Κεφάλαιο 9.

2.7K 192 30
                                    

Λιγο αργότερα βγήκα απο το μπαρ και πηγα να χορέψω. Ο Mason ερχοταν προς το μέρος μου.
"Clarissa είσαι εντάξει; " με ρώτησε. Μα φυσικά και είμαι καλά μόλις συστήθηκα με κάποιον που εχθες σκότωσες.
" Έχω φρικάρει Mason. Με δουλεύεις;" φώναξα και κάποια άτομα που ήταν δίπλα μας μας κοιτούσαν. Με τράβηξε απο εκεί και με πηγε σε ένα πιο απόμερο σημείο.
"Δεν χρειάζεται να φρικάρεις. Ο Nick που γνώρισες πριν απο λίγο είχε έναν δίδυμο αδερφό που δολοφονήθηκε εχθές τον οποιο τον έλεγαν Alec. Ο μαλάκας που έβαλα να μαθει για αυτόν μπερδεύτηκε.. " μου εξήγησε και για κάποια στιγμή ανακουφίστηκα.. Δεν μπορώ αλλα δίδυμα. Έλεος. Κι αν ο Nick είναι εδω για να κάνει κακο σε αυτόν που σκότωσε τον αδερφό του; Φαίνεται ήρεμος τύπος.. Τα φαινόμενα όμως απατούν.
" Και τι αν είναι εδω για να πάρει εκδίκηση ή κάτι τέτοιο Mason; " τον ρώτησα και εκείνος με κοίταξε με ενα στραβό χαμόγελο.
" Clarissa ο Nick είναι ένας εικοσιτετράχρονος τραπεζικός υπάλληλος. Για τον Θεό." έριξε ενα πνιχτό γέλιο και μου έδωσε ένα χαρτι. Πανω έγραφε με κεφαλαία γράμματα Nick Durm. Τόπος καταγωγής Γερμανία, γεννημένος στις Η.Π.Α. Ονομα και επώνυμο μητέρας Amelia Jaden και ονομα και επώνυμο πατέρα John Durm. Αδέρφια Tonia Durm. Τι σκατά; "Γιατί δεν λέει τον Alec;" ρώτησα και τον κοίταξα.
"Γιατί όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα οι γονείς δεν είχαν την δυνατότητα να τα αναθρέψουν και αναγκάστηκαν να αφήσουν το ένα σε ορφανοτροφείο. Ο Nick δεν ξέρει πως έχει αδερφό Clarissa. Μένει στο San Francisco και ήρθε εδώ για διακοπές με άλλον ένα φίλο του. Αν ερχόταν μια μέρα νωρίτερα θα είχε πέσει μούρη με μούρη με τον αδερφό του. Θα ήταν άσχημο μόλις τον είχε βρει να τον έχανε. Α. Και μάντεψε ποιος τον φιλοξενεί.. "
Πόσο απαίσιο θα είναι να έχεις αδέρφια και να μην ξέρεις πως υπάρχουν. Ποσο μάλλον να ειστε και ίδιοι σαν δύο σταγόνες νερό.
" Ποιος τους φιλοξενεί;" ρώτησα αδιάφορη.
"Ο αγαπημένος φίλος μου ο McCann. " είπε. Δεν είναι και πολύ ήσυχο άτομο τοτε. Εγω απλώς έφυγα από εκεί και επέστρεψα στο μπαρ.
" Zaaac." φώναξα για να με ακούσει.
Με κοίταξε και με ρώτησε τι θελω..


Αφου ήπια και την τέταρτη μπύρα για απόψε άρχισα να ψιλοζαλίζομαι. Ο Zac μου εδωσε κάτι σε έναν φάκελο και εγω το έβαλα στην κωλότσεπη μου. Πήγα να φυγω απο την θεση μου και έπεσα πάνω στον Luke και στον Cameron. Μα τι υπέροχα. Γαμώ την τύχη μου την μάυρη..
"Ayeee Clarissa.." Είπε ο Luke και μου χαμογέλασε. Ο Cameron είπε απλα γεια χαμογελαστός και πήγε λίγο πιο πίσω παίρνοντας τηλέφωνο. Προσπάθησα να διαβασω τα χείλη του.
Είπε το όνομα μου. Ο μα φυσικα και μιλάει στον αδερφό του.
"Πρέπει να φύγω παιδιά, Συγγνώμη!" ειπα με ένα συγκρατημένο χαμόγελο. Ο Luke με έπιασε απο το μπράτσο και κοιταξα το χέρι του άγρια. Το αφησε αμέσως.
"Ωω έλα Clarissa κάτσε λίγο μαζί μας." είπε και του έριξα ενα άγριο βλέμμα γυρνώντας την πλάτη μου. Την ώρα που έφευγα εμφανίστηκε μπροστά μου ο Jason.
"Υπέροχα. " είπα ειρωνικά. Με κοιταξε με θυμωμένο βλέμμα και τον τράβηξα προς το parking.
Φτάσαμε στο αυτοκίνητο του και το άνοιξε. Μπήκα μέσα και εκείνος με την σειρά του. Πήγε να βάλει τα κλειδιά στην μίζα και τον σταμάτησα.
" Θα σου πω κατι και θα φύγω. Δεν θα χρειαστεί πολύ ώρα. " του είπα και η γλώσσα μου μπερδεύτηκε λίγο απο την ζαλη της μπύρας στο κεφάλι μου." Γαμώτο" είπα μεσα απο τα δόντια μου.
"Πες Clarissa." με πρόσταξε.
"Είχες δίκιο. " είπα και περίμενα απλα να καταλάβει πως εννοούσα για τα λόγια που είχε πει το δεύτερο πρωί στο σπίτι του.
Με κοιταξε με ενα βλέμμα που δεν μπόρεσα να προσδιορίσω. Αλλα κατάλαβα πως κατάλαβε τι εννοούσα.
" Είχες δίκιο. Δεν θα βγάλει πουθενά αυτό. Μόνο θα μείνω εγώ και τα κομμάτια μου στο τέλος..Αν το μάθει ο αδερφός μου είμαι νεκρή. Και δεν ξέρεις πόσο άσχημα νιώθω που έχουν γίνει τόσα πράγματα μεταξύ μας ενω υπάρχει όλη αυτή η έχθα μεταξύ σας. " με κοίταζει περίεργα. Δεν μπορώ να διαβάσω το βλέμμα του. Είναι κενό. Τα μάτια του είναι πάντα ίδια το μόνο που κάνει την διαφορα τώρα είναι το οτι έχει σμίξει τα φρύδια του.
" Clarissa μην το γαμάς. Δεν με νοιάζει ο αδερφός σου. Δεν με νοιάζει ο οποιοσδήποτε. Και όχι δεν είχα δίκιο. Είμαι αρχίδι μικρή. Είμαι πολύ μεγάλο αρχίδι και μπορώ να σε πληγώσω. Αλλα είμαι εγωιστής Clarissa και εσυ είσαι δικιά μου τώρα. Και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. " έβγαλε τα τσιγάρα του απο την τσέπη του και άναψε ένα.Πήρε μια βαθιά τζούρα και με κοίταξε.
" Κι αν εγώ δεν θέλω να είμαι δικιά σου; " του είπα με ένταση στην φωνή μου..
" Τότε λυπάμαι αλλα θα είσαι με το ζόρι." είπε με το τσιγάρο στο στόμα και έβαλε με αστραπιαία τα κλειδια στην μιζα ξεκινώντας το αυτοκίνητο.
"Jason σταμάτα το ΤΩΡΑ." φώναξα. Έβαλε τέρμα το ράδιο. Αφου βγήκαμε σε έναν πιο ερημικο δρόμο έκλεισα το ράδιο και πηρα το τσιγάρο από το στόμα του πετώντας το έξω απο το παράθυρο.
"ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ. " φώναξα σαν υστερική και εκείνος γελούσε.
Αύξησε την ταχύτητα πάρα πολυ. Πηγαίναμε με εκατον ογδόντα γαμώτο.
" ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ; " φώναξα και ένιωσα ένα δάκρυ να κυλάει στο μάγουλο μου. Έσκυψα στα πόδια του και με το χέρι μου προσπάθησα να πατήσω το φρένο.
" Μην προσπαθείς Clarissa. " είπε αλλά τα λόγια του είχαν ενα βαθύτερο νόημα." Μην το πολεμάς." συνέχισε και κάλυψα τα αυτιά μου. Δεν θέλω να τον ακούω γαμώτο. Η ταχύτητα αυξάνεται ακόμα πιο πολύ. Ουρλιάζω σαν τρελή. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα.
"Clarissa θες. Το θές όλο αυτό. " είπε. "ΣΚΑΣΕ." ούρλιαξα και αλλα δάκρυα απείλησαν να πέσουν στα μάγουλα μου. Συγκρατήθηκα. Μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο γαμώτο. Άν θέλει να το παίξει τρελός θα το κάνω κι εγώ. Άνοιξα την πόρτα μου και με κοίταξε χαλαρά.
"Jason σταμάτα αλλιώς θα πηδήξω αυτήν την γαμημένη στιγμη. Σου το ορκίζομαι. " είπα όσο πιο ψυχραιμα μπορούσα. Με κοίταξε ειρωνικά.
" Δεν θα το κάνεις Clarissa. " είπε με τόση σιγουριά. Θέλω να τον σκοτώσω.
" Δοκίμασε με. " τον προκάλεσα και αυξησε ταχύτητα. Τωρα είμαστε με διακόσια είκοσι χιλιόμετρα σε έναν έρημο δρόμο. Αν χρειαστεί να στρίψει είμαστε νεκροί. Αφησα τα χέρια μου και πήρα μια βαθιά ανάσα. Θα το κάνω γαμώτο. Πήρα φόρα και την ώρα που το μισό μου σώμα ήταν έξω απο το αυτοκίνητο με γράπωσε απο το πουκάμισο μου και με εβαλε να καθίσω στο κάθισμα.
"Είσαι τρελή γαμω τον Χριστό μου;" ούρλιαξε και χαμήλωσε την ταχύτητα. Έχουμε απομακρυνθει υπερβολικα πολύ απο την Santa Monica. Που στον διάολο είμαστε;
"Ναι. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΝΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ JASON. " Σοβάρεψε το βλέμμα του και έσφυξε τα δόντια του. Φωνάζω σαν τρελή. Ο λαιμός μου έχει αρχίσει να πονάει και έχω αρχίσει να φοβάμαι. Συνεχίζει την πορεία του. Βάζω τα κλάματα.
" Σταμάτα γαμώτο. " τον παρακαλάω και με κοιτάει.
Σφίγγει τα δόντια του πιο πολύ και κάνει τις γωνίες του προσώπου του να εμφανιστούν. Αυξανει την ταχύτητα. Παλι.
"Σταμάτα Jason." τον ικετεύω. Νιώθω αηδία.
"ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΑΜΩΤΟ." τον χτυπάω. "ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ." τον ξαναχτυπάω. Η ταχύτητα έχει αρχίσει και αυξάνεται παρα πολυ. Τα περιεχόμενα του στομαχιου μου εχουν αρχίσει να ψαχνουν διέξοδο. Τα δάκρυα μου τρέχουν ασταμάτητα κι εγω απλα τον χτυπαω και κλωτσαω οτι μπορώ.
"ΣΤΑΜΑΤΑΑΑ. " ούρλιαξα για τελευταία φορα και μετα απλά κουκλουριάστηκα στο κάθισμα μου. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΡΕΛΟΣ. Τον παρατηρω. Είναι τόσο ήρεμος. Τοσο γαλήνιος. Γαμώτο έχει πρόβλημα. Πολυ μεγάλο πρόβλημα. Είμαστε μισή ωρα μεσα στο αυτοκίνητο και τωρα είμαστε σε έναν κεντρικό. Μετά απο λίγο βγήκαμε ξανά σε έναν ερημικό δρόμο. "Σταμάτα το αυτοκίνητο Jason. Σε παρακαλώ." Ψιθύρισα και ένας λυγμός ξέφυγε απο το στόμα μου. Γύρω μας δεν υπάρχει τίποτα. Μονο χώμα. Που πας Jason; Χαμήλωσε την ταχύτητα και σταμάτησε το αυτοκίνητο. Πετάχτηκα έξω απο το αυτοκίνητο και έπεσα στο χώμα. Έκατσα με το κεφάλι μου ανάμεσα στα λυγισμένα γονατα μου. Πονάω παντού. Τα πόδια μου απο τις κλωτσιες που έριχνα, τα χέρια μου απο τις μπουνιές που έριχνα όπου έβρισκα και το κεφάλι μου απο το κλάμα και την πιεση.. Είμαι τόσο κουρασμένη. Εκείνος κάθεται στο καπό και καπνίζει κοιτάζοντας με να κλαίω. Πέταξε κάτω το τσιγάρο του και με πλησίασε. Εκατσε στα γόνατα του και μου έπιασε τα μαγουλα με τα δύο του χέρια. Τον έσπρωξα και εκείνος με ξαναπλησίασε.
Ακούμπησε το κούτελο του στο δικό μου και πέρασε τα χέρια του στον σβέρκο μου. Τα δάκρυα μου δεν σταματούν και εκείνος αρχίζει και με φιλάει σε όλη την επιφάνεια των μάγουλων μου. Με το χέρι μου σκουπίζω την μύτη μου και τα δάκρυα μου. "Είσαι άρρωστος γαμώτο." Ψιθύρισα και συνέχισε να με φιλάει παντού στο πρόσωπο μου εκτός απο τα χείλη μου. "Ναι. '' είπε κι εκείνος ψιθυριστά." Είμαι." συνέχισε. Μυρίζει τσιγάρο και η κωλόνια του σπάει λίγο την μυρωδιά. Τον κοιτάω στα μάτια. Με καρφώνει με το βλέμμα του. Έχω αρχίσει να κρυώνω γαμώτο. Σκουπίζει με τους αντίχειρες του τα δάκρυα μου. "Σε θέλω μικρή. Ακόμα κι όλος ο κόσμος να ήταν εναντίον μας θα σε είχα δίπλα μου." είπε με με φίλησε. Δεν ανταποκρίθηκα. Δεν θα το ξανακάνω. "Μην το κάνεις αυτό Clarissa." είπε παρακαλώντας.
"Jason με έφτασες στα όρια μου. " ειπα με ενα λυγμο.
" Σςς μην κλαις.. Το ξερω. Το ξέρω Clarissa. Είσαι δικιά μου όμως. Μονο δικιά μου. " είπε. Τέλος αυτό ήταν. Τιναχτηκα απο την θέση μου και σηκώθηκα όρθια. Δεν είμαι παιχνιδάκι. Ούτε καν δικιά του.
" Δεν είμαι κτήμα σου Jason. " η ψυχραιμία μου είναι το μοναδικό μου όπλο αυτήν την στιγμη. Έμεινε στην ίδια θέση. " Δεν είμαι κτήμα κανενός.. " συνέχισα και έριξε το βλέμμα του πάνω μου. Σηκώθηκε απότομα και με έπιασε απο τους καρπούς.
" ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩΤΟ; Ε; " φώναξε. Κρατησα σφικτά κλειστα τα μάτια μου εμποδίζοντας τα δάκρυα μου να κυλήσουν.
" Με πονάς. " ψιθύρισα. Η λαβή του εμεινε το ιδιο δυνατή.. Άνοιξα τα μάτια μου και τον κοιταξα στα μάτια. "Με πονάς." είπα πιο αποτομα αυτή την φορά. Αφησε τα χέρια του και έμεινε να με κοιτάει στα μάτια. Εφυγα απο μπροστά του και μπήκα στην θέση του συνοδηγού.
Έκατσε στην θέση του οδηγού και έσκυψε το κεφάλι του. Πέρασε τα χέρια του μέσα απο τα μαλλιά του και ξεφύσηξε. Μειναμε έτσι για λιγο. Έχει πολύ κρύο γαμώτο. Τον χαζεύω. Έχει ένα πολυ περίεργο ύφος. Χριστέ μου. Είναι άρρωστος. Τι τον έχει κάνει έτσι; Τα μάτια μου είναι πάνω του. Κοιτάζει μπροστά. Οι ανάσες του είναι βαθιές. Προσπαθεί να ηρεμήσει..
Έκλεισε την πόρτα του και έκανε αναστροφή. Ανοιξε τα παράθυρα και άναψε ένα τσιγάρο. Κρυώνω πολύ. Κλείνω το παράθυρο μου.

Σβήνει το τσιγάρο του και κλείνει το παράθυρο του. Άναψε το καλοριφερ του αυτοκινήτου και με κοίταξε. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και έβγαλε την ζακέτα του, μου την έδωσε κι εγω αρνήθηκα να την πάρω. Την άφησε στα πόδια μου και ξεκίνησε πάλι το αυτοκίνητο.
Η ταχύτητα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα χρειαστούμε μια ώρα για να γυρίσουμε πίσω. Έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ απο την παραλία γαμώτο.
Βγήκαμε στον κεντρικό πάλι και λιγα λεπτά αργότερα μπήκαμε παλι σε εναν ερημικό δρόμο.
Έκλεισε το καλοριφερ και με κοίταξε.
"Καλύτερα;" ρώτησε και απλα κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. "Ωραία." είπε κοφτα. Είναι πολύ όμορφος. Ποιος θα μου το έλεγε πως θα με θέλει κάποιος τόσο και εγω θα αρνηθώ; Θα πρέπει να είσαι τρελή ή να μην ενδιαφέρεσαι στο αντρικό φύλο για να το κάνεις αυτό.

***
Λοιπόν τι λέτεε; Σχολιάστε σας παρακαλώ. Νομίζω αυτό το κεφάλαιο αξίζει πολλά σχόλια.. Και ψηφους!

Kidnapped.(Greek)Where stories live. Discover now