"hoofdstuk 15"

93 5 2
                                    

Zoals gewoonlijk word ik wakker van mijn wekker, kies ik een leuk outfit uit en maak ik me klaar. Het is vandaag woensdag dus over 2 dagen is homecoming en heb er echt zin in vanmiddag gaan we met de meiden naar de stad om voor jurken te kijken enzo. 'Goeiemorgen' zeg ik als ik de keuken in loop 'goeiemorgen lekker geslapen' vraagt papa, ik knik 'ja hoor.' 'Roos als je wilt mag je rij lessen gaan volgen je bent 17 en je mag hier in Amerika vanaf je 16e je rijbewijs halen.' Ik kijk hem verbaasd aan 'jaa als dat mag heel graag papa.' ik geef hem een knuffel 'dankjewel' mompel ik. 'Geen probleem lieverd.'

Ik ga samen met Nicky naar school en we gaan gewoon naar onze kluisjes enzo, de eerste 3 lessen verlopen gewoon rustig geen gezeik niks dus dat is mega fijn. Na het 3e les uur gaat de bel dat betekent dat het pauze is yehes, Nicky en ik lopen samen naar de aula toe de rest zit al aan te tafel. 'Heeeeey' zeg ik als ik ga zitten en iedereen zegt hoi terug, 'waar hebben jullie het over' vraagt Nicky. 'Oh over homecoming en de dates ens' zegt Daniël, Nicky knikt. 'Ja hoe gaan we dat eigenlijk doen aangezien we niet meer met een even getal zijn omdat ik er bij ben gekomen.' 'Nou euhm ik heb al een dat dus jullie kunnen het met z'n 8e uitzoeken' zegt Sven. De hele groep kijkt hem met open mond aan. 'Serieus wie dan' vraagt Loïs enthousiast.' Sven begint mega erg te blozen 'euhm ja jullie weten dit nog niet denk ik maar ik val op jongens dus ik ga met een jongen en jullie zien vrijdag wel wie het is.' Daniël en Max grijnzen 'thats our boy' zeggen ze trots en geven Sven een knuffel. Ik glimlach echt mega leuk dit. 'Maar euhm wat gaan wij doen dan' vraagt Loïs, 'euhm ik heb geen idee' zegt Max. 'Nja we hebben de middag pauze ook nog he' zegt Ivy en 2 seconden later gaat de bel. Ik heb het volgende uur alleen met Daniël

p.o.v Daniël
Het is pauze en iedereen uit de groep is er al behalve Rosalie en Nicky, niet veel later komen ze aan lopen en Roos is echt een mooie meid. 'Heeeey' zegt ze blij als ze op de stoel tegen over mij gaat zitten. In de pauze hebben we het een beetje over homecoming, ik zit eraan te denken om Roos te vragen als mijn 'date' maar ik denk dat ik dan ruzie heb met Jacke maar dat maakt me eigenlojk niet heel veel uit. Hij is echt de grootste lul en zo iemand verdient Roos niet. En Sven is ook uit de kast gekomen naar de groep echt mega leuk ik zag het wel al aankomen maar alsnog is het echt mega leuk nieuws. 'Nja we hebben de middag pauze ook nog he' hoor ik Ivy ineens zeggen en 2 seconden later gaat de bel. De les die ik nu heb, heb ik met Roos, ik en Roos lopen samen naar de les en we hebben het een beetje over het huiswerk wat we hadden en het project wat er aan komt helaas mochten we zelf geen groepjes maken. We lopen de klas in en we gaan naast elkaar zitten.

De docent begint de les. 'Zoals ik jullie al verteld had gaan we de komende tijd werken aan een project en ik heb de groepjes gemaakt.' 'Ik hoop eigenlijk dat we het samen moeten doen' zeg ik tegen Roos, ze knikt en glimlacht. 'Rosalie moet met Jacke en Daniël.' Oh great met de grootste zak van de school ik kijk naar Jacke en zie dat hij oog contact maakt met Roos en dat hij grijnst maar besteed er verder geen aandacht aan.

p.o.v Rosalie
We zitten bij biologie en de docent is de groepjes aan het opnoemen 'ik hoop echt dat we samen zitten' zegt Daniël. Ik knik en glimlach ik ben er deze les niet helemaal bij, ik schrik op als ik mijn naam hoor 'Rosalie jij zit met Daniël en Jacke' ik knik. Ohnee dit gaat nooit goed komen en Daniël en Jacke, ik kijk achterom en zie Jacke grijnzend naar mij kijken in mijn ooghoek zie ik Daniël ook naar hem kijken. Ik rol mijn ogen en draai me weer terug 'dit gaat dus echt nooit goed komen he' zeg ik, Daniël knikt en zucht. De docent is nu allemaal dingen aan het uitleggen over dat project en wanneer het af moet zijn.

De bel gaat en de les die ik nu heb, heb ik samen met Nicky. Ik loop de klas in en zie Nicky al zitten. 'Heey' zeg ik als ik naast haar ga zitten 'hey hoe is ie' 'ja goed hoor met jou' zeg ik. 'Ja gaat wel goed en vanmiddag lekker shoppe' zegt ze met een grijns, ik grinnik 'jepp zin in' zeg ik enthousiast. 'Oke leerlingen nu zijn jullie stil want anders hebben jullie een probleem.' 'Zo beetje boos volgens mij' fluister ik naar Nicky en ze schiet half in de lach en ik ga automatisch mee. 'Dames ik heb last van jullie als ik jullie nog een keer hoor kan je ophoepelen' zegt de docent ik knik, maar deze waarschuwing heeft echt zoo geen nut want we kunnen gewoon niet stoppen met lachen. 'Ja oke ik heb hier geen zin in pak jullie spullen maar en ga je maar melden kinderachtig gedrag' zegt mevrouw Jones. 'Ja mevrouw ik ben het hier dus totaal niet mee eens mogen we niet eens meer lachen' zegt Nicky met een arrogante toon, ik shiet vol in de lach echt ik kom niet meer bij. 'Ik ga deze discussie niet met jou aan Nicky gaan jullie je maar melden.' Nicky zucht en we pakken onze spullen in.

(Ohja ik weet dat er niks van al die lessen klopt welke ze met wie heeft dus het spijt me voor de verwarring ik had het beter kunnen doen dat ze alle lessen met Nicky heeft en een paar met de rest😅😅)

p.o.v Nicky
'pff wat een zeik wijf we mogen niet eens meer lachen' zeg ik als we samen naar de receptie lopen 'nee ik weet het echt rete irritant' zegt Roos nog steeds half lachend en ik begin ook weer te lachen. Ik schrik op als ik tegen iemand aanbots, ik zet een stapje achter uit en zie dat het Sem is. Oh god waarom kom ik hem overal tegen ik hoef hem niet meer te zien. 'Euhm sorry ik keek niet waar ik liep' zeg ik 'maakt niet uit doei' zegt hij en loopt weer door. Roos kijkt me raar aan. We gaan ons gewoon melden en wachten tot de pauze begint, als de bel gaat is het echt altijd meteen een chaos in de aula. De rest van de groep komt al aan lopen 'haihai' zegt Liv 'haiiii' zeg ik terug.

p.o.v Rosalie
Het is again pauze en we hebben het gewoon over van alles en nog wat 'Roos wil je effe meekomen' vraagt Daniël aan mij ik kijk hem raar aan 'sure' zeg ik en samen lopen we naar de gang. 'Euhm ik wil graag dat je met mij naar homecoming gaat dus zeg maar als mijn date' zegt Daniël zenuwachtig. arghh omg 'jaa tuurlijk wil ik dat gekkie' en geef hem een knuffel. Ik ga weer aan de tafel zitten 'omg Nicky Daniël heeft me als date gevraagd voor homecoming' ze kijkt me verbaasd aan 'super leuk' zegt ze enthousiast en geeft me een knuffel. We hadden nog 2 lessen en daar is niet echt iets bijzonders gebeurd.

The New Girl In Miami {GESTOPT}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu