Κεφάλαιο 11.

2.5K 185 17
                                    

Η ώρα είναι πέντε και υπάρχουν τουλάχιστον πενήντα άτομα στην παραλία. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα δεν είναι ο Jason αλλά δεν πειράζει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εννοω είναι τόσο απρόβλεπτος.. Φοβάμαι πως όταν τον ξαναδώ θα φέρεται σαν να μην έγινε τίποτα. Ξάπλωσα στην άμμο και έσφυξα μια ζακέτα στο σώμα μου. Μυρίζει πολυ ωραία. Έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να μην κοιμηθώ! Λίγα λεπτά αργότερα άκουσα κάποιον να ξεροβήχει προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή μου. Άνοιξα τα μάτια και είδα κάποιον να κάθεται οκλαδόν δίπλα μου. Τον παρατήρησα καλύτερα και το στόμα μου άνοιξε διάπλατα. Είναι ψηλός, έχει πολύ λευκό δέρμα και έχει πολυ γυμνασμένο σώμα. Τα μαλλια του είναι καστανά και σίγουρα έτσι πρέπει να είναι και τα μάτια του. Δεν φοράει μπλούζα και θα μπορούσες να φάς πανω στους κοιλιακούς του. Εννοώ είναι σαν πέτρα γαμώτο. Εσκυψε το κεφάλι του κι άφησε ένα αμήχανο γέλιο. Έχει και χαμογελάρα. Τι στο διάολο; Τον κοιτουσα λίγο επίμονα αλλα πως να μην το κανω; Χριστέ μου είναι κού-κλος! ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ! Κούνησα το κεφάλι μου για να ξεκολλησω λίγο και τον ξανακοίταξα. Αυτήν την φορά σαν φυσιολογικός άνθρωπος!
"Εεμ.. " είπε λίγο αμηχανα.. Τι φωνή είναι αυτή αγόρι μου;; "Νομίζω έχεις κάτι δικό μου!" είπε και έδειξε πάνω μου! Τι; Τον κοίταξα λίγο σαν χαμένη. "Την ζακέτα μου." ειπε.. "Αα!" είπα και την έβγαλα γρήγορα. "Συγγνώμη δεν ήξερα." είπα. Ένιωσα το κρύο αεράκι και ανατρίχιασα. "Παρ' την." μου είπε χαμογελαστά και μου έδωσε πίσω την ζακέτα. Ένιωσα τα μάγουλα μου να καίγονται. Χριστέ μου κοκκινισα; Την πήρα και χαμογέλασα. "Shawn!" είπε και μου έδωσε το χέρι του. Χμμ του πάει!
"Clarissa!" είπα και του εδωσα κι εγώ το χέρι μου. "Λοιπόν Clarissa." είπε και σηκώθηκε. Ξεσκόνισε την άμμο από το μαγιό του. Θα φύγει τώρα και θα μου πει πως χάρηκε για την γνωριμία. "Τι θα έλεγες να ερχόσουν στην παρέα μου.;" είπε και μου έδειξε κάποια παιδιά λίγα μέτρα πιο δίπλα που είχαν ανάψει φωτιά. "Φυσικά!" είπα. Με έπιασε απροετοιμαστη είναι η αλήθεια. Μου έδωσε το χέρι του για να με βοηθήσει να σηκωθώ. Είναι πολύ γλυκός. Κατευθηνθηκαμε προς την παρέα του και ολοι με κοιταζαν πολύ περίεργα.
"Μην τους δίνεις σημασία." είπε καθώς είχε γύρει το κεφάλι του προς το μέρος μου. "Δεν βλέπουν συχνά τόσο όμορφα κορίτσια." συνέχισε και γύρισα να τον κοιτάξω εκπληκτη. Χαμογέλασε και πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου. Χριστέ μου! Γουρλωσα τα μάτια μου. Που είσαι Ariana να με δεις; Φτάσαμε στα παιδιά και ο Shawn με το πόδι του έσπρωξε ένα παιδί για να μας κάνει χώρο να κάτσουμε. "Αντε ρε μαλάκα." είπε κάποιος. Τον παρατήρησα καλύτερα. Ο τύπος που μου μιλούσε πριν στο bar. Ο Shawn τον αγριοκοιταξε.
"Παιδιά η Clarissa. " είπε.
" Γειά Clarissa." είπαν όλοι μαζί και γέλασα. "Clarissa o Ethan, o Grayson" είπε και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου γιατί νόμιζα πως μπερδεύτηκα. "Είμαστε δίδυμα." μου εξηγεί. Μάλλον ο Grayson. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΙΔΥΜΑΑ.
"O Nash. " συνέχισε ο Shawn και μου έδειξε τον γαλανομάτη απο το μπάρ." Ο Luke και ο Jai. " συνεχισε. Εντάξει παραιτούμαι. ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΊΔΥΜΑ. "Η Astrid" είπε και η κοπέλα χαμογέλασε γλυκα."Και ο Jake" είπε δείχνοντας το παιδί που είναι δίπλα μου. "Τελευταίος και καλύτερος!" είπε ο Jake και μου έκλεισε το μάτι. Αφησα ενα γελάκι κι έκατσα κάτω!
Ο Luke, αν δεν κάνω λάθος, του πέταξε μια κιθάρα. "Τραγουδάς;" ρώτησα. "Ναι.. Ασχολούμαι πολυ. Συνήθως ανεβάζω βίντεο στο YouTube."
"Ελα ξεκίναα. " είπε η Astrid.
Ο Shawn ξεκίνησε να παίζει μια μελωδία στην κιθάρα.
" Never thought that we would end up here, Should've known it from the start.
I know you mean it when you say you love me, But we're trying way too hard" όκευ εχω επισήμως ερωτευτεί. Έχει και φωνάρα.
"Used to think that we would last forever,
How could I've been so wrong?
Never thought I'd be the one to say this,
What if our time has come and gone?" συνέχισε η Astrid. Χριστέ μου ζηλεύω. Έχει φωνάρα!

Kidnapped.(Greek)Where stories live. Discover now