"hoofdstuk 6"

159 6 3
                                    


p.o.v Rosalie
Wanner ik wakker wordt door de zon heb ik meteen zin in deze dag want ik ga naar het strand zoveel zin in!

Ik pak mijn telefoon van mijn nachtkastje en zie dat ik wat appjes heb van Bella, hoe het met me gaat en of ik het naar me zin heb. Ik negeer het maar gewoon en stuur een snap naar wat vriendinnen en check m'n insta nog even snel voordat ik uit me bed ga en naar beneden loop.
Als ik beneden kom zitten Monica en papa al te eten 'goeiemorgen' zeg ik en ze zeggen goeiemorgen terug. Ik ga aan tafel zitten en begin aan mijn broodje met jam.

'Ik ga straks naar het strand toe, want weet echt niet wat ik anders moet doen misschien kan ik wel wat nieuwe vrienden maken' zeg ik enthousiast. 'Ja leuk idee misschien kunnen we morgen even naar de shoppingmall gaan samen!' Zegt Monica 'Oeh jaa goed idee doen we' zeg ik en in loop naar boven om nog even te chillen en alvast wat spulletjes in te pakken voor t strand: Zonnebril, zonnebrand, handdoek en een boek oh en wat eten en drinken.

Ik ga toch reageren op de appjes van Bella, dus ik open whatsapp en typ naar haar: hey Bella ja het gaat goed met me en ik heb het erg naar me zin maandag begin ik met school☺️ Kunnen we een keer bellen om te praten over wat er is gebeurd net voordat ik weg ging? Al snel heb ik een appje terug van Bella met daarin 'fijn om te horen dat je het naar je zin hebt en lijkt me een goed idee om alles even te bespreken laat maar weten wanneer je kan!' Oke mooi dat is geregeld.

Ik kijk nog even snel op mijn insta en zie wat leuke foto's voorbij komen van vriendinnen van mij, daarna kleed in me om en doe een rood wit blauw gestreepte bikini aan ik kijk in de spiegel perfect!

Ik kijk nog even snel op mijn insta en zie wat leuke foto's voorbij komen van vriendinnen van mij, daarna kleed in me om en doe een rood wit blauw gestreepte bikini aan ik kijk in de spiegel perfect!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe er gewoon een kort spijker broekje over aan een een oversized shirt. Pak mijn slippers uit mn kast en pak m'n tas met alle spullen erin en loop naar beneden 'ik ben naar het strand zie jullie vanmiddag!' roep ik en loop richting het strand. Het is al aardig warm buiten en de zon schijnt fel, wanneer ik bij het strand aankom die ik een groepje jongens volleyballen en een paar meiden liggen te kijken naar die jongens, ik besluit maar de andere kant op te lopen en zo min mogelijk aandacht te trekken. Ik loop een stukje door totdat ik een perfect plekje gevonden heb om te gaan liggen, ik leg mijn handdoek neer smeer me in en ga liggen doe oordopjes in en ga genieten van de zon.

Na een paar liedjes geluisterd te hebben die ik dat er een schaduw over me heen valt en dat is best vreemd want er staan hier geen bomen. 'Hey schoonheid' hoor ik dan een jongensstem zeggen, ik zucht 'wat moet je?' zeg ik op een geïrriteerde toon. 'Hoo rustig dametje zo bedoelde ik het niet, hoe heet je?' 'Rosalie en jij?' 'mooie naam voor zo'n mooie dame maar ik heet Jacke'. Ik zucht en rol mijn ogen 'je mag nu wel weer gaan hoor zeg ik, byebye' en maak en gebaar met m'n had dat ie weg moet gaan. Hij snapt de hint en loopt met een grijns op z'n gezicht weg.

Pff wat denkt ie wel niet wanneer ik weer wil gaan liggen zie ik een meisje op me af lopen 'jij hebt lef zo een grote bek hebben tegen Jacke' zegt ze lachend, ik kijk haar vragend aan 'huh wat bedoel?' ze slaat met haar hand op haar voorhoofd 'Jacke is de badboy hier uit de buurt en op Miami beach high, dus ik zou oppassen met wat je tegen hem zegt anders krijg je het zwaar' 'ooh ja dankje ik ga maandag beginnen op die school. Maar hoe heet je eigenlijk wel makkelijk om te weten zeg maar' en glimlach. 'Oh ja sorry ik ben Nicky en jij heet?' vraagt ze met een glimlach. 'Ik ben Rosalie en ben net nieuw hier' en glimlach. 'Leuk je te ontmoeten, ben je alleen hier of?' 'Jaa ik ben alleen want ja heb nog geen vrienden aangezien ik hier net 1 dag ben' en lach een beetje nerveus 'je hebt mij nu, wil je mee wat drinken halen' vraagt ze 'uh ja is goed'

Ik doe mijn spullen in mijn tas, zet mijn zonnebril op en samen met Nicky loop ik naar de bar toe om wat drinken te halen. Als we bij de bar aan komen groet ze een paar vrienden van haar denk ik en die zeggen hoi tegen mij. Ik ga op een barkruk zitten en Nicky komt naast me zitten 'wat lust je ik betaal wel' zegt ze 'uh doe maar een colaatje' 'komt voor mekaar' ik grinnik en Nicky bestelt een cola voor mij. 'Dankje' zeg ik als ze m'n colaatje aan geeft.

'Geen probleem, maar vertel is iets over jezelf ben wel benieuwd' zegt Nicky dan. 'Uh ja isgoed. Nou ik ben dus Rosalie maar noem me maar Roos en uh ik kom uit Nederland en maandag begin ik op Miami beach High en uh ja geen idee wat nog meer haha' en neem nog een slokje van mijn cola. 'Oehh leuk, misschien komen we wel bij elkaar in de klas' ze heeft echt een glimlach van oor tot oor op haar gezicht ,ik grinnik.

'Maar ik ga zo maar is naar huis toe denk ik het is al 4 uur' zeg ik dan maar. 'Ooh ja isgoed zal ik met je meelopen?' Vraagt ze 'uh ja waarom niet!'. We pakken onze spullen en we lopen samen het strand af. 'Maar waar woon jij eigenlijk?' Vraagt Nicky als we al een tijdje aan het lopen zijn. 'Als je mee loopt weet je het' zeg ik met een grijns en grinnik even, Nicky geeft me een duw 'nu maak je me nieuwsgierig' ik lach 'en dat is nou juist de bedoeling, maar we zijn er bijna'

❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥

Heey, ik wil effe zeggen dat ik echt super blij ben dat ik 81 reads heb nu!!

En ik heb niet altijd even veel inspiratie meer maar ja.

Hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden!
Xx Tess  (1065 woorden)

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now