Κεφάλαιο 14.

2.1K 167 20
                                    

Οχτώ μέρες αργότερα..

"Έλα!" είπε η Ariana απο την άλλη γραμμή του τηλεφώνου. "Έλα." της είπα ρουφώντας την μυτη μου. "Όλα καλά;" είπε και ακούστηκε πολύ περίεργα. "Ναι." είπα χαλαρά καθώς κατεβαινα τα σκαλιά γιατί ημουν σιγουρη πως ηταν ακριβώς εξω απο την πορτα μου. "Αα ωραια." είπε "Εγώ είμ-" πηγε να πει αλλά σταμάτησε μόλις άνοιξα την πόρτα. "Γειαα" είπε με ενα διστακτικό χαμόγελο. Της έκανα χώρο να περάσει κι εκατσα στον καναπέ μου. Μπήκε κι έκλεισε την πόρτα πισω της. "Δεν είσαι ακόμα θυμωμένη μαζί μου έτσι;" είπε και μου ήρθε να της ουρλιάξω. Είμαι εξαγριωμένη, οχι απλά θυμωμένη.. Είναι απαράδεκτη.. Το μόνο που έκανα ήταν να παρω μια βαθια ανάσα και να χαμογελασω πλατια αλλά ψεύτικα. "Φυσικά και οχι."....

Τρείς μέρες νωρίτερα..

" ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ;" φώναξε ο αδερφός μου πανω απο το κεφάλι μου. "ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ;" είπε για δέκατη τεταρτη φορα. "Ένα πάρτι ήταν Mason.. Ήμουν μεθυσμένη και έγινε κατά λάθος. Ουτε καν κατάλαβα πως ήταν αυτος. Ουτε καν θυμάμαι τι έγινε μετά..." είπα και φοβήθηκα για την ζωη μου απο το απειλητικο βλεμμα που μου έριξε.

Μια μέρα νωρίτερα..

Η μουσική ηχούσε πάρα πολύ δυνατά στα αυτιά μου και τα πόδια μου έτρεμαν απο το μπάσο της μουσικής. O Jason μου χαμογέλασε απο την απέναντι μεριά του σαλονιού και εγω του έκλεισα το μάτι. Το σπίτι του είχε γεμίσει από εφήβους ιδρωμένους γεματους ορμόνες. Σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε φτάσει μπροστά μου και με φιλούσε βίαια. Ένιωσα ενα σπρωξιμο αλλα δεν εδωσα σημασία. Μετά ενιωσα κάποιον να με τραβάει και ο Jason ηταν πλέον στο πάτωμα με τον αδερφό μου από πάνω του να τον χτυπάει στο πρόσωπο με τις μπουνιές του. Εβριζε πολυ ασχημα.. Χριστέ μου. Αιμορραγεί απο πολλά σημεία στο πρόσωπο και ο αδερφός μου συνεχίζει να τον χτυπάει. "Το καλό που σου θέλω να το παίξεις μεθυσμένη Clarissa." ακούστηκε μια φωνή δίπλα μου αλλά δεν μπήκα καν στον κοπο να δω ποιου είναι. Τα παιδιά σηκωσαν τον αδερφό μου πανω απο εναν σχεδόν αναισθητο Jason. Αρχισα να ζαλιζομαι. Το πρόσωπο του ηταν μεσα στο αίμα και τα μάτια του κλειστά. Ο Mason φώναζε διαφορες βρισιές και ολα αρχισαν να θολώνουν και να φαίνονται απομακρα. Γαμώτο, τι θα του πω τωρα; Ένιωσα το κρύο πάτωμα και ξαφνικά ολα ησυχασαν.

Δύο ώρες νωρίτερα από το πάρτι..

"Ίσως θα έπρεπε να το ξανά σκεφτείς αυτό Clarissa. " είπε η Ariana κοιτάζοντας με σαν να είμαι τρελή. "Βασικά τι λέω; Ουτε να το σκέφτεσαι." συνεχισε και άρχισε να περπατάει πανω κάτω στο σαλόνι. "Clarissa λυπάμαι που θα το πω αυτό και ευχόμουν να μην χρειαστει αλλά θα το πω στον αδερφό σου. Αυτό που λες είναι σκέτη τρέλα." είπε και ένιωσα προδοσία. "Ή τουλάχιστον θα του πω πως θα πας εκεί. Έχεις αρχίσει και ξεφεύγεις." συνέχισε. "Όχι δεν θα το κάνεις." είπα δοκιμάζοντας την και πετάχτηκα απο τον καναπέ. "Θα το κάνω Clarissa.." είπε ακόμα πιο αποφασιστικά. Κατευθύνθηκα προς την πορτα και την ανοιξα περιμένοντας με τα χέρια σταυρωμένα. "ARIANA ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ." φώναξα σαν υστερικη και εκείνη κοιτάζοντας με απογοητευμένη εφυγε χωρίς άλλη κουβέντα. Θέλω απλά να παω σε πάρτι της συμμορίας του Jason. Δεν βλέπω κάτι τόσο τραγικό. Φοβάται λέει πως θα ξεφύγω και θα αρχίσω τα ναρκωτικά. Έχουμε πιει πολλές φορές χόρτο μαζί και η πρώτη φορά ήταν δική της ιδεα κιόλας.. Εκτος αυτου δεν εχω σκοπό να παρω ναρκωτικά και εκείνη συνέχεια λέει πως καμία φορά δεν το επιλέγεις και πως απλά γίνεται. Στεναχωριεμαι που δεν μου έχει εμπιστοσύνη και θεωρεί πως θα ήμουν τόσο εύκολη σε κατι τετοιο..

Kidnapped.(Greek)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ