έτοιμη.

" Jack! "είπα και τον αγκάλιασα.

" Που χάθηκες μικρή; "είπε με καχυποψία. " Τίποτα το σημαντικό. Ενα ταξιδάκι. Για να ξεσκασω. " είπα ό, τι μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την στιγμή.  Η Ariana τον κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Το βλέμμα της ήταν σαν αρπαχτικού που κυνηγάει την τροφή του. Του Jackson του αρέσει η Ariana απο όταν πηγαίναμε γυμνασιο. Θυμάμαι ακόμα κάποιες τραγικές στιγμές. Επίσης θυμάμαι καθε αποτυχημένη προσπάθεια του καθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είχε πλάκα γιατί ήταν ενα σπασικλακι αλλά τώρα...

Τον σκούντηξα και του εκανα νόημα να μιλήσει στην Ariana ενώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.

Έκατσα στο μπαρ και πήρα ένα ποτό. Μιλήσαμε λίγο με τον barman ο οποίος είναι φίλος του αδερφού μου. Καλο παιδί. Τελείωσε οικονομικά αλλά η ανάγκη το έκανε να πιάσει μια δουλειά σαν αυτη.

Η μουσική έπαιζε δυνατά στα ηχεία κανοντας με να κουνιέμαι σαν επιληπτική στο σκαμπό που καθόμουν.

Η ένταση της Electro μουσικής και τα trap mix όλων των καινούργιων τραγουδιών με έκαναν να ξεχαστώ λιγο.

Μετά από λίγη ώρα στάθηκε δίπλα μου ο Carter. Ενα παιδί το οποίο πραγματικά ξαφνιάστηκα που το είδα εδω.  Δεν φάνηκε να με πρόσεξε.

"Carter;" είπα φωναχτά για να ακουστώ και γύρισε να με κοιταξει.

"Ω! Clarissa! Δεν σε είδα." μίλησε σαστισμένος. Πραγματικά είναι σαν την μύγα μες στο γάλα. Στο σχολείο ανήκε στην παρέα των παιδιών που ήταν λίγο πιο διάσημοι και πραγματικά ομορφοι. Αλλα έδιναν τεράστια προσοχή στο μέλλον τους και στο διαβασμα. Προτιμούσαν να μένουν μακριά από μπελάδες και να βγαίνουν σε μέρη.. Σε μέρη που δεν είναι σαν το συγκεκριμένο τέλος πάντων.

"Πώς κι από εδώ; " είπα με τον ίδιο τόνο και του εδωσα μια φιλική μπουνίτσα στο μπράτσο. Του άφησα ενα σφηνάκι μπροστά του.

" Ήθελε ο Matt να βγει με μια γκομενα και με κουβάλησε και εμένα. " είπε και κατεβασε το σφηνάκι.

" Μάλιστα.. " είπα και γέλασα με το πρόσωπο του. Te quila ήταν το σφηνάκι..

" Άντε τα λέμε. "είπε με ζαλισμένο ύφος και έφυγε.. Αφού χάζεψα αρκετά γύρω - γύρω το βλέμμα μου έπεσε σε ενα γνωστό πρόσωπο.

Kidnapped.(Greek)Where stories live. Discover now