"hoofdstuk 13"

119 4 2
                                    

'dankjewel he asshole' zeg ik tegen hem terwijl ik mijn spullen in mijn tas doe, samen lopen we naar de receptie.
------>------>------>------>------>------>------>
Over 5 minuten begint de pauze dus het is erg stil in de gangen terwijl we naar de receptie lopen. 'En wat komen jullie doen' vraagt de mevrouw achter de balie 'euh wij komen ons melden we waren eruit gestuurd omdat meneer mij niet met rust kon laten' ze kijk naar hem en dan naar mij. 'Goed voor deze keer laat ik jullie gaan omdat jij nieuw bent Rosalie maar laat dit niet te vaak gebeuren' ik knik, 'zo hebben wij even mazzel' zegt Jacke met een glimlach van oor tot oor ik rol mijn ogen 'nou en of maar ik ben er vandoor misschien zie ik je vandaag nog.' Zonder gedag te zeggen loop ik alvast naar het kluisje van Nicky toe, ik ben net bij haar kluisje en de bel gaat na 2 minuten zie ik Nicky aan lopen 'heyy hoe ging je les' 'ach houd maar weer op meneer had er voor gezorgd dat ik eruit gestuurd werd en toen had ik gezegd dat Jacke ook mee moest anders ging ik niet, dus toen moesten we melden alleen we hoeven niet na te blijven gelukkig.' 'Jeetje wat een verhaal maar zullen we in de aula gaan zitten' ik knik. We lopen samen richting de aula, meteen als we de aula in lopen kan je zien welke groepjes waar zitten ik kijk een keer goed rond en zie Jacke zitten met een meisje op zijn schoot die voortdurend aandacht vraagt. Ik kijk weg en loop met Nicky mee naar een tafel 'en dit is mijn vrienden groep' zegt Nicky, ik zie 4 jongens en 3 meiden zitten, ze kijken me allemaal aan en word er een beetje ongemakkelijk van. 'Hey, ik ben Rosalie en ben nieuw hier' zeg ik als ik aan een van de stoelen ga zitten. 'Hey ken ik jou niet al?' vraagt een van de jongens 'huh Daniël wat grappig dit, ik en Daniël zijn elkaar tegen gekomen toen ik dit weekend in Orlando was' zeg ik. 'Serieus dat meen je niet ohja ik ben Isabella trouwens en wat leuk dat je hier nieuw bent.' Ik glimlach de andere stellen zich ook voor. We zijn dus in totaal met z'n 9, Nicky, Isabella, Ivy, Liv, Loïs, Daniël, Mason, Sven, Max en ik ofcourse ik.

De pauze gaat echt super snel voorbij en het is echt een hele gezellige groep ik voel me er al helemaal thuis. De bel gaat 'hey welke les heb jij nu?' vraagt Nicky aan mij 'euhm aardrijkskunde jij.' 'Ik ook en Ivy en Daniël ook' 'gezelliggg' zeg ik. Met z'n vieren lopen we naar de les we kunnen in dit lokaal allemaal naast elkaar zitten dat is echt mega fijn. Deze les verloopt rustig en dit is ook de eerste les die ik niet met Jacke heb vandaag wat eerlijk gezegd best wel fijn is. Het was een wel interessante les het ging over duurzaamheid en die zooi, de les was echt super snel voorbij. Voor de rest waren de andere 3 lessen ook wel rustig ookal had ik een paar lessen met Jacke we zaten ver uit elkaar dus heb geen last van hem gehad, en in de pauze zaten we weer met de hele groep.

Als de bel van het laatste uur gaat stop ik mij spullen in mijn tas en loop ik samen met Ivy naar mijn kluisje, haar kluisje zit heel dicht bij die van mij dus vandaar. Ik kijk even op mijn telefoon en zie een appje van Nicky *heyy, wij en een paar mensen uit de groep vonden het misschien een leuk idee om nog even naar het strand te gaan aan gezien het nog super lekker weer is willen jij en Ivy mee?*. Ik laat het appje aan Ivy zien. 'Jaa leuk idee app maar dat we mee gaan, waar woon je eigenlijk' vraagt ze 'euhm ja ik woon recht tegen over Nicky echt super toevallig' grinnik ik. *Heyy, Ivy en ik gaan allebei mee ik wacht bij de parkeerplaats is dat oke?* *sure tot zo*. 'Ik heb Nicky geappt dat we mee gaan en ik ga naar de parkeerplaats want ik ben vanochtend samen met haar naar school gekomen.' Ivy knikt 'tot straks' zeg ik en loop daarna naar de parkeerplaats.

Als ik buiten sta te wachten op Nicky komen Jacke en zn vrienden ook nog even gezellig langs lopen. 'Hey schoonheid' grijnst Jacke als hij me ziet staan 'moet dit' vraag ik met een geïrriteerde stem, 'zo ze heeft nog een attitude ook' lacht een vriend van hem. 'Gast niet cool' zegt Jacke als hij omdraait 'dat is Fabian trouwens en die andere is Sem.' Ik knik 'maar eh je hebt me der wel eentje uitgezocht hoor' zegt Fabian, uff ik word hier zoo ongemakkelijk van he. 'Oke boys wedden dat ik haar eerder krijg dan jullie' komt Sem zich mengen. Ik lach 'pardon niemand van jullie krijgt mij ik val niet op fuckboys' zeg ik met een lief glimlachje. ' We gaan zien' zeggen ze in koor. Thankgod in mijn oog hoek zie ik Nicky aan komen lopen 'Nickyyy je bent echt mn redder in nood' roep ik en loop op haar af en geef haar een knuffel.

p.o.v Nicky
Als ik aan kom lopen zie ik Roos tegen een muurtje aan staan met 3 jongens ik gok zo Jacke en z'n aanhangertjes. 'Nickyyy je bent echt mn redder in nood' zegt ze als ze op me afkomt lopen en me een knuffel geeft ik kijk Jacke aan met een scheve blik. 'Roos wat is er' vraag ik terwijl m'n oog op Sem valt oh fijn dit komt deze flikker er ook nog bij. 'Ja ze zijn me lastig aan het vallen toch jongens een beetje discuseren over wie me het eerst in bed krijgt ' zegt ze vragend terwijl ze hun aankijkt. Sem kucht ongemakkelijk als hij me aan kijkt, voor degene die het zich af vragen Sem deed voor alsof hij iets met me wilde ik viel als een blok voor hem maar het was allemaal gespeeld en ik haat hem er nog steeds voor. 'Maar euhm jongens als jullie het heel erg vinden steel ik Roos nu van jullie want we hebben plannen voor vanmiddag byeee' en ik trek Roos mee naar de auto. Ik kijk nog een keer achterom en zie ze verbaasd kijken, 'ja sorry had echt even geen zin in hun het spijt me' zeg ik tegen Roos 'nee maakt niet uit je was echt me redder in nood ik zakte echt bijna door de grond van schaamte ik zeg het je eerlijk' zegt ze half lachend ik grinnik. 'Kom we gaan naar huis effe snel omkleden spullen pakken en dan wachten we bij de ingang van het strand want daar hebben we afgesproken' 'oke baas' zegt ze, ik moet lachen en rijd naar huis toe.

Na ongeveer 10 minuutjes zijn ik en Roos klaar en lopen we naar het strand iedereen staat daar al te wachten we zeggen gedag tegen iedereen en zoeken een leuk plekje uit om te gaan liggen.

p.o.v Rosalie
Dat met de jongens vanmiddag was heel raar en vooral hoe Nicky reageerde toen ze Sem zag en hoe Sem reageerde toen hij Nicky zag, ik heb er maar niet naar gevraagd doe ik een andere keer wel. Ik wil nu gewoon een gezellige middag/avond hebben zonder gezeur van die 3 mongolen, we zijn dichtbij een volleyball veldje gaan zitten en Daniël max ivy en isabella zijn aan het volleyballen. De tijd vliegt echt voorbij en iedereen zit te genieten van de zonsondergang terwijl we op de achtergrond muziek op hebben staan, dit geeft me echt een magisch gevoel ik kan het niet helemaal uitleggen. 'Ik ga maar is naar huis toe denk ik' 'ahww' hoor ik uit iedereen mond komen 'jaa sorry ik ben echt doodop maar dankjewel voor de leuke middag ik zie jullie morgen weer' ik geef iedereen een knuffel en loop dan richting huis.

'Ik ben thuis' roep ik, 'helemaal toppie heb je een leuke dag gehad lieverd' ik loop richting het geluid papa en Monica zitten in de woonkamer. 'Jahoor wel wat probleempjes op school maar verders echt een hele leuke dag gehad maar ben wel echt doodop dus ik ga douchen en dan ga k slapen.' 'Helemaal prima mop slaaplekker en tot morgen' 'tot morgen' zeg ik terug en loop naar boven.

Ik stap onder de douche was mijn hele lichaam en mijn haren, ik stap uit de douche droog me af trek mijn pyjama aan en ga in bed liggen check nog even mn socialmedia en daarna ga ik slapen.

De reads gaan zoo snel omhoog bedankt iedereen!! x T

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now