EPILOOG

1.8K 57 15
                                    

Ik was jarig gisteren, en na het lezen van die verjaardagsberichtjes, had ik opeens zo'n zin om te schrijven!

Dit verhaal schrijven was zo'n avontuur, maar is nu toch echt afgelopen. Ik hoop dat jullie het volgende boek ook gaan lezen! Wanneer ik hem ga beginnen, ligt echt aan hoe druk ik het heb en of ik een inspiratiemood heb, anders schrijf ik niet lekker. Ik hou van jullie, guys! x

By the way, ik had bijna tranen in mijn ogen na het lezen van de reacties op het vorige hoofdstuk, al die mensen die mij zulke complimenten geven, het is zo onvoorstelbaar.

12 jaren later...

Vol trots kijk ik naar mijn net geboren zoon. Harry en ik wisselen een blik. 'Je hebt het goed gedaan, schat.' vertelt hij mij vol trots. 'Hoe gaan jullie hem noemen?' vraagt de stevige blonde verloskundige.

'Nathan.' zeggen Harry en ik in koor.

'Oh, wat een mooie naam.' zegt de vrouw. 'Ik ga er weer vandoor.'

Ik knik en Harry blijft maar naar onze bloedmooie zoon kijken, Nathan Styles. De vrouw vertrekt. Alles schiet door mij heen als ik naar dit mooie minimensje kijk, de droom, de jaloerse blikken, Harry als hij me zoent, alles.

'Ik weet niet wat ik moet zeggen, hij is zo mooi, echt een kleine Karry.' zegt Harry met een glimlach. Hij geeft me een kus. 'Ik hou zoveel van je, zo verschrikkelijk veel.' zeg ik tegen Harry. 'Je betekent alles voor me.' Ik zie Harry een traan wegvegen. Het voelt apart hoor, ineens moeder zijn, zo'n grote verantwoordelijkheid. 'Ik hou ook verschrikkelijk veel van jou, je bent alles voor me. Ik kan het bijna niet verwoorden, zonder jou, zonder jou stond ik nergens. Ik kan mij gewoon geen ander leven wensen. Ik ben zo gelukkig.' fluistert Harry zachtjes. Hij geeft me weer een kus en pakt Nathan van mij over.

'Oh, Haz, heb je Sheldon nog naar mama gebracht?' Sheldon is onze kat, een Britse korthaar. 'Ja, natuurlijk schatje.' Ik glimlach weer, Harry is geweldig.

One Direction brak 9 jaren geleden uit elkaar, de fans wilden liever iedereen solo zien dan dat One Direction nog zou bestaan. Ze waren te oud voor een boyband. Harry wilde niet solo, hij had mij en wilde aan een toekomst bouwen. Liam en Niall startte wel een solocariëre en zijn weer razend populair, Louis startte zijn eigen talkshow dat dagelijks veel bekeken wordt, en waar Zayn gebleven was, wist niemand. De band had nog veel contact met elkaar, maar Zayn wilde niet meer.

Mijn album die ik heb gemaakt 11 jaar geleden, is ook erg populair geworden. Ik heb er daarna nog een aantal gemaakt. Op het moment zijn Harry en ik juryleden bij The Voice Of England, dat we helemaal geweldig vinden. We zijn daarin natuurlijk opponenten, maar soms is dat ook wel leuk, hahaha, grapje :)

Op het moment heb ik ook een beautyblog, waar ik over allerlei dingen met make-up vertel, het is één van de best bekeken sites in Amerika (op Google en wikipedia na dan :D!)

Liam, Niall en Louis zijn net als ik gelukkig getrouwd, maar bij Niall zit er een heel bijzonder verhaal achter, maar dat hoor je de volgende keer... :)

I'm not the only one ~ Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu