6.5

2.2K 65 12
                                    

MENSEN, HOE WAS ONE DIRECTION EERGISTEREN? WOOOOOOOHOOOO

Harry Styles

Backstage

Ik kan niet geloven wat er net gebeurt is. Kate wilde mij terug, eindelijk, en dat heeft ze zo mooi gedaan.  Ik ben ook boos op haar geweest, believe me, maar ik wist wel waarom ze me nooit meer wilde zien: er werd een roddel verspreid. Ik denk en weet dat het ons sterker gemaakt heeft.

De show was afgelopen ná Kate's optreden, ookal was het optreden zeker een kwartier korter, ik kon niet meer en het publiek vond het niet erg aangezien zij gewoon een legendarisch (:D) optreden hebben gehad.

We lopen naar de kleedkamers, met z'n allen. 'Ohh, ik ben zo blij dat je terug bent!' roept Niall terwijl Kate op zijn rug zit. 'Jaaaa, ik ben ook zo blij om je weer te zien!' roept Louis erachter na terwijl hij op Kate's rug springt. 'NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!' gilt Kate. Niall, Kate en Louis donderen onderuit. Gewoon, zo grappig om te zien. Niall ligt op Kate's benen en Kate ligt op Louis's zijn benen. Zayn schreeuwt: 'DOMINO DAAAAY!' en ik pak mijn telefoon om er foto's en filmpjes van te maken. Weetje, Kate IS eigenlijk een lid van One Direction, zonder dat ze meezingt. Ze hoort er gewoon helemaal bij en, oh, wat ben ik blij dat ik haar mijn verkering kan noemen. Kate is zo mooi, haar ogen, haar haar, haar lach, haar kleding, haar stem, haar innerlijk. Ik kan geen minpunt van haar noemen, terwijl ik wel denk dat we later ook onze irritaties krijgen, want dat heeft iedereen nou eenmaal.

Niall, Louis en Kate staan op en Liam is ondertussen, al lachend, de kamer in gestrompeld. We kunnen niet stoppen met lachen. Ik bedoel, als je had gezien hoe die val eruit zag, aaahahahaaa! Het is fijn om Kate's mooie lach weer te zien. 'SHOUUT!' roept ze opeens. 'Moon zit nog in het publiek!'

Ze geeft me vlug een kus en rent vervolgens weg waarbij ze nog kort roept: 'Ik zie je zo!'

Kate Prince

Oh, god, ik ben ook zo'n groentje, hè. Laat ik mijn vriendin gewoon loner in het publiek zitten. Ik hoop dat ze niet boos of jaloers is, want van dat laatste heb ik wel genoeg. Ik ren naar buiten. Hopelijk staat ze er nog en is ze niet met m'n moeder mee gegaan! Als ik via de nooduitgang (waar de jongens dus het rookkwartiertje hebben..) naar buiten ga, stop ik met rennen. De sigaretten van Zayn liggen op de grond, maar er liggen nog veel meer vertrapte, vieze sigaretten. Ik loop rustig naar de voorkant van het grijze gebouw. Direct zie ik de fans aan de voorkant. Gosh, daar moet ik allemaal langs. Ik verzamel mijn moed bij elkaar en loop verder. Is het ook niet een beetje onprofessioneel om je als 'beroemdheid' meteen na je optreden buiten te vertonen? Ach, ja, dan kennen ze Kate Prince nog niet. Het was misschien wél handig geweest om een zonnebril mee te nemen want dan val ik iets minder op..

Ik loop langs de menigte en merk dat ik er nog best goed vanaf kom. Iedereen praat met elkaar, zeker over het optreden, en daardoor hebben ze geen oog voor mij. Ik loop naar de overvolle parkeerplaatsen. Na even zoeken zie ik de auto van mijn moeder met haarzelf en Moon erin. Moon stapt uit en rent op me af. Ze knuffelt me.

'OMG! Je hebt gewoon gezoent met focking Harry Styles, man! Zoent ie lekker? Wat hebben jullie net gedaan? Tell me everything! Oh, en trouwens, je Twitter account is echt aan het spacen gewoon! Er is een hashtag van YOU!!! MENS, I'm so proud, há.' Wow.

'Eh.. Moon, je krijgt het straks allemaal te horen, maar ik moet nu eerst terug.. Ze wachten op me..'

'Waaaat, wieee? Wacht One Direction op jou?' Ik knik.

'WOW, ik ga mee!'

'Ehh.. okéé :) '

'Maar, je moeder dan?' zegt Moon slim.

'Oh jaa, eh.. ik kan er voor zorgen dat we naar huis worden gebracht, dus, we kunnen het proberen te vragen..'

Net als ik naar de auto wil lopen, staat ze twee meter achter Moon. 'Dat heb ik liever niet, maar het mag..' Moon en ik juichen en knuffelen elkaar. 'Dames, dames! Kate, je moet me wel 1 ding beloven.'

'En dat is..?' vraag ik voorzichtig, bang voor wat er komt.

'Dat je mij in detail uitlegt hoe Harry Styles zoent.'

Moon en ik lachen en lopen samen terug naar het concertgebouw.

'Doeei schat!' roept mijn moeder.

'Doeeeeei MAM!' roep ik terug.

Ahh, jullie maken mijn dag echt weer goed gewoon. 110.000 las !! Ik ben zo trots op jullie (en ook lichtjes op mezelf, hihi...) Elke positieve reactie komt echt bij mij binnen alsof de winter net is geweest en de eerste zonnestralen weer te zien zijn.

Ik ga mijn boek laten drukken (1 exemplaar), puur voor mijzelf dus, omdat ik veel van jullie en WattPad geleerd heb en omdat ik het natuurlijk gewoon cool vind om mijn eigen boek in de kast te hebben staan. Daarvoor ga ik ook een voorkant maken, dus als je tips hebt, reageer hieronder :)

Nog een updatetje: het verhaal gaat verder! Er komen nog, denk ik, 2 hoofdstukken hier en daarna ga ik over naar het verhaal waar ik het lang geleden over had.

Na veel gestem op de One Direction leden heb ik besloten (onder invloed van de stemmen) om het verhaal over Niall te houden. Ik hoopte dit stiekem al, en er kwamen veel stemmen voor hem.. [Op de één of andere manier heb ik het gevoel dat ik dit al eerder heb verteldd, nevermind.. DÉJA VUUU]

Heel erg bedankt voor het (oké, lol, er wilde een mus naar binnen, hij zat tegen het raam aan te fladderen, LOOOOLL!), heel erg bedankt voor het lezen van het verhaal, DAT DUS NOG NIET OVER IS, en dat jullie mij de gelegenheid hebben gegeven pauzes tussen de hoofdstukken te hebben { soms kon je die pauzes meer vakanties noemen, I knoww :( } Ik heb echt genoten van het schrijven voor jullie en ik ben zo gelukkig om uit jullie reacties op te maken dat jullie het zo leuk en mooi vinden. Echt, heel erg bedankt.

En, nu, zoals One Direction het altijd zegt: A massive thankyou to you guys, cause we wouldn't be where we are today without you..

I'm not the only one ~ Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu