Κεφάλαιο 10.

2.5K 184 19
                                    

Προειδοποιώ όσες έχουν θεματάκια με την καρδια τους να μην διαβάσουν. :p

Κόβει ταχύτητα λίγα τετράγωνα μακρυά απο το σπίτι μου. Βγήκα απο το αυτοκίνητο και έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα απο εκεί. Χωρίς να τον κοιτάξω, χωρίς να του μιλήσω..

**
Πέρασαν δύο εβδομάδες απο εκείνο το βράδυ. Δεν μπορώ να πω πως δεν τον σκέφτομαι.. Ο Mason έχει πάει στην παραλία με τα παιδιά για να ετοιμάσουν το παρτυ.. Neon night. Και έχω ενα περίεργο προαίσθημα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αν είναι καλό ή κακό. Χτύπησε το κουδούνι και πηγα να ανοίξω την πόρτα. Ξαφνιαστηκα όταν την άνοιξα και πρίν προλάβω να μιλήσω η Αριάνα ουρλιάζοντας χαρούμενα γραπώθηκε πάνω μου.
Γέλασα και έκλεισα την πόρτα. Είχε φύγει πριν απο λίγες μέρες για να παει στην δισκογραφικη. Ακουσαν το demo του Jack και με λίγη δυσκολία δέχτηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο και με εκείνον.
"Ήταν πολύ ωραία. Το χρειαζόμουν.."είπε με μεγάλο ενθουσιασμό .. Αργότερα μου εξήγησε λεπτομερώς τι έκανε με τον Jack όλες τις μέρες, μου είπε τι ψώνισε και μου διηγήθηκε ένα περιστατικό με έναν μεθυσμένο γεράκο στο μετρό..
Μετά απο ώρες φλυαρίας πήγαμε στο δωμάτιο μου να ετοιμαστώ.. Πήρα κάποια χρώματα που μου είπε να πάρω ο Mason και ξεκινήσαμε για την παραλία. Η Αριανα ήταν ήδη έτοιμη ευτυχώς γιατι θα κάναμε δύο ωρες.

Φτάνοντας άκουσα τον αδερφό μου να φωνάζει και έτρεξα προς το μέρος που ακουγόταν. Για πολύ κακή μου τύχη εκεί βρισκόταν ο Colton. Ο Mason φώναζε στο τηλέφωνο για κάποιον που τον κρέμασε. Η ώρα ήταν εννιά το βράδυ και υπήρχαν με το ζόρι δεκα άτομα στην παραλία. Σε λιγότερο απο τρεις ωρες θα είναι όλοι εδω.. Δεν μπορεί να πηγαίνει κάτι στραβά.. Ο Colton μου έκανε νόημα να τον ακολουθήσω και έτσι έκανα.
"Τι του είπες; " μου μίλησε επιθετικά. Τι εννοεί; Δεν νομίζω να εκανα κάτι λάθος απο αυτα που μου είπε ο Mason.
" Για ποιο πράγμα μιλάς; " τον ρώτησα.
"Για τον Jason μιλάω Clarissa. Τι του είπες τότε που σε έτρεχε στις ερημιές;" μου απαντησε με έντονο σαρκασμο στην φωνη του και τον κοίταξα. Μάλιστα.
"Πως δεν μπορούμε να έχουμε κάτι.." ειπα σιγανα." Και μην μου μιλας έτσι." συνέχισα νευριασμενα, με ενταση αυτην την φορά. "Μάλιστα. " είπε και ξεφύσηξε. "Γιατι ρωτάς Colton;" τον ρώτησα με βλέμμα που θα μπορούσε να κάψει την σάρκα του.
Πέρασε τα χέρια του μέσα απο τα μαλλιά του και ξεφύσηξε.
"Ξέρω πως θα το μετανιώσω αυτό αλλα ας πάει στο Διαολο. Δυο βδομάδες έχει γαμηθει να φέρνει γκόμενες σπίτι και να πίνει Clarissa. Εχθές το βράδυ βγήκε και γύρισε με τρείς. ΤΡΕΙΣ. " τόνισε την τελευταία λέξη απελπισμένα.. Με έτσουξε λίγο αυτό. Και έτσι κάνει εξ αιτίας μου;
"Ο Sean δεν ξέρει τι να κάνει πια. Η κατάσταση είναι τραγικά απελπιστική." συνέχισε.. Περίμενα να ακούσω συνέχεια αλλα δεν είπε τίποτα παρα μόνο με κοιτούσε. Σαν να με παρακαλούσε για κάτι.
"Ο.. Όλο αυτό εξ' αιτίας μου; " τραύλισα και ξεροκατάπια. " Προφανώς Clarissa." είπε σαν να ήταν κάτι το αυτονόητο..
Εκείνη ακριβώς την στιγμή ο Mason τον φώναξε και απο μέσα μου τον ευχαριστούσα πεσμένη στα γόνατα.

Kidnapped.(Greek)Where stories live. Discover now