"hoofdstuk 14"

99 5 0
                                    

Ik word wakker van mijn wakker, uff ik wil nog helemaal niet opstaan. Ik verzamel toch maar de moed om uit bed te gaan ik loop naar mijn  kast en kies een leuk setje kleren uit voor vandaag: een simpel rokje en een leuk shirtje.

( outfit Roos)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( outfit Roos)

Nadat ik me heb omgekleed loop ik naar de badkamer en doe wat makeup op en doe mijn haren goed, in loop naar beneden en eet wat. Ik pak mijn tas nog snel in en poets mijn tanden, zeg papa en Monica gedag en ga samen met Nicky naar school we hebben vandaag alle lessen samen mega chill. Op de weg naar school hebben we het over van alles en nog wat en het is vrijdag home coming en heb daar echt mega veel zin in, ik heb alleen nog geen date.. maar dat komt wel het is wel een rustige dag de eerste 2 uren waren wel saai maar wel te doen dus we hebben pauze nu.

Ofcourse gaat ons groepje weer aan de tafel zitten waar we altijd zitten, we zitten gewoon een beetje te praten en te lachen als ik ineens een kuchje hoor. Ik draai me om ohgod there we go het 'vriendinnetje' Jacke. 'Jij pakt mijn vriendje af' gilt ze hysterisch, ik kijk haar vragend aan 'ja doe maar alsof je van niks weet vieze slet.' 'Waar de fuck slaat dit nou weer op ik weet niet maar ik pak jouw vriendje niet af.' Ze kijkt me gekwetst aan en een van der meelopertjes begint te praten. 'Luister jij achterlijke debiel laat Jacke met rust of er zwaait wat.' 'Okee dan byebye' ik draai me terug om maar ze waren blijkbaar nog niet klaar met me, Claire gooit zonder pardon haar smoothie die ze in haar hand heeft over mij heen. 'Hallo doe effe normaal' zeg ik boos als ik opsta en omdraai. 'Dat is je karma bitch' zegt Claire en ze loopt samen met haar meelopertjes weg, ik kijk om me heen en zie dat meerdere mensen me aan het filmen zijn.

Ik ren naar de wc om me schoon te maken maar ik ben niet de enigste die de aula uitrent, Nicky, Ivy en Jacke rennen ook mee.

p.o.v Jacke
Het is pauze eindelijk, ik loop met Sem en Fabian richting onze tafel en natuurlijk komt mijn o zo gezellige ex Claire weer mijn aandacht trekken. 'Hey Jackie' giegelt ze als ze op mijn schoot komt zitten. Ik besteed er geen aandacht aan ik kijk de aula rond en mijn ogen blijven hangen op Rosalie, ze is zoo mooi veel mooier dan iedere meid waarmee ik het bed heb gedeeld en ze is anders dan de anderen. 'Waar kijk je naar Jackie' vraagt Claire, 'ik kijk naar niks' maar al snel heeft ze me door. 'En wie is die tyfus hoer nou weer ik heb haar al vaker in jouwn buurt gezien' ik zucht 'moet dit kan je niet gewoon een keer niet zo fucking jaloers doen het over tussen ons weet je nog' zeg ik. 'Nee dat kan ik niet ik ga is even een praatje met haar maken.' Ik wil haar nog tegen houden maar ze is al weg, als dit maar goed af gaat lopen. Ze hebben een heel gesprek en Roos draait zich weer om, maar Claire is nog niet klaar met haar en gooit zonder pardon haar smoothie over Roos heen, oke heel eerlijk gezegd deze zag ik niet aankomen ik vind het ergens wel grappig maar het is ook mega zielig. Ze is gewoon voor de hele school voor lul gezet.

Als ik zie dat Roos de aula uitloopt met Nicky en Ivy achter zich aan loop ik ook de aula uit. 'Roos' roep ik, Nicky draait om 'niet nu Jacke dit is waarschijnlijk ook jouw schuld' zegt ze. 'Euhm nou nee ik wist niet eens dat ze dit ging doen ze is gewoon een jaloers kreng die niet begrijpt dat het uit is tussen ons.' Rosalie is inmiddels ook omgedraaid 'maar Jacke als je het niet erg vindt kunnen we dit gesprek straks verder afmaken ik wil nu graag deze plak zooi van me af' zegt Roos dan, ik knik en ze gaan met z'n drieën de wc in.

p.o.v Nicky
Echt jonge die Claire ik wil haar zo graag vol in haar gezicht slaan maar als ik dat doe heb ik een probleempje, we lopen in de gang maar we zijn niet de enige Jacke is ook achter ons aangelopen. 'Roos' roept hij, ik draai me om 'niet nu Jacke dit is waarschijnlijk ook jouw schuld' zeg ik tegen hem. Hij gooit z'n handen onschuldig in de lucht 'euhm nou nee ik wist niet eens dat ze dit ging doen ze is gewoon een jaloers kreng die niet begrijpt dat het uit is tussen ons' zegt hij, ik knik en Roos draait zich ook om 'Jacke als je het niet erg vindt kunnen we dit gesprek een andere keer afmaken ik wil nu graag deze plak zooi van me af' zegt Roos, hij knikt.

We lopen met z'n drieën de wc in. Ik doe een hokje van de wc open en pak wat wc papier maak het nat en maak Roos haar gezicht schoon. 'Hebben jullie niet iets van extra kleding of in ieder geval een extra shirt bij' vraagt Roos. 'Ik heb wel een shirt in mijn kluisje liggen zegt Ivy. 'Topp wil je die voor mij pakken' zegt Roos tegen Ivy 'sure' zegt ze en ze loopt de wc uit.

p.o.v Rosalie
Echt ik schaam me dood de halve school heeft het gezien en het is ook sowieso gefilmd, er stond een hele groep mensen met hun telefoon om ons heen. En dan hebben we nog Jacke die weer het heilige boontje uit komt hangen helemaaal geen zin in. 'Ugh dit stinkt en plakt zoo erg' zeg ik terwijl ik een vies gezicht trek' 'zeg dat wel ja maar Ivy komt er zo aan met een extra shirt het is bijna uit je haar je moet het straks gewoon op een knot doen en niemand ziet er iets van' zegt Nicky met een glimlach. 'Dankje dat je dit voor me doet mij helpen enzo.' 'Ahjoh geen probleem doe ik graag' zegt ze ik glimlach. 'Haihai daar ben ik weer hier je t-shirt' zegt Ivy als ze binnen komt vallen, ik pak het shirt aan 'thankyouuuu' zeg ik en wil haar een knuffel geven maar dat is misschien niet helemaal handig.

Voor de rest van de dag heb ik Jacke niet meer gezien of gesproken en 's middags heb ik gewoon huiswerk gemaakt dus niet veel bijzonders en 's avond hebben we met de hele vrienden groep een film gekeken via netflixparty en dat was echt mega gezellig. Toen de film klaar was heb ik gedouched en ben ik gaan slapen.

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now