4.5

3.3K 70 10
                                    

Kate Prince

Ik liep naar het raam. Het was misschien nog net geen 2 uur. Ik wist het niet.

Ik keek schichtig om mij heen. Bang dat Samuel toch binnen zou zijn. Nee, niemand. Als ik alleen ben, denk ik na. Over van alles. Als ik een probleem had, was dat de zalf; denken.

Het raam had ik zo open, of eigenlijk, hij stond al open. Mmm... dat is bijzonder. Toen ik bij Samuel was, wilde hij altijd de ramen dicht hebben. Hij vond het op één of andere manier éng met ramen open. Ik heb dat altijd vreemd gevonden. Hij is gewoon gek.

Ik keek uit het raam, een regenpijp. Zou ik het durven, de 10 meter met een regenpijp naar beneden? Zoals ze het altijd in films doen.. Ach, gewoon proberen. Ik zet mijn voeten op de spleten. Mijn handen klampen zich vast aan de regenpijp. Niet vallen nu...

Mijn voeten glijden weg. Ik val naar beneden, of eigenlijk, ik val niet; ik heb mijn handen nog aan de pijp vast. Dat doet VRESELIJK veel pijn! Ook mijn handen glijden van de pijp. SHIT. Ditt,, ik ga dood nu.

Mijn voeten landen op iets zachts. Gras, gras, dat groene gras. Ik ben vrij! Ik voel mij net zo hyper als een dom blondje! Snel ren ik weg, weg van deze enge plek. 3 keer is scheepsrecht.

I'm not the only one ~ Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu