"hoofdstuk 11"

123 5 1
                                    

Ik word wakker van mijn wekker. Ugh moet dit ik heb hier echt zo geen zin in, maar vandaag is wel de eerste dag van school ik ben zoo benieuwd. Ik pak mijn telefoon en app Nicky even *heyy, hoelaat moeten we eigenlijk vertrekken naar school* in de tijd dat ik wacht op een antwoord loop ik alvast naar mijn kast om kleding uit te zoeken. Het is nog steeds echt super lekker weer dus in denk dat ik ga voor een rokje en een shirt.

Ik kijk op mijn telefoon en zie dat in een reactie  terug heb van Nicky *euhm we binnen om 8:45 en tis ongeveer n kwartiertje dus zullen we om 10 voor half gaan?* ik kijk even hoelaat het is en het is 7:45 dus tijd zat *jahoor prima kom jij naar m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk op mijn telefoon en zie dat in een reactie  terug heb van Nicky *euhm we binnen om 8:45 en tis ongeveer n kwartiertje dus zullen we om 10 voor half gaan?* ik kijk even hoelaat het is en het is 7:45 dus tijd zat *jahoor prima kom jij naar mij toe en gaan we met de fiets of auto?* *zullen we met mijn auto dan kunnen we later vertrekken* ik kijk tussen door nog even in de spiegel en uf ik heb echt een verschrikkelijk slaaphoofd als ik wakker word. *uh ja prima dus dan half 8?* *jepp* appt Bella terug. *Tot zo* app ik nog naar Bella en laat mijn telefoon voor wat het is.

Ik ga nog even douchen gewoon alleen me lichaam niet mijn haren, want die had ik gisteren al gewassen dus dat is nergens voor nodig. Als ik klaar ben met douche kleed ik me om en ga ik naar beneden voor ontbijt. Het ruikt echt heerlijk ik loop de keuken in en zie dat de werkster pancackes aan het maken is. 'Goeiemorgen' zeg ik met een glimlach. 'Goeiemorgen ik heb pancackes gemaakt wil je' vraagt ze ik knik 'lekker'. Ze schuift een paar pancackes op een bordje en geeft ze aan mij. 'Wil je er iets te drinken bij' 'euhm doe maar een glaasje water alsjeblieft' ze knikt en ze pakt een glas uit de kast en doet er water in. 'Kijk is hier is je water' 'dankjewel' zeg ik en glimlach nog even. En o mijn god wat is dit lekker ik drink mijn water op en ik ga nog even naar boven.

Als ik weer in mijn kamer ben loop ik meteen naar de badkamer. Ik pak een krultang en maak een beetje beach waves en doe wat mascara en highlighter op. Ik poets mijn tanden nog even en zie dat het 8:20 is, ik plof nog even op bed. Als het 5 voor half is doe ik mijn schoenen aan en loop alvast naar de oprit toe en wacht ik op Nicky. Ik ben een beetje op insta aan het scrollen als ik opschrik van een toeter en laat bijna mijn telefoon op de grond vallen. Ik kijk boos naar Nicky die helemaal dood gaat van het lachen, ik stap in de auto 'niet leuk Nicky' zeg ik quasi boos. Nicky kijkt me aan met een grijns en ik moet echt zo hard lachen door haar gezicht dat ze trekt. 'Okeoke' zeg in als we uitgelachen zijn 'laten we maar naar school gaan voor we te laat zijn straks' belle knikt. 'Komt voor elkaar Roos' zegt ze ik grinnik 'raar kind ben je ook'. Nicky kijkt me boos aan ik steek onschuldig mijn handen in de lucht.

Na ongeveer 10 minuutjes komen we bij school aan 'wow tis echt groot' zeg ik, 'uhu klopt'. Nicky parkeert haar auto en samen lopen we naar de balie toe, der staat wel een rij maar die is niet heel lang gelukkig. We zijn aan de beurt 'en wat kan ik voor jullie betekenen' zegt de vrouw achter de balie 'ik ben nieuw hier op school en vandaag is mijn eerste dag'. 'Oh oke mag ik je naam en achternaam dan kan ik je alle informatie geven' ik knik 'Rosalie van Vliet' de vrouw typt wat op haar computer en zegt dat we even moeten wachten. Na ongeveer 3 minuten komt ze terug een laat ze een papier zien. 'Kijk hierop staat in welke klas je zit en welke klusters ook staat je rooster erop en welk kluisje van jouw is welkom en veel plezier als er iets is hoor ik het wel' 'dankuwel' zeg ik, de vrouw glimlacht en ik en Nicky lopen weg bij de balie. 'Aghhh we zitten bij elkaar in de klas' zegt Nicky super enthousiast 'yehessss' zeg ik super blij. 'Zullen we eerst even langs mijn kluisje gaan' vraag ik aan Nicky, 'mijn kluisje zit heel ergens anders en ik moet ook nog naar mijn kluisje maar ik loop wel even mee'.

We lopen naar mijn kluisje als we er zijn zeggen ik en Nicky gedag we zien elkaar straks toch weer in de les. Ik leg de boeken in mijn kluisje die ik nu niet nodig heb, ik doe mijn locker dicht en ik schrik me helemaal kapot. Jacke staat ineens voor me 'jezus ik schrik me kapot' hij lacht en ik geef hem een boze blik. 'Een glimlach staat je beter dan zo'n boos gezicht schoonheid' ik rol mijn ogen kan hij me niet gewoon een keer met rust laten. 'Wat wil je' vraag ik, hij denkt na 'hm ik heb gehoord dat we bij elkaar in de klas zitten' zegt hij met een grijns, ohnee alsjeblieft niet zit ik ook nog met die sukkel in de klas. 'Oh wat fijn zeg' zeg ik sarcastisch en rol met mijn ogen, hij kijkt me aan en pakt mijn kin vast 'ik zie je bij de les schoonheid' hij geeft me nog een knip oog en loopt daarna naar z'n vrienden die naar hem fluiten en me met een grijns aankijken, ik besluit er geen aandacht aan te besteden.

Mijn reads gaan super snel omhoog bedankt iedereen!! vergeet niet om mijn verhaal een sterretje te geven xx

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now