"hoofdstuk 10"

131 6 1
                                    

Ik word wakker van iemand die op de deur klopt, ugh laat me slapen ik ben nog zooo moe. Maar het geklop wordt al snel harder en iemand roept mijn naam, ik stap met mijn slaperige hoofd mijn bed uit en loop richting de deur en maak hem open. Mijn vader staat voor de deur 'goeiemorgen Roos' 'goeiemorgen' zeg ik terug. 'We gaan zo ontbijten kom je ook? over een kwartiertje moet je klaar zijn alles in gepakt en wel na het ontbijt gaan we meteen naar huis' ik knik 'komt voor elkaar tot zo'

Ik pak een leuk setje kleding uit mijn koffer en kleed me om ik doe nog even snel wat mascara op en als ik dat heb gedaan, loop ik naar de kamer van mijn ouders. Ik klop op de deur 'ik ben klaar hoor!' zeg ik. Ik hoor een soort van ja aan de andere kant van de deur dus ik wacht gewoon even tot ze naar buiten komen, na ongeveer 3 minuutjes komen ze de kamer uitlopen. 'Goeiemorgen lekker geslapen' vraagt Monica 'ja hoor' zeg ik.

We lopen met z'n drieën naar het ontbijt we gaan aan een tafeltje, en we praten gewoon over van alles en nog wat tussendoor haalt iedereen wat eten. We hebben het ook over school, ik vind het best wel spannend zo helemaal op een nieuwe school ik hoop echt dat ik bij Bella in de klas kom en niet bij Jacke. Maar ja we zien het allemaal wel k moet me daar niet al te druk om maken.

Als iedereen klaar is met eten ruimen we onze spullen op en lopen naar onze kamers. 'Roos we gaan over een half uurtje vertrekken zorg je dan dat je klaar bent' 'doe ik tot straks'. Ik loop mijn kamer in en plof op mijn bed en ik scroll nog wat door insta, ik zie allemaal foto's van leuke koppeltjes voor bij komen en ik wil dat zoo graag weer hebben maar ik moet gewoon even geduld hebben tot ik weer iemand tegen kom. Ik bel nog even met Nicky om te zeggen dat ik vanmiddag weer thuis kom en voordat ik het weet ik het half uur al voorbij en check ik nog even of ik zeker ben dat ik alles mee heb genomen en in mijn koffer hebt gestopt. Als ik de kamer heb gecheckt loop ik naar buiten, ik zie dat papa en Monica al staan te wachten op mij. 'haii' 'zullen we maar uitchecken en naar de auto gaan dan zijn we rond 3/4 uur weer thuis' vraagt papa, ik knik 'goed idee'.

Papa heeft uitgecheckt en we lopen naar de auto ik leg mijn koffer achterin en ik ga in de auto zitten, ik doe mijn oortjes in en ik zet een leuke playlist op. Ik merk echt dat ik moeite heb om mijn ogen open te houden en eigenlijk voor ik het weet val ik in slaap.

Ik word wakker en ik zie dat we al in de straat zijn. 'Lekker geslapen' zegt papa als hij ziet dat ik wakker ben, ik rek me uit en geeuw 'prima' zeg ik half lachend. Papa rijd de auto de garage in en ik stap uit pak mijn koffer uit de achterbak. 'Dankjewel voor dit leuke weekend' zeg ik en geef papa en Monica een knuffel 'geen probleem lieverd' zegt Monica, ik knik. 'Is het goed als ik mijn spullen uit ga pakken en ik naar Bella ga' vraag ik 'prima laat je wel even weten wat je met het eten doet' 'doe ik' roep ik nog ik was al onderweg naar mijn kamer namelijk. Ik bel Nicky en gooi mijn koffer op het bed 'hee Nicky ik ga even mijn spullen opruimen en dan kom ik naar jou toe oke?' vraag ik 'is prima tot straks' hoor ik haar zeggen, topp. Ik leg mijn vieze kleding in mijn wasmand en leg alle spulletjes terug op hun plek, ik kijk nog even in de spiegel hoe ik eruit zie en doe mijn haren nog even goed. Ik pak een tasje uit de kast die bij mijn outfit past en loop naar beneden.

'Doeiiiii' roep ik voor ik de deur uit loop. 'Veel plezier' roepen papa en Monica 'dankjewel' roep ik en trek de deur achter me dicht en loop naar Nicky haar huis. Als ik bij Nicky's huis ben bel ik aan en niet veel later doet Bella de deur open 'Heeeey' zegt ze als ze me een knuffel geeft 'haii hoe is het met jou' vraag ik, 'goed hoor met jou leuke weekend gehad' vraagt ze. 'Jaaa super leuk weekend gehad en met mij ook alles goed wat gaan we doen naar de stad' vraag ik, 'dat lijkt me een goed idee maar zullen we eerst wat drinken' zegt ze 'ja hoor is goed ik lust wel wat' lach ik.

Als we in de keuken zitten praten we gewoon een beetje over van alles en nog wat en natuurlijk over dit weekend en school wat morgen gaat beginnen, spannendd!! ik heb er best wel veel zin in maar ik ben ook echt best wel zenuwachtig, omdat het natuurlijk heel anders is dan in Nederland maar dat is gewoon een kwestie van wennen.

Als we ons drinken op hebben gaan we naar de stad. We gaan zoals gewoon lijk eerst langs de starbucks en daarna gaan we gewoon wat winkels in. 'Ohja wat gaan we eigenlijk doen met eten want dat moest ik laten weten aan papa' vraag ik 'euhmm zullen we gewoon hier in de stad iets gaan eten we zijn hier nu toch' zegt ze 'prima'. Ik app papa *hey papa ik en Bella gaan iets eten in de stad zie jullie vanavond weer xx* ik wacht op een reactie van papa *helemaal prima, laat maar weten hoeveel het gekost heeft voor jullie beiden. Tot vanavond x*. 'Het mag' zeg ik enthousiast 'yehes' zegt Nicky lachend ik lach mee. 'Zullen we dan even een leuk restaurant uitkiezen of zullen we gewoon naar de mac gaan' zegt Nicky, ik grijns 'zullen we gewoon naar de mac gaan' zeg ik half lachend ze knikt. Samen lopen we naar de mac bestellen ons eten.

Wanneer we klaar zijn met eten is het in middels 7 uur 'ik ga maar is naar huis toe denk ik' zeg ik 'want morgen begint school en ik wil wel een beetje fit zijn.' Nicky knikt 'lijkt me een goed idee.' We ruimen onze spullen op en gaan naar huis als we in de straat zijn neem ik afscheid van Nicky en zeg dat ik haar nog wel app hoe we het morgen ochtend doen met naar school gaan ens. Het is inmiddels half 8 en ik doe de voordeur open. 'Hoii ben thuis' roep ik 'helemaal goed' roept papa. Ik loop naar de woonkamer, 'en heb je het leuk gehad' vraagt papa, ik knik 'maar ik ga naar boven even douche en daarna ga ik slapen' 'isgoed' zegt papa 'slaaplekker en tot morgen'.

Ik ga naar boven ik spring nog even snel onder de douche en kleed me om in mijn pyjama daarna ga ik in bed liggen en voor ik het weet val ik in slaap.

400 vieuws omygod dankjewel iedereen!' xx

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now