6.3

2.2K 69 9
                                    

Ach jeetje, ik heb al ZO lang niet geschreven. Ik ben bang dat dit voorlopig zo blijft, maar ik ga echt mijn best doen! Het tweede verhaal die ik wilde starten, volgt als dit verhaal is afgerond, dus daarop zullen jullie nog even moeten wachten (SORRYKNORRY), maar dan heb ik een soort deel 2.

Oh en nog even een mededeling, ik zit nu op de laptop (niet letterlijk) en dit toetsenbord is echt heel erg irritant enso, haha, dus ik sla soms perongeluk een letter over, I'm sorryy...

Kate Prince

We zitten in de auto en mijn moeder rijdt. Ik heb lang nagedacht hoe ik kan opvallen bij Harry, want er zullen wel duizenden meisjes zijn, maar ik heb een idee. En oh, ik hoop zo dat alles lukt. Moon en mijn moeder zitten lekker te kletsen, ook met mij, maar meer met elkaar. Ik ben erg diep in gedachten als de auto stopt. Ik schrok echt; we waren er opeens! Moon en ik stappen uit en de lange rij met meisjes en af en toe een jongen is zeker 150 meter lang. En wat kunnen die mensen toch een geluid produceren, gewoon echt wauw. Maar, misschien heb ik daar ook geluk mee, ik bedoel maar hoor, ik ben inmiddels wel iets bekender dan ik was dus er zullen hier wel een aantal meisjes zijn die mij herkennen.

'Lekker dit, haha!' roep ik. 'Jaaa, inderdaad. Kom we gaan in de rij staan!' roept Moon in mijn oor. Ik volg haar en we gaan achter in de rij staan. Ik kijk op mijn horloge, nog een uur en 5 minuten voordat het begint. Ik moet nu actie ondernemen! 'Moon, ik ga even weg, maar ik kom zo terug oké? Als ik er nog niet ben, ga alvast zitten op je plekje, ik kom eraan!' Ik ren al weg voordat Moon iets kan zeggen, best sneu eigenlijk, maar dit is de enige manier om Harry terug te krijgen. Ik ren naar de zijkant van het gebouw. Niemand in de rij kan mij nu zien en het geluid is hier wat zachter. Op mijn tenen loop ik verder, naar de achterkant van het immens grote, grijze gebouw. Bij de hoek aangekomen kijk ik heel voorzichtig langs het randje, er staat nog niemand. Dat kan toch niet?! Ze moeten er echt nu al staan! Net voordat ik mijn hoofd weer terugtrek, vliegt de achterdeur open en loopt Zayn al pratend met Niall, Louis en Liam het trappetje af. Yes, het rookkwartiertje van Zayn is begonnen. Ik had nog niet nagedacht over mijn entree; moet ik zomaar verschijnen, of moet ik nepvallen of zo? Weetje wat, het kan mij niet schelen, ik ga er gewoon voor. Zayn, Liam, Louis en Niall staan in een cirkel om elkaar. Vreemd dat Harry er niet bij is, toch wel bij het optreden, hè! Ik loop de hoek om. Dit is het, The Moment Of Truth, kom maar op.

'Hey' zeg ik zachtjes, verlegen kijkend naar de ruggen van Zayn en Liam. Ze draaien zich om en Niall en Louis kijken ook. Ik glimlach. Dan is er een seconde van stilte. Wacht, ik denk natuurlijk dat ze mij direct terug willen, maar misschien zijn ze wel heel erg boos en daarom gapen ze mij nu aan.

'KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEEEEE!' roept Louis. Hij rent naar mij toen, tilt mij op en draait mij rond. Ik moet lachen natuurlijk. Een seconde later komt de rest naar mij toe en omhelst me. Jeetje, wat heb ik ze gemist. Ik kan me niet inhouden, de tranen vliegen over mijn gezicht.

Nadat we flink geknuffeld hebben, vertel ik mijn plan. Ze vinden het allemaal goed, maar het moet wel overlegd worden. Zayn gooit zijn sigaret weg en we lopen met zijn allen naar binnen. Dit wordt echt leuk.

'Maar, wacht, straks ziet Harry je..' zegt Liam.

'Oh ja, niet over nagedacht. Eh.. misschien moet ik in een kleedkamer zitten of zo...?' zeg ik.

'Ja, kom maar, ik breng je wel.' zegt Niall. Terwijl de rest naar de 'One Direction Hang-Jongens-Club kleedkamer' vertrekt, lopen Niall en ik naar een andere kleedkamer. Hij leidt mij de kamer in. 'Dan ga ik maar weer!' zegt Niall vervolgens. Hij loopt weg. 'Oh Niall, wacht even.' zeg ik snel als hij in de deuropening staat. Niall draait zich om en zegt 'Jaaaa..' met een glimlach ;). 'Je bent een schat.' en ik geef hem een kus op zijn wang. Het betekende verder niks hoor, Harry is the one, maar Niall is zo'n goede vriend. Ik begrijp echt niet waarom hij nog geen vriendin heeft.

Een halfuur later loopt er plotseling een vrouw naar binnen met een koffer. 'Hallo Kate, Niall heeft mij gestuurd. Hij zei mij dat je visagie nodig had ?' Niall, is dit soms een belediging? Maar, misschien heeft hij ook wel gelijk. Ze zeggen altijd dat je een bleekscheetje bent als je op het podium staat, dus ik had het inderdaad nodig. 'Ja, klopt.' zeg ik.

De jonge vrouw van in de twintig loopt de kamer verder in en legt haar koffer op de kaptafel. Ze opent hem en de make-up hemel opent. 'Ga maar zitten.' zegt ze en ze wijst mij een stoel aan. Ik doe wat ze zegt. 'Ik ben Eve.' zegt ze. 'Hoi, ik ben Kate.'

'Waarom heb je make-up nodig? Dit vraag ik zodat ik weet hoe ik je moet opmaken.' vraagt Eve vriendelijk. 'Ik ga een verrassingsact doen voor Harry, dus ik kom ècht op het podium.'

'Oh, wat spannend zeg! Zal ik ook iemand vragen voor je haar? Dan kom je er tiptop uit te zien!'

'Graag, haha.' Ze pakt haar telefoon en belt naar ene Lisa. ' Hi Lisa, I'm sitting next to Kate, a beautiful lady and she's going to do something special for Harry, so we need to do her make-up and her hair. Could you do her hair? .... Alright, yes, room 14. Fast!' Eve hangt op en start met de concealer en vervolgens de foundation. 'We gaan je helemaal mooi maken, schat.' Nog geen twee minuten later komt Lisa binnen gewandeld met, alweer, een koffer. Ze pakt er een kruk bij en gaat achter mij zitten. 'Hey, ik ben Lisa en ik ga je haar doen.'

'Heei, ik ben Kate.'

'Ik hoorde dat je iets spannends gaat doen, zeg. Ik had het idee om je haar te krullen, maar dan wel in heel dunne krullen, zodat het er lekker vol uit ziet.' Ik knik. 'Lijkt mij leuk!'

Lisa sprayt iets in mijn haar, zal wel iets van een heat-protecter zijn of zo, en kamt het vervolgens. Terwijl ze dat doet begint Eve aan de poeder en daarna aan mijn oogschaduw.

'Je hebt erg mooi haar zeg.' zegt Lisa.

'Dankjewel' Ze stopt met kammen en ik hoor dat er iets in het stopcontact wordt gestopt, de stekker. 'Hi, It's me, Lisa. I've got an emergency. I must curl the hair of Kate and it's a lot of work, so could you help me, please? ... Thankyou!' Eve begint ondertussen aan eyeliner, denk ik.

'Oh god, ik vergat bijna de blush!' zegt Eve nadat ze de eyeliner heeft aangebracht. Ze zegt dat ik mijn ogen weer mag opendoen.

Lisa begint net met de krultang als er nog een vrouw binnen loopt, en even serieus, zij heeft mooi haar zeg! Blonde pijpenkrullen met op het eind iets bruiner, een dip-dye. Ze zwaait naar mij. 'Ik ben de assistente van Lisa. Mijn naam is Cher.' Cher lijkt mij ook erg aardig. Ze gaat achter mij zitten en helpt Lisa met het krullen.

Nadat Eve de blush heeft gedaan, plakt ze nepwimpers (yak?) op en doet ze mijn lippen. Vervolgens pakt Eve een nagellak en lakt mijn nagels in een perzikachtig kleurtje. Opeens is de stekker van de krultang uit het stopcontact en wordt er iets in mijn haar gesprayd, ben ik nu al klaar? Eve pakt een nageldroger (denk ik) en legt mijn vingers er één voor één onder. Terwijl ze dit doet wensen Lisa en Cher mij succes en lopen weg. 'Bring Leah with her stuff!' roept Eve nog snel. Ik kijk op mijn horloge, nog 1 minuut en het concert begint. Ik hoef pas het derde kwartier op, maar blijkbaar weten Cher, Lisa en Eve dat niet..

Nog geen 30 seconden later en Leah loopt de kamer in. 'Je had mij geroepen?' vraagt Leah aan Eve.  'Ja, dit is Kate en ze heeft wat leuke sieraden nodig.' Leah bekijkt mij even goed. Vervolgens opent Leah haar koffer (alweer) en haalt er een paar sieraden uit waaronder een ketting met een veertje, een stel armbanden en twee ringen. Ze hangt mij de ketting om en wacht totdat Eve klaar is met mijn nagels. Daarna doet Leah ook nog de ringen en armbanden bij mij om. 'Dankjulliewel hè!' zeg ik. 'Kijk maar eens in de spiegel.' zegt Eve. Ohja, haha. Ik sta op en draai mij naar de grote spiegel.

.... Wauw. Ik ben echt mooi geworden. Mijn haar heeft hele kleine, lange krulletjes. Ik heb zo'n wing met eyeliner en de oogschaduw is mooi paarsig. Mijn wimpers zijn zeker 2 keer zo lang en mijn lippen zijn mooi perzikachtig. Ik had dit echt niet verwacht. 'Wow..' fluister ik. Dan draai ik mij weer om en geef Eve een knuffel, Leah is inmiddels vertrokken. 'Dankje! OMG, echt dankjewel! Ik ben echt mooi geworden!'

'Geen dank, lieve schat. Ga nou maar knallen op het podium :D '

'Dat komt wel goed hoor, haha'

Eve vertrekt en ik ga zitten met een glas water. Dit gaat lukken.

REACTIES WERKEN MOTIVEREND (hihi)

I'm not the only one ~ Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu