6.0

2.8K 81 6
                                    

Harry Styles

We moesten weer optreden morgen, maar ik wilde het niet! Ik kòn het niet eens. Kate had me verlaten door zo'n stomme joke van de Glamour. Waarom posten ze in hemelsnaam zo'n dom artikel. Ik was boos, nee razend. Kate wilde me niet terug. Ik weet niet eens of ze er al achter is dat het nep is! Waarschijnlijk wel, ook toen ik haar ging halen.

De jongens hadden me meegenomen naar Fantasy Island, een pretpark. Daar vergat ik Kate hèèl even, wanneer ik in de Volcano zat. Ik kan het nog steeds niet geloven. We hadden gezoend en het was èchte romance. Nu is het klaar, over en uit.

Af en toe zit ik alleen in mijn kamer of in een hotel. Dan denk ik extra veel aan Kate, waardoor ik... moet huilen. Ja, echt, ik huil ook wel is, zeker nu. Misschien moet ik terug naar Kate gaan. Ze wist waarschijnlijk nog niet dat het nep was, de foto. Ik moest wel terug!

De jongens waren boodschappen doen. Ze hadden nog gevraagd of ik ook meeging, maar nee, ik wilde niet. Meelevend keken ze me aan. Ik wist dat ze binnenkort zouden beginnen over het vergeten van Kate. Dat ze het niet waard was. Ik weet dat ze dan zouden liegen. Ze houden dan wel minder veel van Kate als ik, maar zij zijn ook wel gek op d'r, I'm sure.

Ik pakte mijn auto en reed naar Kate's huis. De vorige keer viel ik van het balkon af, toen ik weer naar beneden ging. Misschien was het maar handig als ik gewoon aan ging bellen. Ik drukte op de bel. Bijna meteen werd de deur geopend. Er leek een sprankeltje opwinding in de ogen van Kate's moeder te zitten, maar toen ze mij zag, verdween dat. Mevrouw Prince had hele grote diepe wallen en rode ogen. Ze had gehuild en niet geslapen. Wat was er aan de hand?

'Eh.. Hi. Misschien kent u me niet maar ik ben een vriend van Kate.'

'Mijn god. Jij bent Harry S.. Harry.. Sss...'

'Styles' vulde ik aan.

'Ja, precies, dat zei ik. Zeg me alsjeblieft dat je weet waar ze is!' Ze smeekte het me.

Ik was overdonderd. Kate was er niet. Ze is gevlucht. Om... mij?

'Eh.. nou..' stamelde ik.

'Je hebt haar toch niet aan de drugs gevoerd, hè?' Mrs. Prince keek me even venijnig en vals aan.

'Neee, natuurlijk niet!' riep ik net iets te hard. En toen kwam er een stilte. Ik had het gevoel dat ik haar beledigd had, alsof ik haar het gevoel gaf dat ze dom was om zoiets tegen me te zeggen.

'Kom binnen.' zei ze met een hard gezicht.

Die middag hebben we over Kate gepraat. Kennelijk wisten de ouders van Kate al dat we verkering hadden en over de nep-affaire. Ook over Samuel. Dat deel kende ik nog niet. Ja, oké, ik wist dat Samuel een rol had. Maar Kate had geweigerd om het me te vertellen. Het zal moeilijk geweest zijn voor haar om het te vertellen. Samuel die haar verkracht had, ik kon hem wel vermoorden! Hoe durft hij met die vieze tengels van hem MIJN meisje aan te raken?! ZE IS VERDOMME VAN MIJ. VIEZE..

OHH, wat was ik woedend. Samuel liep nog steeds rond over straat! Straks had hij Kate gevonden en was ze weer de verkorenen. Ik ging Samuel aangeven, en oh, die zal hangen...

Weer Harry stukjeee x

Willen jullie ALSJEBLIEEHIEEFT juultjeeh voor me fannen? PLEAAAASSE. Misschien krijg je dan ook wel een fan van mij ;D

Oké, fijn, ik zie net dat ik een 6,1 heb voor me wiskunde proefwerk terwijl ik serieus dacht dat ik een 9 ging halen. En ik sta al zo laag.

I'm not the only one ~ Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu