Κεφάλαιο 12.

2.2K 208 9
                                    

"Μπες μέσα και πάρε μαγιό." είπε. Μπήκα μέσα πήρα το αλλο μου μαγιο. Ευτυχώς η περίοδος μου τελείωσε πριν τρεις μέρες. Το έβαλα στην τσαντα μου και πηρα και μια πετσετα. Α την ταυτότητα μου και τα λαδακι μου. Πήρα κι ένα σορτσακι μαζί μου. Βγήκα απο το σπίτι και μπήκα στο αυτοκίνητο. Τον φίλησα και ξεκινησε. Σε λιγότερο από είκοσι λεπτά είχαμε φτάσει. Βγήκα απο το αυτοκίνητο και κοιταξα γύρω μου. Με κοιτούσαν κάποια αγόρια μα μόλις βγήκε κι ο Jason απο το αυτοκίνητο το βλέμμα τους εξαφανίστηκε. Γενικά ηταν τεράστιος χώρος υπήρχαν πολλα κτήρια, αδελφότητες, γήπεδα και πολλοί φοιτητες. Έμεινα να κοιτάζω το κεντρικό κτήριο. Ποσοι αξιόλογοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν φοιτήσει εδω, James Dean, Marilyn Monroe, James Franco, Leonardo DiCaprio, Mark Hormone, Jim Morrison, Ben Stiller, Emily Rose, Holland Rodden, Shakira, η Mila Kunis και ακομα πολλοι. Μπήκα μέσα και κατευθύνθηκα προς κάποια γραφεία. Μπαίνοντας ο Jason με εβγαζε φωτογραφίες ενα με ακολουθούσε. Τα γραφεία ελεγαν το ένα Γραφεία Διδασκάλων και το επόμενο Γραμματεία. Εδώ είμαστε. Συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες και του φώναξα να σταματήσει. Χτύπησα την πορτα και δεν απάντησε κανείς. Πήρα την πρωτοβουλία και ανοιξα την πόρτα. Φυσικα και αμεσως το μετάνιωσα και έμεινα να κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια και με ανοιχτό το στόμα. Η, οχι και τοσο σεμνή, γραμματέας υποθέτω, να πηγαίνει πάνω κάτω στα πόδια ενός αρκετά σεμνού, κρίνοντας απο την εμφάνιση, κυρίου. Μην περιμένετε να είναι καμία απο τις ξανθιές καλλονές που βλέπετε στις ταινίες. Ο Jason γέλασε με αποτέλεσμα να σταματήσουν την σεξουαλική του πράξη και να με κοιτάξουν. Συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες αλλα πλεον όχι εμένα. Η κυρία πατάει σίγουρα τα σαρανταπέντε και είναι βαμμένη πολύ ασχημα. Έριξα ενα πνιχτό γέλιο και έκλεισα την πόρτα . Ο Jason ειχε ακουμπήσει το σώμα του στον τοιχο και είχε διπλωθεί απο τα γέλια κοιτώντας το κινητό του. Η καρδιά μου έχασε εναν χτύπο μόλις τον είδα έτσι. Ποσο πιο όμορφος. Τώρα τον παρατηρώ καλύτερα. Το μαλλί του έχει μακρύνει πολυ. Φοράει μια άσπρη μπλουζα με μαυρες ριγες, ενα μαυρο παντελονι βράκα και κόκκινα sneakers. Είναι πολύ όμορφος. Στεκομαι και τον κοιτάω και πλέον έχει σταματήσει να γελαει. Κάποια κορίτσια με κοντές φουστίτσες και το μαγιό του απο πάνω πέρασαν και τον γλυκοκοιτούσαν. Τα δικά του μάτια ήταν πάνω μου. Με επιασε απο τον αυχένα τραβώντας με πιο κοντά του και με φίλησε. Αυτες ήταν εκεί και κοιτούσαν με ανοιχτό το στομα. Σταμάτησε το φιλι και γυρισε να της κοιτάξει. "Έγινε κάτι κορίτσια;" φώναξε κι αυτες φυγαν γελώντας. Χαζογκόμενες. Ο κύριος ανοιξε την πόρτα.
"Γειά σας παιδια! " ειπε και μας έδωσε το χερι του. Και οι δύο το κοιταξαμε διστακτικά και εκείνος το τράβηξε. "Να σας συστηθώ. Είμαι ο πρύτανης." είπε.
"Χαρήκαμε! " είπε ο Jason εκ μέρους και των δύο μας. "Για ποιον ακριβώς λόγο είστε εδώ παιδιά;" είπε ο πρύτανης και συγκρατούσα τοσο πολυ το γέλιο μου. "Για εγγραφή. Η κοπέλα μου απο δω πηρε υποτροφία." είπε! Με είπε κοπέλα του! "Λυπάμαι παιδιά αλλα οι εγγραφές τελείωσαν. Οι τάξεις είναι πλεον όλες γεμάτες και δεν υπάρχουν θέσεις." είπε και κοίταξα το πάτωμα απογοητευμένη . Αλήθεια το είχα πάρει απόφαση. Ήθελα να φοιτήσω εδώ.
"Νομίζω πως κάπως θα βρείτε μια θέση για την όμορφη κυριε.. " είπε ο Jason δείχνοντας την οθόνη του κινητού του στον πρύτανη και περίμενε να ακουσει το ονομα του. "Wolf. Μα φυσικά! Θα ήταν τιμή μου.!" είπε ο πρύτανης. Γελοιο πλάσμα. "Θα σε δώ τον Οκτώβριο στα μαθήματα κοπέλα μου!" είπε. "Περασε μέσα να ενημερωθείς για τα μαθήματα." συνέχισε. Μας έκανε ενα νεύμα χαιρετισμού και ο Jason του έκλεισε το μάτι και εγώ χαμογέλασα γλυκά. Αφού εξαφανίστηκε απο το οπτικό μας πεδίο όρμηξα πάνω στον Jason. "Παλιοπόνηρη ιδιοφυία." είπα και γέλασε. Με φίλησε και θα ήθελα να είμαι έτσι ολη μερα. Παρ' όλη την νύστα ή την πείνα μου. "Παρακαλώ!" είπε και τον φίλησα. "Σε ευχαριστώ πάρα πολύ." του είπα και με κοίταξε. "Λοιπόν." είπε και μου έδειξε την πόρτα της γραμματείας. "Παμε!" ειπε σοβαρος και μπήκαμε μέσα. Αφου κορόιδεψε λίγο και την γραμματέα και γελούσε σα χαζό βγήκε εξω. Εγω κάθισα εκεί και την άκουγα. Υπάρχουν κάποια χαρτιά που πρέπει να φέρω τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή μου εδώ αλλά εκείνη τα προσπέρασε και με άφησε να τα φέρω κάποια στιγμή μέχρι τέλος Ιουνίου ή τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα! Συμπαθητική είναι. Απλά πριν έμεινα λίγο. Μου είπε πως θα μου στείλει κάποιο email για περαιτέρω πληροφορίες, τα χρήματα και τα λοιπά. Βγήκα έξω και κοίταξα γύρω. Ο Jason δεν είναι εδώ. Υπέθεσα πως είναι στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα για εκεί όταν τον άκουσα να φωνάζει απο πίσω μου. "Που ήσουν;" ρώτησα χαλαρά. "Στο κυλικείο." είπε και μου έδειξε ενα μπουκαλάκι νερό που κρατούσε. "Ξέρεις πόσοι διάσημοι έχουν περάσει απο δώ; Υπάρχει μια ολόκληρη αφίσα εκεί μέσα. Ο Westbrook, o Robinson, o Love, o Careem Abdul Jabbar. Φοβεροί παίχτες." είπε με ονειροπόλο βλέμμα. Έγνεψα χαμογελώντας και ξεκινήσαμε για το αυτοκίνητο. Μπήκαμε μέσα. "Τι θα έλεγες για μια μονοήμερη;" είπε και τον κοίταξα. "Μάλιστα. Που είναι ο Jason;" είπα. Έκανα να βγω έξω. "Είσαι ο δίδυμος του αδερφός ή κάτι;" γελούσε καθώς μιλούσα. Με έπιασε απο τα πλάγια του λαιμού μου και αφού έφερε το πρόσωπο μου κοντά στο δικό του μου άφησε ένα απαλό πεταχτό. "Clarissa απλα σε θέλω και προσπαθώ." είπε κι έμεινα. Τι; "Και δύο εβδομάδες τώρα έχεις πάει με πόσες;" είπα. Τα χέρια του έμειναν εκεί. Νόμιζα πως θα νευρίαζε. Εδω μιλάμε για πρόοδο οχι αστεία. "Ένιωθα μόνος." είπε και με κοίταξε ενω είχε στραβώσει τα χείλη του. "Λοιπόν που πάμε;" είπα κι άφησε τα χέρια του να βάλουν μηχανικά μπροστά. "Λοιπόν αν δεν ήταν εξι ώρες ταξίδι και απο εκεί αλλο τοσο για εδω θα πηγαίναμε Vegas." είπε. Ήθελα απο μικρή να πάω στο Vegas. "Και που θα πάμε;" είπα. "Malibu babee!" φώναξε καθώς ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Είναι τρελός.

Kidnapped.(Greek)Where stories live. Discover now